Uyuşturucu bağımlısı eski sevgili

21 yaşındayım ben bekarım çocuğum yok valla bildiğim kadarı ile

Ne alaka?Belki kendimi değiştireceğim
Zaten okul aşamasındasın 2 sene sonra öğretmensin bunca yıl böylesin bir anda mı değişeceksin? Öğretmen dediğin akıllı olur, prensipleri olur idealist olur bir h*pçının peşinde mi koşar?

Hakkımı da helal etmiyorum ona Allah ıslah etsin ne diyeyim sabah engellediği konuda nasıl 1 saattir aktif olup ona 10 dk sonra günaydın mesajı atıp kahvaltı etmezmişim bahane etti dün gece de bana beni siktir edişin güzeldi dedi ben en azından medenice ayrıldım senin gibi durup dururken engellemedim

ya sen öğretmen misin harbiden?

Artık kekolar uyuşturucu kullandığını kızlardan saklama gereği bile duymuyor. Nasılsa bonzai bile kullansa kendisiyle beraber olan kız var. Eleman laf arasında hadi ben met içmeye kaçar demiş hiç bu kız benden kaçar mı endişesi bile yok inanılmaz.

Zaten okul aşamasındasın 2 sene sonra öğretmensin bunca yıl böylesin bir anda mı değişeceksin? Öğretmen dediğin akıllı olur, prensipleri olur idealist olur bir h*pçının peşinde mi koşar?
Kız bizim okulda çekip çekip arka sıraya oturan biri vardı püüü derdik sonra örtmen oldu inanır mısın atandıydı. Ama sonra dayanamadı bıraktı yurtdışına yerleşti

Artık kekolar uyuşturucu kullandığını kızlardan saklama gereği bile duymuyor. Nasılsa bonzai bile kullansa kendisiyle beraber olan kız var. Eleman laf arasında hadi ben met içmeye kaçar demiş inanılmaz.
Yok ben dedim ki artık uyuşturucu yok söz ver o da dedi ki bonzai yok kokain var met var dedi bende içersen inşallah araba çarpar bana dedim artık çaresiz kaldım yani ne yapayım o da satışını yapayım o zaman dedi şu an okudukça yazdığımı çok gerizekalı olduğumu düşünüyorum

Çünkü dedi ki söz vermem sinirlenince aniden siktir ediyorsun beni sen varken içmem sen yokken kafama göre dedi cidden aptalmışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…