Uyuşturucu kullanan eş

Yukarıda bir üye yazmış katılıyorum ben de . Güvenlik açısından eşinizin ailesinin evine taşının bir bahane bulup . Allah korusun ters bir durumda fiziki güç kullanacak kişiler olur en azından

Yukarıda bir üye yazmış katılıyorum ben de . Güvenlik açısından eşinizin ailesinin evine taşının bir bahane bulup . Allah korusun ters bir durumda fiziki güç kullanacak kişiler olur en azından
Annesi babası İstanbuldaydi taşındılar memleketlerine

Benimde tek temennim ya olmesi yada hapse girmesi tehdit ediyor ölümle

Keşke devlete guvenebilsem ama kadın cinayetleri o kadar cokki bebegimi düşünmem gerek bana birsy olursa ne ortada kalicak

Bir akrabamın çocuğu gibi büyüttüğü akrabası uyuşturucu bağımlısıydı. Bir gece adamı bıçaklayıp mezarlığa atmış. Kendinizin ve çocuğunuzun can güvenliği için bu adamdan boşanın, bir dakika durmayın. Ufak bir sinirlenmesine bakar, işin ciddiyetinin farkına varın.

Peki peşine düştü mü nasıl uzak kalabildin

İşin ciddiyetini farkındayım kac gece uykularim kaçtı kaçtı defa oturup ağladim iki tarafi pislik değnek. Gitsem yine olucem. Kalsam en azindan bir ihtimal hapis yada mezar olucak sonu

Çaresizlik bir çukurunda içindeyim. Ailesi bir kısmı beni suçladı neden mi attigim mesajlari görmüşler ben onu bunalima sokuyormusum onu itmisim. Bir kadın nasil kocasina hakaret edebilirmis
Hiç alakası yok. Asla inanmayın öyle şeylere. Öyle bir şey olsa bütün erkekler uyuşturucu kullanırdı. Böyle durumlarda herkes bir sebep veya günah keçisi arıyor. Asıl problem ortada o da bağımlı olan eşiniz. Sonuçta gidip uyuşturucuya siz başlatmadınız yada temin etmediniz. Dediğim gibi olay kişide başlıyor ve bitiyor, ne kimseyi suçlu bulun ne de suçlamalarına izin verin. Bir an önce can güvenliğinizi bakın.

Uzaklaştırma alsam yine gelicek bugün olmazsa yarın mutlaka gelir keşke devlete guvenseydim keşke ailem arkamda dursaydi

Eşini bir şikayet eden olsada keşke hapse girse orası onun için bulunmaz bir ıslah evi
Onun haricinde boşanmaya yanasmiyorsun bellliki seviyorsun doğuda da boşanma var ben devlete sığınırım bozarım bunu diye sesli söylesen kimse işin sonunda senle alakali kötü düşünmez

Bu arada eski sevgilim için yatılı iş ilanlarına bakıyordum evet fazlasıyla yatılı hasta bakıcısı ev yardımcısı falan arayan kişiler var bakmanı öneririm. Boncuk işini yaparsan da en azından meşgale olur,kafan dağılır ufak da olsa kenara bir şey koyarsın.Sen Yemek yapmak deyince aklıma meze geldi mesela mezeci ile anlaşıp mesaj atabilir misin ya da alkollü mekanlara meze satabilir misin yapıp diye düşündüm. Bu arada bende doğulu bir trans kadınım peşime düşerler diye düşünmüştüm ancak hiç öyle olmadı. Yani bu durumdan kurtulmak istiyorsan aslında bebeği belki çok güvendiğin birisine emanet Edip bir süre sonra kendini sağlama aldıktan sonra yanına alabilirsin çünkü peşine düşmezler ve sen de farklı bir hayat kurabilirsin bu esnada ancak eşinin ailesinden çocuğu geri alabilir misin mesela onlara bırakırsan onu da düşünmek lazım/ancak bu çocuğun geleceğini düşünüyorsan bir müddet çocuktan ayrı kalmak mantıklı olabilir

Sığınma evleri belli bir süreliğine kalabilirim sonrasi..
orada sana iş bulup hayata hazirliyip öyle gönderiyorlar teyzemin kızı eşinden şiddet görüyordu hemde dört aylık olan iki tane ikiz çocuğu vardı bebeklerini de alıp sığınma evine gitti bir kaç ay kaldı sonra iş bulmuşlar bebeklerini nasıl yapıyor bilmiyorum ama devlet yardımcı olmuş sanırım çalışıp çocuklarına bakıyor yine bir köylüm bir kaç sene önce 3 çocuğunu da alıp devlete sığındı öyle boşandı bir kaç ay sığınma evinde kaldı sonra ona da iş bulmuşlar ev kiraladı şuan çalışıyor çocuklarına bakıyor size iş konusunda yardımcı olurlar hayatınızı düzene sokarsınız anlatırken öyle rahat anlatıyorsunuz ki kafasına şunu fırlatım falan uyuşturucu lafını duyunca bile bana bir ürperme geliyor yapmayın böyle şeyler adamla diklesmeyin bir an önce devlette sığınıp terkedin oraya yoksa vahsi bir cinayete kurban gidersiniz Allah korusun

Kadin sığınma evlerinde belli bir süre kalabiliyorsun sonrası zaten yok. kaçsam aileside peşime düşer. Doğulular bizde doguluyuz.
Ben bu durumda yerinizde olsam alır çocuğu onların evine giderim. En azından can güvenliğiniz olur. Bela onların oğlundan geliyor, çıkış kaçış yolunuz yok, size yardım etmiyorlar oturup baksınlar o halde. Ben ve çocuğum geleceğiz oğlunuzu istemiyorum diyeceksiniz. Kiranız bile ödenmiyorsa zaten mecbur çıkacaksınız evden. Çalışmayı şart koşun ama, ben işe giricem siz de kreş yaşına kadar çocuğuma bakacaksınız diyin. Hem ailesinin evinde size bir şey yapamaz hem de para biriktirirsiniz. Bir gün bir yerde geberir gider ya da birine zarar verir alır içeri tıkarlar bunu. .

Saçmalıyorsun şuan satıp para kazanan ne olacak kocan parası bitince sana musallat olur para için vermesende bıçaklar o kafayla mor çatı diye sığınma derneği de var internetten ara onları durumunu anlat onlarında sığınma evi var belki seni alırlar o olmasa da devlette git kararlı durursan sana iş de bulurlar ev de sana az önceki mesajımda demiştim zaten teyzemin kızını kocası dövdüğü tehdit ettiği için doğu tarafından alıp İstanbul muydu İzmir mıydı bilmiyorum o taraftaki sığınma evine göndermişlerdi yerini kimse bilmiyordu ailen uyuşturucu da bile sus elalem ne der diyorsa o aileyi sil konuşma bir daha kocan seni öldürürse yalandan iki gözyaşı döküp hayatlarına bakarlar olan senle cocuguna olur kocanın ölmesine de bekleme ölmez hani derler ya istemediğin ot burnunda biter diye eşleri tarafından çok sevilen erkekler genelde genç yaşta ölüyor bıktım olsun dediklerin ölmez asla senin kaçıp kendini kurtarman gerek

Düzelir eğer içinde biraz olsun Allah korkusu varsa düzelir. Benim eşim düzeldi Rabbime hamdolsun.
Ne zaman başladı, hangi maddeleri kullandı, hangi merkeze yattı hangi doktor takip etti, nasıl bir tedavi gördü, ne kadar sürede düzeldi? Yani akşam yatarken dua ettiniz sabah uyuşturucu bağımlılığı puf diye yok mu oldu? Siz şaka mısınız ya, nasıl garanti verebiliyorsunuz? Düzelirmiş, annelerinin kafalarını kesip atıyorlar. Çünkü anneleri olarak görmüyorlar, başka şeyler halüsinasyonlar görüyorlar. Gidin makale yazın yayınlayın paylaşın herkes bilsin. Yoksunluk krizi geçiren kafa kesecek duruma gelmiş birine Allah korkun yok mu senin diyince bağımlılığı geçiyor bitiyor diyin.

Konu sahibinin bahsettiği güvensizlik bu işte. Kocandır, döver de öldürür de sever de kafası. Meryem, böyle insanlardan uzak durun çünkü canınızı evladınızı gram umursamazlar. Kocasız kalacağına cansız kal, adın çıkmasın elalemin ağzına laf verme bunlara göre.

Eşi uyuşturucu bağımlısı olduğu için oğlu bebekken ayrılan arkadaşım var. Adam sürekli tehdit etti kapıya dayandı ama arkadaşım geri adım atmadı. O da sizin gibi hamileyken anlamıştı madde kullandığını... çocuk okula başladığında adam bir gece fazla uyuşturucudan öldü gitti. Ayrılın hem kendinize hem çocuğa yazık bu yolun dönüşü çok zor...

Ölümle tehdit ediyor eşim eğer sığınma evine kaçsam öyle olucak.

Bende oğlumun ona alısmasını istemiyorum arkadaşınız şanslıymis. Benin sonum ölüm olur. Cunku taniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…