Tamam-111. Emoji skorun hayırlı olsun
Sakın birakma. Onu bu hayattan çeken, yeni umut olan hayatına dokunan o kadın ol... İnşallah da öğretmen degilsindir.Ben yine bir mallık yaptım şöyle başlayayım bundan 1 ay önce kadar okuduğum şehirden bir istek geldi kabul ettim konuşmaya başladık ilgisi mükemmeldi sonra birden ağzından bonzai denen şeyin bağımlısı olduğunu kaçırdı bende korktum satışı bile yapıyormuş bi kaç gün konuşurken bir bahane ile ayrılıp engelledim dün gece ki duygusal boşluk ile gidip engeli açarak eski hesaptan yazdım o kim tanımıyorum öyle birini dedi sonra yumuşadı yeniden deneyelim dedik neyse dün birden met kokain içeceğini söyledi ben yine gerildim en tehlikeli şeyler içeceği şeyler sabah küçücük bir olaydan dolayı beni engelledi kurtulduğumu hissediyorum ama zoruma da gitti bu arada bir şey felan yapmaz dimi bana kötü bir ayrılık yaşamadık kendi engelledi teşekkür ederim şimdiden.
Ay yok uğraşamam ben onu değiştirmek için çok uğraştım sen varken içmem söz felan diyordu huylu huyundan vazgeçmediSakın birakma. Onu bu hayattan çeken, yeni umut olan hayatına dokunan o kadın ol... İnşallah da öğretmen degilsindir.
Ben öğretmen değilim henüz okuyorum 2.sınıf oldumÖğretmen bu haldeyse ohooo....
Ne diyim ki Allah akıl fikir versin dünya da başka erkek mi kalmadı niye canınızın kıymetiyok sizinBen yine bir mallık yaptım şöyle başlayayım bundan 1 ay önce kadar okuduğum şehirden bir istek geldi kabul ettim konuşmaya başladık ilgisi mükemmeldi sonra birden ağzından bonzai denen şeyin bağımlısı olduğunu kaçırdı bende korktum satışı bile yapıyormuş bi kaç gün konuşurken bir bahane ile ayrılıp engelledim dün gece ki duygusal boşluk ile gidip engeli açarak eski hesaptan yazdım o kim tanımıyorum öyle birini dedi sonra yumuşadı yeniden deneyelim dedik neyse dün birden met kokain içeceğini söyledi ben yine gerildim en tehlikeli şeyler içeceği şeyler sabah küçücük bir olaydan dolayı beni engelledi kurtulduğumu hissediyorum ama zoruma da gitti bu arada bir şey felan yapmaz dimi bana kötü bir ayrılık yaşamadık kendi engelledi teşekkür ederim şimdiden.
Olsun yine üzüldüm çocuklara kendine hayrı olmayan biri mi gelecekte öğretmenlik yapacak... Çok üzücüBen öğretmen değilim henüz okuyorum 2.sınıf oldum
İlgisine kandım çok hoştu maalesef sevilmeyip şiddet gördüğüm bir evde büyüdüm belki de manipüle etti bilememNe diyim ki Allah akıl fikir versin dünya da başka erkek mi kalmadı niye canınızın köyleri yok sizin
Ne alaka?Belki kendimi değiştireceğimOlsun yine üzüldüm çocuklara kendine hayrı olmayan biri mi gelecekte öğretmenlik yapacak... Çok üzücü
Maalesef öyle aldım dersimiHanımefendi sizin topuklarınızı poponuza vurarak kaçacağınız yerde herif engellemişNasıl kafalar bunlar, bile bile lades korkunç.
Biliyorum dediğim gibi sevgi görmediğim bir evde büyüdüm ve seviyor sandımAma bu illetten birini çekip almış olmanın verdiği huzur size yetmez mi?
Öğretmenlik 2. sınıf değil ilkokul 2. sınıf çocuğuna sorsanız "Salak mısın Cemile?" der. Sevdiğinden engellemiştir, açarsa hiç üzmeyin onu, yazık.
Sakın! Uzak dur.Maalesef öyle aldım dersimi
Dünyanın 1 numaralı aşığı üzerine de Kıvanç Tatlıtuğ yakışıklılığı bile olsa madde kullanan biriyle asla OLMAZ.Biliyorum dediğim gibi sevgi görmediğim bir evde büyüdüm ve seviyor sandım
Yok daha açmam engeli yoluma bakacağım elbet düzgün biri çıkar karşıma Allahından bulsun o daSakın! Uzak dur.
Tamam da yani koskoca insansın. Uyuşturucu bilincinin nasıl bir şey olduğunu biliyorsundur. Eğitim fakülteli misinBiliyorum dediğim gibi sevgi görmediğim bir evde büyüdüm ve seviyor sandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?