- Emoji Skoru
- 5
- Puanlar
- 1
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy bacım benimde bazen yüzümde oluyor ben hiç doktora gitmedim tabi eşim banyodan sonra ıslak saçla yatıyorsun soğuk alıyor falan der bir kaç gün sonra geçerdi. Bazen elimde falan da olur ama pekte kendini dinlememek lazım doktorlar bişey yok dediyse yoktur kendine hiç stres yapmaSelam hanımlar benim sağ sol parmaklarım avcumun ici yüzümde karıncalanma ve yanma şeklinde agri oluyo butun doktorlara gittim allaha şükür herşey temiz cikti piskolojik dediler bu uyuşmalara karıncalanmalara ne iyi geliyo böyle bi durum yaşıyan varmı aranızda
Benim sadece yüz de oluyor sizin geçti miSelam hanımlar benim sağ sol parmaklarım avcumun ici yüzümde karıncalanma ve yanma şeklinde agri oluyo butun doktorlara gittim allaha şükür herşey temiz cikti piskolojik dediler bu uyuşmalara karıncalanmalara ne iyi geliyo böyle bi durum yaşıyan varmı aranızda
bendede uyuşma oluyordu. sizde panik atakmı var . ben panik atakken anksiyeteyken oluyordu böyle. panik atağı yendm uzun zaman önce artık olmuyor. geçmesi için panik atağı yada anksiyeteyi yenmeniz gerekiyorSelam hanımlar benim sağ sol parmaklarım avcumun ici yüzümde karıncalanma ve yanma şeklinde agri oluyo butun doktorlara gittim allaha şükür herşey temiz cikti piskolojik dediler bu uyuşmalara karıncalanmalara ne iyi geliyo böyle bi durum yaşıyan varmı aranızda
Merhaba sizin bu konuda son durumunuz nedir. Aynı şikayetler iki haftadır bende de var. Doktora gittiniz miBenimde sağlık anksiyetem var önce ayağımda karıncalanma olmaya başladı elimde sonra kafamda sanki tam karincalanmiyorda karınca yada bişey geziyo içinde gibi. Farklı bişey tam tarif edemiyorum. Kafaya taktikca daha arttı. Bu aralar çok taktım kafama unutkanlik oldu korku kaygı yaşadım onu tetikledi. Dr gitmeyede korkuyorum. Erteliyorum. Sinir sıkismasi olduysada heryerimemi oldu diyorum. En çok sol ayak başta var.
Merhaba sizde neler oluyor bende de panik atak ve kaygı bozukluğu var uyuşma karıncalanma yaşıyorum bendeMerhaba sizin bu konuda son durumunuz nedir. Aynı şikayetler iki haftadır bende de var. Doktora gittiniz mi
Benimde cok oluyor ozelikle yzumde cok youn ve aylarca suruyor yuzmdeyse sakiz ciniyorum o iyi geliyor mesela elindeyse panik yapamama ya calisiyorum ama cublukla yuzm ve sirtimda oluyor yatmaya bakiyorum uyumaya ve medidtasyon dinlemeye oda iyi geliyorSelam hanımlar benim sağ sol parmaklarım avcumun ici yüzümde karıncalanma ve yanma şeklinde agri oluyo butun doktorlara gittim allaha şükür herşey temiz cikti piskolojik dediler bu uyuşmalara karıncalanmalara ne iyi geliyo böyle bi durum yaşıyan varmı aranızda
Yuzunuzde oluyosa sakiz cinemeyi deneyin biraz iyi geliyor benim cok oluyor ve aylarca suruyor cok rahatsiz ediciBenim sadece yüz de oluyor sizin geçti mi
Merhaba. Bende de aynı sorunlar 15-20 gundur devam ediyor, daha once hic yasamadigim seyler yasiyorum sizler nasilsiniz bir cozum bulabildiniz mi?Merhaba sizde neler oluyor bende de panik atak ve kaygı bozukluğu var uyuşma karıncalanma yaşıyorum bende
Merhaba demir b12degerleriniz nasilMerhaba. Bende de aynı sorunlar 15-20 gundur devam ediyor, daha once hic yasamadigim seyler yasiyorum sizler nasilsiniz bir cozum bulabildiniz mi?
Merhaba. Hepsi iyi yapilmasi gereken tum tetkikler yapildi, beyin mr cekildi hepsi temiz. Gittigim doktorlar artik bize gelmeyin psikoterapi alin dedi ama cildiricam artik yanma, karincalanma cok yogun hissediyorum hayatimi etkiliyor. Ne yapacagimi bilemiyorum. DertleselimMerhaba demir b12degerleriniz nasil
B12 için en az 500olmali diyen doktorlar var.ama devlet hastanesi düşük değeri kabul ediyor.Allah hepimize acil kolay kalıcı şifalar versinMerhaba. Hepsi iyi yapilmasi gereken tum tetkikler yapildi, beyin mr cekildi hepsi temiz. Gittigim doktorlar artik bize gelmeyin psikoterapi alin dedi ama cildiricam artik yanma, karincalanma cok yogun hissediyorum hayatimi etkiliyor. Ne yapacagimi bilemiyorum. Dertleselim![]()
Ya bunu yaşıyorum dudaklarımda kafamda bazen yanakta böyle sanki diken dikrn oluyor yada kafamda bişiler çekiliyor gibi bi his bazen ellerimde olurfı ama yizde ki çok rahatsız edicş yat kalk uyu geçmiyor kafam sersem gibi biri boyun fıtığı dedi ama panikden mi acBa düzeldiniz miAynısı bendede oluyordu folik asit eksik dendi ama sonra psikiyatrist kaygıdan dedi bende de panik atak anksiyete falan var onların geçmesi gerekiyor @parkbahce oda tam geçmedi valla o karıncalanma çok zor benim 2 bacak,2 kol,çene yanak kafa şeklindeydi çok doktorlara gittim en son panik atak dediler
Hala devam mı nörolojiyr gösterdiniz mi ve sırtta ne oluyorduBenimde cok oluyor ozelikle yzumde cok youn ve aylarca suruyor yuzmdeyse sakiz ciniyorum o iyi geliyor mesela elindeyse panik yapamama ya calisiyorum ama cublukla yuzm ve sirtimda oluyor yatmaya bakiyorum uyumaya ve medidtasyon dinlemeye oda iyi geliyor