• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uyusamda hiç uyanmasam hepsi hayal olsa

Netten tanıştım ama dost gibi konuştum en içten şekilde gece gündüz o yazdı şimdi Sen olsan çok içten konuştun derdini paylaştın anlaştın bağlanmazmıydın inan bi Zaman'lar bende senin gibiydim yada burda aman işte net ne bağlanması falan derdim ama öyle değil yasamadan anlamıyorsun
Netten kimseyle gece gündüz yazışcak, üstünr bağlancak bi kafa yapısına sahip değilim. Bunun ayrımını yapamamak çok sıkıntılı bi durum. Kusura bakmazsan saçma hatta. Yani çocuk yaştada değilsin 3 aylık adamı bu kadar ciddiye alıyosan işin çok zor

Yani bide hayalperestlik değilki bu hayalkırıklığı oldu artık ne insanlara nede kendime güvenim var eğer buysa bu kadar oluyosa insanlar hiçbirşey olmasın yanımda kimse olmasın yalnız oluyum en azından yalnız insanın ihanet edeni olmaz:KK42:
Şu yazdıklarını 15 yaşında bi kız yazsa tamam dicemde, netten tanıştığın insana bu denli güvenip hayal kırıklığına uğruyosan hayat senin için çok zor geçer emin ol.

A
Ama Can'ım konuşmaları görseydin yeminle sende bağlanırdın ki ben öyle hemen bağlanmam evli olmadığını biliyordum:KK43:
Evli olmadigini biliyordum derken. Hicbisey bilmiyormussunuz. Insanlar birbirini yuzyuze bile cok kolay inandiriyor bazi seylere. Internet ortaminda ultra kolay olmustur. Ama burda adamin nisanlisina da karaktersiz diyebilmenizi anlayamadim ben. O ne alaka kizin sucu ne? 3 aydir sadece yazistiginiz baska da bisey paylasmadiginiz bir insani dunyanizin merkezine koymaniz sadece kendinize haksizlik. Yapmayin artik bunlari.

Evli olmadigini biliyordum derken. Hicbisey bilmiyormussunuz. Insanlar birbirini yuzyuze bile cok kolay inandiriyor bazi seylere. Internet ortaminda ultra kolay olmustur. Ama burda adamin nisanlisina da karaktersiz diyebilmenizi anlayamadim ben. O ne alaka kizin sucu ne? 3 aydir sadece yazistiginiz baska da bisey paylasmadiginiz bir insani dunyanizin merkezine koymaniz sadece kendinize haksizlik. Yapmayin artik bunlari.
Ama anlamadınız konuyu tam yazamadım bilseniz kıza karaktersiz demedim aslında suan ne yazdığımı bile görmüyorum o dereceyim yani

Bide dostca konusuyoduk demissin. O zaman sana bi yanlis yapmis olmuyo ki. Sastim kaldim. Sonra dostca konustugun adamin dugun gunu gidersen sana gelebilecegini soyledigini okudum bidaha sastim kaldim. Anlayan anlamayana anlatsin. Ya da hic anlamayalim daha iyi.

Nikah sahidim ol demis .. yuh artik .. bence o kizi seneler oncesinden taniyordu, kiz buna yuz vermedi, sonra karari degisti, bu esnada bu pislik seni yara bandi niyetine kullandi ve nisanlandi.. senaryo bu bence.. bir kac kisiyle tanisti, iclerindende simdiki nisanlisini secti.. ben evlendikten sonra eski esim bana aynen bunu demisti - bir kac bayanla konusuyordum, sen onlardan ustundun, farkliydin, bu yuzden seninle evlendim dedi.. ztn bende o donemler bosanmayi kafama koymustum.. eeee bosandiktan sonra bin beterini yapti kendisi.. o yapmaz dedigim herseyi yapti.. hayirlisi herseyin, Allah seni kurtarmis bu yonunude dusun..

Son düzenleme:
Evet
Bide dostca konusuyoduk demissin. O zaman sana bi yanlis yapmis olmuyo ki. Sastim kaldim. Sonra dostca konustugun adamin dugun gunu gidersen sana gelebilecegini soyledigini okudum bidaha sastim kaldim. Anlayan anlamayana anlatsin. Ya da hic anlamayalim daha iyi.
o derece saçma bi durumdayım karmaşık ben önce dosttum dedim o farklı görüyodu basta sonra ben tanıdıkça bağlandım sonra o dost gibi görüyorum dedi saçmasapan bi ilişki oldu en son laf söylermisiniz dosta söylenirmi peki gel karımı bırakıp yanına gelirim diye onu bende anlamadım

Nikah sahidim ol demis .. yuh artik .. bence o kizi seneler oncesinden taniyordu, kiz buna yuz vermedi, sonra karari degisti, bu esnada bu pislik seni yara bandi niyetine kullandi ve nisanlandi.. senaryo bu bence..
Evet aynen boyle oldu burda sen çok iyi anladın zaten dedim sordum ne Zaman oldu oda ben senelerdir tanıyordum dedi kız buna yüz vermemiş kız yeni açılmış buna burda dayanamadığım nokta işte benle konuşurken anlaşmışlar işte bide sanki kacıranlar var 3ayda evleniyorlar 2ay benle konuştuğu sıra yazmiş ona şimdi nişan olmuş 1 ay sonra düğün

Evet aynen boyle oldu burda sen çok iyi anladın zaten dedim sordum ne Zaman oldu oda ben senelerdir tanıyordum dedi kız buna yüz vermemiş kız yeni açılmış buna burda dayanamadığım nokta işte benle konuşurken anlaşmışlar işte bide sanki kacıranlar var 3ayda evleniyorlar 2ay benle konuştuğu sıra yazmiş ona şimdi nişan olmuş 1 ay sonra düğün
Cnm yorumuma biseyler ekledim duzenledim, onlarida oku istersen.. hersey ortada iste.. umut vermek bu kadar basitmi ya..

Y
Nikah sahidim ol demis .. yuh artik .. bence o kizi seneler oncesinden taniyordu, kiz buna yuz vermedi, sonra karari degisti, bu esnada bu pislik seni yara bandi niyetine kullandi ve nisanlandi.. senaryo bu bence.. bir kac kisiyle tanisti, iclerindende simdiki nisanlisini secti.. ben evlendikten sonra eski esim bana aynen bunu demisti - bir kac bayanla konusuyordum, sen onlardan ustundun, farkliydin, bu yuzden seninle evlendim dedi.. ztn bende o donemler bosanmayi kafama koymustum.. eeee bosandiktan sonra bin beterini yapti kendisi.. o yapmaz dedigim herseyi yapti.. hayirlisi herseyin, Allah seni kurtarmis bu yonunude dusun..
yazdıkça ağlıyorum diğer türlü düşünemiyorum:KK42::KK42:

Bide o kız düşündüm lafı nerenden biliyomusunuz düğün günü gel ben onu bırakır sana gelirim

ben bu söyledğinizi hiç anlayamadım düğün günü sizin yanınıza hangi maksat ile geliyor
yani kızı annesinin evine bırakıp sana gelicem demek ne oluyor
adamın biri bana böyle birşey söylese bırakın onun için ağlamayı,ondan tiksinirim
tabiii benim düşündüğüm anlamda söylediyse

İşt
Y
yazdıkça ağlıyorum diğer türlü düşünemiyorum:KK42::KK42:
ei
inanamiyorum ya aslında doğru bunların kanı bozuk evlense bile aynı sana yazık olmus Can'ım benim üzüldüm sen ben kurtuldummu yani?

Değilmi o
ben bu söyledğinizi hiç anlayamadım düğün günü sizin yanınıza hangi maksat ile geliyor
yani kızı annesinin evine bırakıp sana gelicem demek ne oluyor
adamın biri bana böyle birşey söylese bırakın onun için ağlamayı,ondan tiksinirim
tabiii benim düşündüğüm anlamda söylediyse
değilmi o kadar adi bi insan bide seviyo kızı yani kanı bozuk

Boşlukta kaldığınız bir anda adi bir adamla karşılaştım deyin unutun.Sadaka falanda vermeyi ihmal etmeyin ya bu adi adam başınıza kalsaydı.Bunun için üzülmeyin

Ya
Boşlukta kaldığınız bir anda adi bir adamla karşılaştım deyin unutun.Sadaka falanda vermeyi ihmal etmeyin ya bu adi adam başınıza kalsaydı.Bunun için üzülmeyin
aslında doğru ama elde değilki ağlamayım diyorum istemsiz ağlıyorum içim gidiyo yani evet ya o kızın yerinde olsaydım

Adam zaten yalanci hala her dedigine inaniyosun cok iyi niyetlisin. Adimla hitap etse adim o muydu diye supheyle yaklasirim yerinde olsam. Yillardir sevgililerdir onlar. 3 ayda ne dugunu.

Yok işte yüzyüze görüşmedik görüşecektik düşün o kadar yalancı yanıma gelecekti anlaşmıştık bana bunu derken Nasıl böyle yaptı onu düşünüyorum çok içtendi

Back
X