18 yaşında mutfakta personeldiKaç yaşında o çalışıyor mu? Benim eskisini anlattın sanki
..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
18 yaşında mutfakta personeldiKaç yaşında o çalışıyor mu? Benim eskisini anlattın sanki
..
Sana bir zararı oldu mu exininKaç yaşında o çalışıyor mu? Benim eskisini anlattın sanki
..
Özelden gel anlatayım, sakın bak uzak dur. Senden yaşça büyüğüm lütfen uzak dur.Sana bir zararı oldu mu exinin
Engeli açmalısın beraber yapın diyorummm. Hem de bir elin nesi iki elin sesi beraber daha çok para kazanırsınız. Sonra çocuk yaparsınız onlar da aşkınızın minik kuryeleri olur.Ben yine bir mallık yaptım şöyle başlayayım bundan 1 ay önce kadar okuduğum şehirden bir istek geldi kabul ettim konuşmaya başladık ilgisi mükemmeldi sonra birden ağzından bonzai denen şeyin bağımlısı olduğunu kaçırdı bende korktum satışı bile yapıyormuş bi kaç gün konuşurken bir bahane ile ayrılıp engelledim dün gece ki duygusal boşluk ile gidip engeli açarak eski hesaptan yazdım o kim tanımıyorum öyle birini dedi sonra yumuşadı yeniden deneyelim dedik neyse dün birden met kokain içeceğini söyledi ben yine gerildim en tehlikeli şeyler içeceği şeyler sabah küçücük bir olaydan dolayı beni engelledi kurtulduğumu hissediyorum ama zoruma da gitti bu arada bir şey felan yapmaz dimi bana kötü bir ayrılık yaşamadık kendi engelledi teşekkür ederim şimdiden.
Allah akıl fikir versin size.Ben yine bir mallık yaptım şöyle başlayayım bundan 1 ay önce kadar okuduğum şehirden bir istek geldi kabul ettim konuşmaya başladık ilgisi mükemmeldi sonra birden ağzından bonzai denen şeyin bağımlısı olduğunu kaçırdı bende korktum satışı bile yapıyormuş bi kaç gün konuşurken bir bahane ile ayrılıp engelledim dün gece ki duygusal boşluk ile gidip engeli açarak eski hesaptan yazdım o kim tanımıyorum öyle birini dedi sonra yumuşadı yeniden deneyelim dedik neyse dün birden met kokain içeceğini söyledi ben yine gerildim en tehlikeli şeyler içeceği şeyler sabah küçücük bir olaydan dolayı beni engelledi kurtulduğumu hissediyorum ama zoruma da gitti bu arada bir şey felan yapmaz dimi bana kötü bir ayrılık yaşamadık kendi engelledi teşekkür ederim şimdiden.
Fen Edebiyat Fak. öğretmen olmaz bu arada hatırlatayım Eğitim Fak. mezunu olmalısınız.Hayır formasyonluyum fen edebiyat fakültesindeyim
Allah o çocugu ıslah etsın. Sende kemdıne gel. Aklını başına alBen yine bir mallık yaptım şöyle başlayayım bundan 1 ay önce kadar okuduğum şehirden bir istek geldi kabul ettim konuşmaya başladık ilgisi mükemmeldi sonra birden ağzından bonzai denen şeyin bağımlısı olduğunu kaçırdı bende korktum satışı bile yapıyormuş bi kaç gün konuşurken bir bahane ile ayrılıp engelledim dün gece ki duygusal boşluk ile gidip engeli açarak eski hesaptan yazdım o kim tanımıyorum öyle birini dedi sonra yumuşadı yeniden deneyelim dedik neyse dün birden met kokain içeceğini söyledi ben yine gerildim en tehlikeli şeyler içeceği şeyler sabah küçücük bir olaydan dolayı beni engelledi kurtulduğumu hissediyorum ama zoruma da gitti bu arada bir şey felan yapmaz dimi bana kötü bir ayrılık yaşamadık kendi engelledi teşekkür ederim şimdiden.
Öncelikle benimle siz nesiniz yaa tarzında konuşmamanızı rica ediyorum herkesin karakteri farklıdır mahallede değiliz ağzınızı toplayın lütfen ayrıca ben henüz bölümde 2.sınıfımBu siteye giren öğretmen hanımlar neden böyle sorunlu? Yani tam genelleyeceğim oğlumun saygıdeğer öğretmeni aklıma geliyor. Kadın saygıdeğerliğin, zekanın, olgunluğun vücut bulmuş hali gibi. O öğretmense siz nesiniz yaa.
Umarım 2. sınıfta kalırsın. Zira sizi öğretmenlik için fazla varoş buluyorum. Uyuşturucu kullanan tiplerle takılan birinin başkalarına ne hayrı olabilir?si
Öncelikle benimle siz nesiniz yaa tarzında konuşmamanızı rica ediyorum herkesin karakteri farklıdır mahallede değiliz ağzınızı toplayın lütfen ayrıca ben henüz bölümde 2.sınıfım
Benim de vardı 20 lerin başında böyle travmatik bağlanmalar. Sonra biri ayrılırken tehdit etti, ki kaybedecek nir şeyi olmayan bi bağımlıydı bu şekil, günlerce dışarı çıkamadım yalnız. Seni öldürmicem sakat bırakıcam, sözü hala kulaklarımda. Yakamı kurtarana kadar anam ağladı. Öyle bir ders mi gerek sana da? Şimdi düşününce şanslıymışım diyorum, ülkede olup bitenlere kulak ver. Hemen oku oku, atan da inşlh ya da çalış, terapi almalısın çünkü sanırım düzenli ve acilinden.Ben yine bir mallık yaptım şöyle başlayayım bundan 1 ay önce kadar okuduğum şehirden bir istek geldi kabul ettim konuşmaya başladık ilgisi mükemmeldi sonra birden ağzından bonzai denen şeyin bağımlısı olduğunu kaçırdı bende korktum satışı bile yapıyormuş bi kaç gün konuşurken bir bahane ile ayrılıp engelledim dün gece ki duygusal boşluk ile gidip engeli açarak eski hesaptan yazdım o kim tanımıyorum öyle birini dedi sonra yumuşadı yeniden deneyelim dedik neyse dün birden met kokain içeceğini söyledi ben yine gerildim en tehlikeli şeyler içeceği şeyler sabah küçücük bir olaydan dolayı beni engelledi kurtulduğumu hissediyorum ama zoruma da gitti bu arada bir şey felan yapmaz dimi bana kötü bir ayrılık yaşamadık kendi engelledi teşekkür ederim şimdiden.
Bu kız öğretmen değil okuyor. Kendisine yapılan her olumsuz yoruma karşılık hakaret ediyor. Doğru olsa bile işine gelmiyorsa hiç bir eleştiriyi kabul etmiyor. Kullanıcı adı yüzünden öğretmenliğin itibarının zedelenmesine izin verilmesini kınıyorum. Keşke bir admin bununla ilgilense.Bu siteye giren öğretmen hanımlar neden böyle sorunlu? Yani tam genelleyeceğim oğlumun saygıdeğer öğretmeni aklıma geliyor. Kadın saygıdeğerliğin, zekanın, olgunluğun vücut bulmuş hali gibi. O öğretmense siz nesiniz yaa.
Delirmeyin. Hiç kimse onu kurtaramaz. KIZIN DA HAYATINI KARARTMAYIN. Annesinin balkondan atan var yoksunluk krizinde. Para bulmak için kızı kullanabilir bile. Böyle birisiyle iletişimi tamamen kesin. Neyiniz olursa olsun kesin. Kendisi kurtulmaya karar verirse yardım bulur. Eğer karar vermezse imkansız. Onun değerli olan siz değilsiniz madde.Sakın birakma. Onu bu hayattan çeken, yeni umut olan hayatına dokunan o kadın ol... İnşallah da öğretmen degilsindir.
Ama bu illetten birini çekip almış olmanın verdiği huzur size yetmez mi?
Öğretmenlik 2. sınıf değil ilkokul 2. sınıf çocuğuna sorsanız "Salak mısın Cemile?" der. Sevdiğinden engellemiştir, açarsa hiç üzmeyin onu, yazık.
Umarım sende boş yapmayıp burdaki insanlarla siz zamiri ile konuşmayı öğrenirsin benimle siz zamirinde konuşacak o ağzını toplayacaksın varoş sana benzer hadsiz karşında mahallede kısır yediğin kadınlar yok kendine gelUmarım 2. sınıfta kalırsın. Zira sizi öğretmenlik için fazla varoş buluyorum. Uyuşturucu kullanan tiplerle takılan birinin başkalarına ne hayrı olabilir?
Bunu anime izleyen ergen mi söylüyor çok komiksin ahajajsjsjBu kız öğretmen değil okuyor. Kendisine yapılan her olumsuz yoruma karşılık hakaret ediyor. Doğru olsa bile işine gelmiyorsa hiç bir eleştiriyi kabul etmiyor. Kullanıcı adı yüzünden öğretmenliğin itibarının zedelenmesine izin verilmesini kınıyorum. Keşke bir admin bununla ilgilense.
Alttaki alinti bana ait, dalga gectim farkindaysanizDelirmeyin. Hiç kimse onu kurtaramaz. KIZIN DA HAYATINI KARARTMAYIN. Annesinin balkondan atan var yoksunluk krizinde. Para bulmak için kızı kullanabilir bile. Böyle birisiyle iletişimi tamamen kesin. Neyiniz olursa olsun kesin. Kendisi kurtulmaya karar verirse yardım bulur. Eğer karar vermezse imkansız. Onun değerli olan siz değilsiniz madde.