KK-ya konu açma ihtiyacı hissedeceğimi biliyordum,ama bunu evlilik hazırlığı altında isteme törenim nişanım sonra belki evimi paylaşacaktım sizlerle..Ne umdum ne buldum nasıl bu kadar aptal olmuşum ben,karşımdaki mi çok profesyoneldi aklım almıyor.Acım çok yeni nerden başlicağımı bilemiyorum..
Yıllardır devam eden ilişkimizi ilk olarak nişanla taçlandırmak istedik,çok sonra öğrendim bunu yanlızca ben istemişim.Öyle şeyler duydum nefes alamadığımı hissettim,o konuştukça nabzım hızlandı içim paramparça oldu,edilen dualar beklenen güzel günler beraber alınan çeyizler(borç içinde evlenmek istememiştik),sonunda güvendiğim dağlar kayak merkezi oldu çıktı.Naptım ben bunları hakedicek gerçekten bilmiyorum.Ne yemek ne su hiç mi birşey istemez insanın canı,biraz toparlanıp yaşadığım şehri değiştirmekle başlayacağım,yeni iş yeni insanlar hatıraların olmadığı bir şehir bana iyi gelecek diye umuyorum.Tabi bunlardan önce aileme akrabalarıma bu durumu açıklama kısmı en zoru herkez nişan günü beklerken ben bunu nasıl açıklayacağım babama nasıl bakacağım yüzlerine bilmiyorum.Çok kırgınım içim kan ağlıyor ama inadımdan ölebilirim.Bu iş bitti zor olacak ama bitti...
360 derece dönerse basladigi yere döner herneyse mantıklı bir açıklama yapmadimi ?onun evlilik ile ilgili 360derece değişmiş fikirleri sonucunda bu raddeye geldik.
onun evlilik ile ilgili 360derece değişmiş fikirleri sonucunda bu raddeye geldik.
arkadaşlar kafam aşırı derecede dolu,toparlayıpta düzgün yazamamış olabilirim,4 senelik beraberliğin sonunda birlikte nişanlanmak istedik,herşey güzel sıkıntı yok buraya kadar.Sonrasında ben nişan hazırlıklarından bahsetmek için konuşmak istediğimde gördümki karşımdaki insan eskisi gibi değil,bahanelerle nişanı ileri tarihlere atma peşinde.Geçerli bir sebebi yok olamazda zaten şartlarımız müsaitti artık cünkü,ama dediğim gibi keyfe keder hal hareketler beni son noktaya getirdi.
Katılıyorum, oyalamak basittir kadınlar hayal eder durur bu devrede. ama iş gerçekten ciddiye bindiğinde anlarsınız karşınızdakini. Seninki de öyle olmuş. Üzülme. Ama beklemesinin nedenlerini de iyice öğren. Gerçekten hazır olmayabilir ama bu seni sevmediğini göstermez.İş ciddiye binince kaçma sendromu yani kısacası. Hakkınızda hayırlısı olsun, ama devam etseydiniz daha çok çekerdiniz bu keyfe keder hallerinden.
beni gerçekten sevse hatta azıcık değer verse ya bu işlere hiç kalkışmazdı yada beni böyle kırmazdı diye düşünüyorum.. ben aileme nasıl açıklayacağım onların başlarını öne eğdim bunu hazmedemiyorum gerçektenKatılıyorum, oyalamak basittir kadınlar hayal eder durur bu devrede. ama iş gerçekten ciddiye bindiğinde anlarsınız karşınızdakini. Seninki de öyle olmuş. Üzülme. Ama beklemesinin nedenlerini de iyice öğren. Gerçekten hazır olmayabilir ama bu seni sevmediğini göstermez.
beni gerçekten sevse hatta azıcık değer verse ya bu işlere hiç kalkışmazdı yada beni böyle kırmazdı diye düşünüyorum.. ben aileme nasıl açıklayacağım onların başlarını öne eğdim bunu hazmedemiyorum gerçektenben affetsem onlar affetmezler babam onu birdaha damat diye kapıdan içeri sokmaz,bunları bile bile yapabiliyosa kesinlikle sevilmemişim.
evlenipte boşanıp eve gelmişin gibi konuşma lütfen.beni gerçekten sevse hatta azıcık değer verse ya bu işlere hiç kalkışmazdı yada beni böyle kırmazdı diye düşünüyorum.. ben aileme nasıl açıklayacağım onların başlarını öne eğdim bunu hazmedemiyorum gerçektenben affetsem onlar affetmezler babam onu birdaha damat diye kapıdan içeri sokmaz,bunları bile bile yapabiliyosa kesinlikle sevilmemişim.
haklısınız,teşekkür ederim.evlenipte boşanıp eve gelmişin gibi konuşma lütfen.
karşındaki saglam karakterli degilmiş.
anlaşamadık. olmadı dersin ailenede.
evlilik arefesindede ayrılabilirdi. bide böyle düşün.
Ay sanki iffetsizce birsey yapmissin ailenin yuzu neden yere egilsin neden kendine boyle asagiliyorsun gururun kirilmis birak bunlari dusunme artik ac pencereni temiz havayi cek cigerine git kuafore sacini basina bakim yaptir hayata 4 elle saril sanki olu cikmis gibi salma kendini bu kadar acizmisinbeni gerçekten sevse hatta azıcık değer verse ya bu işlere hiç kalkışmazdı yada beni böyle kırmazdı diye düşünüyorum.. ben aileme nasıl açıklayacağım onların başlarını öne eğdim bunu hazmedemiyorum gerçektenben affetsem onlar affetmezler babam onu birdaha damat diye kapıdan içeri sokmaz,bunları bile bile yapabiliyosa kesinlikle sevilmemişim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?