Uyuşturucu bağımlısı eski sevgili

nasıl oluyor da can korkusu yaşamadan böyle insanlarla görüşebiliyorsunuz ben anlamıyorum
seneler önce biriyle konuşuyordum instagramdan ve sohbet sırasında bir önceki gece alkolle beraber
ot içtiğini de söyledi
onu söylediği an hiçbir şey demeden kestim konuşmayı ve her taraftan engelledim
aslaa bana göre değil çünkü
siz bi de gidip sevgili oluyorsunuz pess
böyle insanlar denk gelebilir, bunların denk gelmesi bizim suçumuz değil
ben mesela bu bahsettiğim kişiye çok şaşırmıştım çünkü gayet güzel işi, gücü düzeni olan biriydi
bunları kullanan herkes serseri, 10 metre uzaktan belli eder biçimde olmayabiliyor
bazılarını itiraf etmediği sürece öğrenmek mümkün olmuyor
böyle denk gelince onları hiç yargılamadan, hiç zıttına gitmeden uzaklaşın
birkaç gün bi süre kendini unuttur sonra basın engeli gitsin

Ben yine bir mallık yaptım şöyle başlayayım bundan 1 ay önce kadar okuduğum şehirden bir istek geldi kabul ettim konuşmaya başladık ilgisi mükemmeldi sonra birden ağzından bonzai denen şeyin bağımlısı olduğunu kaçırdı bende korktum satışı bile yapıyormuş bi kaç gün konuşurken bir bahane ile ayrılıp engelledim dün gece ki duygusal boşluk ile gidip engeli açarak eski hesaptan yazdım o kim tanımıyorum öyle birini dedi sonra yumuşadı yeniden deneyelim dedik neyse dün birden met kokain içeceğini söyledi ben yine gerildim en tehlikeli şeyler içeceği şeyler sabah küçücük bir olaydan dolayı beni engelledi kurtulduğumu hissediyorum ama zoruma da gitti bu arada bir şey felan yapmaz dimi bana kötü bir ayrılık yaşamadık kendi engelledi teşekkür ederim şimdiden.
Engeli açmalısın beraber yapın diyorummm. Hem de bir elin nesi iki elin sesi beraber daha çok para kazanırsınız. Sonra çocuk yaparsınız onlar da aşkınızın minik kuryeleri olur.

Ben yine bir mallık yaptım şöyle başlayayım bundan 1 ay önce kadar okuduğum şehirden bir istek geldi kabul ettim konuşmaya başladık ilgisi mükemmeldi sonra birden ağzından bonzai denen şeyin bağımlısı olduğunu kaçırdı bende korktum satışı bile yapıyormuş bi kaç gün konuşurken bir bahane ile ayrılıp engelledim dün gece ki duygusal boşluk ile gidip engeli açarak eski hesaptan yazdım o kim tanımıyorum öyle birini dedi sonra yumuşadı yeniden deneyelim dedik neyse dün birden met kokain içeceğini söyledi ben yine gerildim en tehlikeli şeyler içeceği şeyler sabah küçücük bir olaydan dolayı beni engelledi kurtulduğumu hissediyorum ama zoruma da gitti bu arada bir şey felan yapmaz dimi bana kötü bir ayrılık yaşamadık kendi engelledi teşekkür ederim şimdiden.
Allah akıl fikir versin size.

Hayır formasyonluyum fen edebiyat fakültesindeyim
Fen Edebiyat Fak. öğretmen olmaz bu arada hatırlatayım Eğitim Fak. mezunu olmalısınız.
Haa okul biter, formasyon da alındıktan sonra 2060 yılında ülkede öğretmen ihtiyacı olur MEB fen edebiyatları da alırsa o zaman öğretmen olabilirsiniz. Yıllar önce birkaç kez böyle bir salaklık yapmıştı MEB. Ziraat mezunları bile öğretmen olmuştu hâlâ devam ediyorlar öğretmenliğe

Allah o çocugu ıslah etsın. Sende kemdıne gel. Aklını başına al

Bu siteye giren öğretmen hanımlar neden böyle sorunlu? Yani tam genelleyeceğim oğlumun saygıdeğer öğretmeni aklıma geliyor. Kadın saygıdeğerliğin, zekanın, olgunluğun vücut bulmuş hali gibi. O öğretmense siz nesiniz yaa.

si
Bu siteye giren öğretmen hanımlar neden böyle sorunlu? Yani tam genelleyeceğim oğlumun saygıdeğer öğretmeni aklıma geliyor. Kadın saygıdeğerliğin, zekanın, olgunluğun vücut bulmuş hali gibi. O öğretmense siz nesiniz yaa.
Öncelikle benimle siz nesiniz yaa tarzında konuşmamanızı rica ediyorum herkesin karakteri farklıdır mahallede değiliz ağzınızı toplayın lütfen ayrıca ben henüz bölümde 2.sınıfım

si

Öncelikle benimle siz nesiniz yaa tarzında konuşmamanızı rica ediyorum herkesin karakteri farklıdır mahallede değiliz ağzınızı toplayın lütfen ayrıca ben henüz bölümde 2.sınıfım
Umarım 2. sınıfta kalırsın. Zira sizi öğretmenlik için fazla varoş buluyorum. Uyuşturucu kullanan tiplerle takılan birinin başkalarına ne hayrı olabilir?

Benim de vardı 20 lerin başında böyle travmatik bağlanmalar. Sonra biri ayrılırken tehdit etti, ki kaybedecek nir şeyi olmayan bi bağımlıydı bu şekil, günlerce dışarı çıkamadım yalnız. Seni öldürmicem sakat bırakıcam, sözü hala kulaklarımda. Yakamı kurtarana kadar anam ağladı. Öyle bir ders mi gerek sana da? Şimdi düşününce şanslıymışım diyorum, ülkede olup bitenlere kulak ver. Hemen oku oku, atan da inşlh ya da çalış, terapi almalısın çünkü sanırım düzenli ve acilinden.

Bu kız öğretmen değil okuyor. Kendisine yapılan her olumsuz yoruma karşılık hakaret ediyor. Doğru olsa bile işine gelmiyorsa hiç bir eleştiriyi kabul etmiyor. Kullanıcı adı yüzünden öğretmenliğin itibarının zedelenmesine izin verilmesini kınıyorum. Keşke bir admin bununla ilgilense.

Sakın birakma. Onu bu hayattan çeken, yeni umut olan hayatına dokunan o kadın ol... İnşallah da öğretmen degilsindir.
Delirmeyin. Hiç kimse onu kurtaramaz. KIZIN DA HAYATINI KARARTMAYIN. Annesinin balkondan atan var yoksunluk krizinde. Para bulmak için kızı kullanabilir bile. Böyle birisiyle iletişimi tamamen kesin. Neyiniz olursa olsun kesin. Kendisi kurtulmaya karar verirse yardım bulur. Eğer karar vermezse imkansız. Onun değerli olan siz değilsiniz madde.
Ama bu illetten birini çekip almış olmanın verdiği huzur size yetmez mi?

Öğretmenlik 2. sınıf değil ilkokul 2. sınıf çocuğuna sorsanız "Salak mısın Cemile?" der. Sevdiğinden engellemiştir, açarsa hiç üzmeyin onu, yazık.

Umarım 2. sınıfta kalırsın. Zira sizi öğretmenlik için fazla varoş buluyorum. Uyuşturucu kullanan tiplerle takılan birinin başkalarına ne hayrı olabilir?
Umarım sende boş yapmayıp burdaki insanlarla siz zamiri ile konuşmayı öğrenirsin benimle siz zamirinde konuşacak o ağzını toplayacaksın varoş sana benzer hadsiz karşında mahallede kısır yediğin kadınlar yok kendine gel

Bu kız öğretmen değil okuyor. Kendisine yapılan her olumsuz yoruma karşılık hakaret ediyor. Doğru olsa bile işine gelmiyorsa hiç bir eleştiriyi kabul etmiyor. Kullanıcı adı yüzünden öğretmenliğin itibarının zedelenmesine izin verilmesini kınıyorum. Keşke bir admin bununla ilgilense.
Bunu anime izleyen ergen mi söylüyor çok komiksin ahajajsjsj

Delirmeyin. Hiç kimse onu kurtaramaz. KIZIN DA HAYATINI KARARTMAYIN. Annesinin balkondan atan var yoksunluk krizinde. Para bulmak için kızı kullanabilir bile. Böyle birisiyle iletişimi tamamen kesin. Neyiniz olursa olsun kesin. Kendisi kurtulmaya karar verirse yardım bulur. Eğer karar vermezse imkansız. Onun değerli olan siz değilsiniz madde.
Alttaki alinti bana ait, dalga gectim farkindaysaniz 😂 Boyle biriyle olene kadar bekar kalcak olunsa gene birlikte olunmaz.

Back
X