Uyuşturucu bağımlısı eski sevgili

Şu an anksiyetemi arttırdınız sondaki cümle ile adam öldürmek öyle kolay bir şey değil polisi var savcısı var veririm yatar içeride.Siz de insanları endişelendirecek fikirleri yazmayın böyle lütfen
Daha dün sokakta evli bir çift kavga ederken adam başından sıktı kadının. Nerede polisi savcısı? Hayvanlar katlediliyor nerede bu adalet? Ayrılmak isteyen devlet koruması alan kadınlar eşleri tarafından öldürülüyor nerede soylediklerin?
Saçmalama aklını başına al adam gibi oku sonrada ailenin yanına git.
Burada bazı gençler ailem sehir dışında okumama izin vermiyor diye konu açıyor, haklı çıkarma o aileleri. Öğretmen ol evine dön erkek seçimlerinide doğru düzgün yap lütfen.
Kendine de dikkat et.

Son düzenleme:
Ben yine bir mallık yaptım şöyle başlayayım bundan 1 ay önce kadar okuduğum şehirden bir istek geldi kabul ettim konuşmaya başladık ilgisi mükemmeldi sonra birden ağzından bonzai denen şeyin bağımlısı olduğunu kaçırdı bende korktum satışı bile yapıyormuş bi kaç gün konuşurken bir bahane ile ayrılıp engelledim dün gece ki duygusal boşluk ile gidip engeli açarak eski hesaptan yazdım o kim tanımıyorum öyle birini dedi sonra yumuşadı yeniden deneyelim dedik neyse dün birden met kokain içeceğini söyledi ben yine gerildim en tehlikeli şeyler içeceği şeyler sabah küçücük bir olaydan dolayı beni engelledi kurtulduğumu hissediyorum ama zoruma da gitti bu arada bir şey felan yapmaz dimi bana kötü bir ayrılık yaşamadık kendi engelledi teşekkür ederim şimdiden.
Canım belanı mı arıyorsun?

Ay yok uğraşamam ben onu değiştirmek için çok uğraştım sen varken içmem söz felan diyordu huylu huyundan vazgeçmedi
Elin uyuşturucu bagimlisini değiştirmek için çok uğraşmak!!!!!!
Ananiz kalk evi temizle topla dese bir tarafınız yemez trip atar kavga edersiniz,ama önünde fazlalığı var diye saçma sapan tipler için uğraş dur,kusura bakmayın bu kafadaki kızlara çok kızıyorum.Okudugunuz okulun hakkını verin azıcık akıllı olun😡😡😡😡😡

İlgisine kandım çok hoştu maalesef sevilmeyip şiddet gördüğüm bir evde büyüdüm belki de manipüle etti bilemem
Ayy bir manipüleyi öğrendiniz. Her şeye manipüle,travma,aura,dişil enerji,eril enerji yazmanızdan gına geldi artık. Manipüle falan değil düpedüz saçmalamışsınız. Bonzai dediği an engellemeniz gerekiyordu. Sadece mesajlaştığınız erkeklere bu kadar bağlanmayın ya. Sizle birlikte kaç kişiyle daha konuşuyorlar

Ayy bir manipüleyi öğrendiniz. Her şeye manipüle,travma,aura,dişil enerji,eril enerji yazmanızdan gına geldi artık. Manipüle falan değil düpedüz saçmalamışsınız. Bonzai dediği an engellemeniz gerekiyordu. Sadece mesajlaştığınız erkeklere bu kadar bağlanmayın ya. Sizle birlikte kaç kişiyle daha konuşuyorlar
İşlerine gelmedimi,hemen manipüle adam halbuki gayet neymiş, içiyorum satıyorum demiş bunun neresinde acaba manipüle???
Adam sanki -anam beni mağarada doğurdu yiyecek aşımız yoktu anamda kenevirleri pişirip pişirip bize yedirdi ordan alıştık ,fakirliğin gözü kör olsun dedi.........

Yok ben dedim ki artık uyuşturucu yok söz ver o da dedi ki bonzai yok kokain var met var dedi bende içersen inşallah araba çarpar bana dedim artık çaresiz kaldım yani ne yapayım o da satışını yapayım o zaman dedi şu an okudukça yazdığımı çok gerizekalı olduğumu düşünüyorum
Size araba çarpması adamın umrunda olacak mı sanki niye kendi üzerinden yemin veriyorsunuz böyle dangalaklara

Formasyonlu öğretmenim anlamında demiştim onu yani alıyorum şu an formasyon

bu konuda chatGPT benim yerime araştırma yaptı:
"Formasyon, öğretmenlik meslek bilgisi eğitimi olarak da bilinir ve genellikle eğitim fakültesi dışında bir bölümde okuyan öğrencilerin öğretmenlik yapabilmek için alması gereken ek bir eğitimdir. 2019 yılında Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından alınan bir kararla formasyon programlarının lisans eğitimi esnasında verilmesi planlanmıştı. Ancak bu durum her üniversitede farklılık gösterebilir ve uygulamada çeşitli değişiklikler olabilir.

Genel olarak, öğrenciler formasyon eğitimini lisans eğitiminin son yıllarında (genellikle 3. veya 4. sınıfta) veya lisans mezuniyetinden sonra alabilirler
."

bu konuda chatGPT benim yerime araştırma yaptı:
"Formasyon, öğretmenlik meslek bilgisi eğitimi olarak da bilinir ve genellikle eğitim fakültesi dışında bir bölümde okuyan öğrencilerin öğretmenlik yapabilmek için alması gereken ek bir eğitimdir. 2019 yılında Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından alınan bir kararla formasyon programlarının lisans eğitimi esnasında verilmesi planlanmıştı. Ancak bu durum her üniversitede farklılık gösterebilir ve uygulamada çeşitli değişiklikler olabilir.

Genel olarak, öğrenciler formasyon eğitimini lisans eğitiminin son yıllarında (genellikle 3. veya 4. sınıfta) veya lisans mezuniyetinden sonra alabilirler
."
Alakası yok yök 2022 de yeni bir karar getirdi araştırmanı öneririm formasyon artık 2 de alınıyor ama sana laf anlatmayacağım malum inanmıyorsun bana :)

Ben yine bir mallık yaptım şöyle başlayayım bundan 1 ay önce kadar okuduğum şehirden bir istek geldi kabul ettim konuşmaya başladık ilgisi mükemmeldi sonra birden ağzından bonzai denen şeyin bağımlısı olduğunu kaçırdı bende korktum satışı bile yapıyormuş bi kaç gün konuşurken bir bahane ile ayrılıp engelledim dün gece ki duygusal boşluk ile gidip engeli açarak eski hesaptan yazdım o kim tanımıyorum öyle birini dedi sonra yumuşadı yeniden deneyelim dedik neyse dün birden met kokain içeceğini söyledi ben yine gerildim en tehlikeli şeyler içeceği şeyler sabah küçücük bir olaydan dolayı beni engelledi kurtulduğumu hissediyorum ama zoruma da gitti bu arada bir şey felan yapmaz dimi bana kötü bir ayrılık yaşamadık kendi engelledi teşekkür ederim şimdiden.
Gerçekten öğretmen değilsin değil mi?

Az önce haberlerde eski nisanlisi tarafından bacakları silahla taranan kızı gördüm.Bir bacağı dizden yukarı ampute edildi.Diğer bacağından ise umutsuzlar. Bu konuya bir yorum yapmistim birkac saat once. Bu yorumumla da noktalamak istedim.

Az önce haberlerde eski nisanlisi tarafından bacakları silahla taranan kızı gördüm.Bir bacağı dizden yukarı ampute edildi.Diğer bacağından ise umutsuzlar. Bu konuya bir yorum yapmistim birkac saat once. Bu yorumumla da noktalamak istedim.
Oha şu an aşırı anksiyetemi tetiklediniz

Aldığınız her karar nasıl birbirinden hatalı olabilir aklım almıyor. Sevgisiz bir ailede büyüdüyseniz terapi alın, sağlıklı kararlar alarak ilerleyin hayatınızın kalanında. 20 küsür yaşa gelip aldığınız her saçma kararda görmediğiniz sevgiyi ortaya atmak garip duruyor

Back
X