Uyuşturucu kullanan eş

Benim anlamadigim esini cocugunu dusunsen zaten bu zikkimi kullanmazsin kadin bosanmak isteyincede bosanmam cocugu vermem sanki cokta seyinde kendi basini yesin ailenizin evine gitseniz sizi eve almazlar mi ne istiyor anneniz olmeznizimi
Annem elalem ne der bu evde rahatin olmaz diye düşünüyor. Eşim ölse o zaman kimse birsey demez diyo. Daha kendine bakamiyo çocuğu almakla beni öldürmekle tehdit ediyo. Sözde bizi çok seviyor. Hep yakında birakicam diyo. Ben zerre kadar inanmıyorum

Anneniz sizi oyalıyor yine de hadi dediği olsun .Peki ondan sonra ????
Ondan sonra birsey diyemeyecek çünkü evine bakamayacak duruma geldi. Eşimde bazen seni ac mi bıraktım diyordu. O raddeyede geldi. Araba almistik arabada kullanıp kaza geçirdi kredi kartlarini patlatti. Bakalim

İnan aramıyorlar bile ben sitem edince, biz zaten kardesimizi arıyoruz diyorlar ben hepten çıldırıyorum. Kullanan insan kullandim mi der. Kimse kimsenin umrunda değil. Onlarda bir derdi mi var evde sorunlar mi var diyip suçu üstüme atmaya çalıştılar. Evlenmeden önce böyle bir sıkıntısi yokmuş. Ben onlarda dedim kimin evinde sıkıntı yok. Bugün bana birsey olsa oğluma birseyde olsa böyle birsey yapmaya hakkı yok

Bu bağımlılığa bu tedavi çok yetersiz. Amatem düşünülmedi mi hiç? Çalışabiliyor mu şuan?

O zaman bari esinizin ailesi ile yasayin orada sizi korurlar belki

O zaman bari esinizin ailesi ile yasayin orada sizi korurlar belki
Köye yerleştiler onlar ben gidersem arkamdan gelicek aileside ogluna sahip çıkıyorlar. Belki inanmazsiniz yanında yaparken bile ses etmediler. İçtiğinde belli oluyo. Zaten kullandığı şeyi yuvarlayip sigaranın ucuna koyup iciyo

Onların haberi yokmuydu sanki evlenmeden önce ne güzel sakladılar, başa çıkamayıp evlendirdiler biraz da el kızı çeksin dediler herhalde. Hiç şaşırmadım. Gülüm kendine yazık edersin kurtar kendini. Hiç olmasa bebeğe acı. Çünkü ondan sana eş çocuğuna da baba olmaz. Bikere eş ailesinden destek yok yola gelmesi çok zor. Burda çoğu kadın aynı fikirde benimle bir sığınma evi mantıklı hem korunursun hemde bebeğine bakarsın. Bu konuda tek değilsin senin gibi nice kadınlar var. Yeterki canınıza zarar gelmesin. Bu maddeleri kullananların ruh halleri çok değişken olur. Sakin olur uyuşuk olur bi anına denk gelirsin canavara dönüşür. Kendine bir iyilik yap. Biliyorum terk etmek değil onu iyileştirmek istersin mutlu olmak istersin ama bu durum zor bir durum düzelmesi nerdeyse imkansız belki düzelen vardır oda çok azdır bence.

Benim anlamadigim esini cocugunu dusunsen zaten bu zikkimi kullanmazsin kadin bosanmak isteyincede bosanmam cocugu vermem sanki cokta seyinde kendi basini yesin ailenizin evine gitseniz sizi eve almazlar mi ne istiyor anneniz olmeznizimi
Bu söyleyeceğim şeyin bilimsel bir kanıtı yok ama bağımlılarda gözlemlediğim şey genelde kendilerine duyduğu gizli bir nefret onları bu yola sürüklüyor. Normal insanlardan daha duygusal anlamda savruk ve yoğun yaşayan kişiler oluyorlar. Ama en önemli sebep arkadaş çevresi. Genelde hep arkadaş canlısı insanlarda oluyor, kısıtlı çevreyle takılan insanlarda merak yoksa olmuyor.

Benim inancim kalmadi düzeleceğine. Beni takip edip öldürür tehdit etti

Çalışıyor anateme hiç yatmadi. Bir amcasinin oğlu yatıp kaçmış. Bu hikaye onada ailesinede bahane oluyo.
Gerçekten bahaneler hep. Verilen ilaç kullanılmıyor, amateme yatılmıyor.
Sihirli bir değnek değecek bağımlılık düzelecek diye mi inanıyorlar? Siz kendinizi odaklanın ve koruyun, başka bir şey yok yapabileceğiniz.

Sözde kafasinda bitirmesi gerekiyor. Benim üstüne gitmemem gerekiyo
Yalan sen üstüne gitsende başı boş bıraksanda adam uyuşturucu bağımlısı.Madem o kadar kolay bırakılan bir şey amatem niye kurulmuş,niye insanlar tedavi olmak istemeyip kaçıyor oradan ???? Niye millet tuvalet köşelerinde can veriyor? Niye parayı bulamayan kadınlar bedenlerini satıyor????

O kadar zor bir durumki Allah kimsenin başına vermesin kac defa agladim anneme kac defa. İdare et kizim. İnşallah olur diyo başkada birsey demiyo
hayır hayır dinlemeyin
alın bavulunuzu bebişinizi elinize gidin kapısına
ne derse desin duymazdan gelin dik durun evladınız için
Allah bir yoluna koyar.. yavrunuzu ve kendinizi koruyun

o eşiniz de bir halt edemez çocuğu almak konusu vs de

Ya eskiden olsa ben de böyle düşünürdüm ama adamlar doğrayıp katledip 2-3 seneye çıkıp başka kadın bulup evleniyor. Hele bu konudaki adam uyuşturucu bağımlısı, hapis bile yatmaz, tedaviye gönderilir. Nasıl bir halt edemez, her gün en az iki kadın cinayeti okumuyor muyuz? Eskiden kayınpeder kayınvalideden çekinirlerdi şimdi tüm aileyi tarıyorlar. Annesi tek başına engelli kardeşine bakıyormuş. Onlar niye zarar görsün? Kaçmak kısa süreli kurtuluş, elinde 1 yaşında bebekle ne kadar kaçabilir? Sırf çocuğun bilgilerinden atıyorum doktor muayenesinden bile bulur bu kadını. Yapılacak en mantıklı en güvenli şey bir süre eş ailesinin evinde kalmak. Saldıramaz ya da babasının önünde rahat rahat kullanamaz en azından. Keşke bir köşede geberip gitse.

keşke dediğiniz gibi bir yerlerde geberse
yazdığınız herşey doğru
kayınpederinin evinde kalacak mecbur gibi duruyor

Ozaman yapman gereken belli. Çocuğun babası zaten ortada yok bide annesiz mi kalsın kendine zehir etme hayatı kendi ayakların üstünde durabilirsin güzel bir hayat yaşamak seninde hakkın.
Benim güzel bir hayat beklentim artık yok tek derdim bebeğimi büyütmek onu okutmak ona güzel bir hayat verebilmek

Ailemle benimle tehdit ediyor yapar çünkü bizde gidersek kaybedecek birseyi olmayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…