- 2 Temmuz 2025
- 69
- 3
- 1
- 29
- Konu Sahibi Meryem_meriyem
-
İnan kocasizlik umurunda bile değil yüzünü görmek istemiyorum. Ölsün diye dua ediyorum. Ona söylüyorum fazla kullan Öl diye. İşin sonunda tehdit var oğlumu almaktan beni öldürmekten bahsediyor. Bir çukura düşmüşümNe zaman başladı, hangi maddeleri kullandı, hangi merkeze yattı hangi doktor takip etti, nasıl bir tedavi gördü, ne kadar sürede düzeldi? Yani akşam yatarken dua ettiniz sabah uyuşturucu bağımlılığı puf diye yok mu oldu? Siz şaka mısınız ya, nasıl garanti verebiliyorsunuz? Düzelirmiş, annelerinin kafalarını kesip atıyorlar. Çünkü anneleri olarak görmüyorlar, başka şeyler halüsinasyonlar görüyorlar. Gidin makale yazın yayınlayın paylaşın herkes bilsin. Yoksunluk krizi geçiren kafa kesecek duruma gelmiş birine Allah korkun yok mu senin diyince bağımlılığı geçiyor bitiyor diyin.
Konu sahibinin bahsettiği güvensizlik bu işte. Kocandır, döver de öldürür de sever de kafası. Meryem, böyle insanlardan uzak durun çünkü canınızı evladınızı gram umursamazlar. Kocasız kalacağına cansız kal, adın çıkmasın elalemin ağzına laf verme bunlara göre.
Gitmeyede cesaretim yokki korkuyorum ölmektenSaçmalıyorsun şuan satıp para kazanan ne olacak kocan parası bitince sana musallat olur para için vermesende bıçaklar o kafayla mor çatı diye sığınma derneği de var internetten ara onları durumunu anlat onlarında sığınma evi var belki seni alırlar o olmasa da devlette git kararlı durursan sana iş de bulurlar ev de sana az önceki mesajımda demiştim zaten teyzemin kızını kocası dövdüğü tehdit ettiği için doğu tarafından alıp İstanbul muydu İzmir mıydı bilmiyorum o taraftaki sığınma evine göndermişlerdi yerini kimse bilmiyordu ailen uyuşturucu da bile sus elalem ne der diyorsa o aileyi sil konuşma bir daha kocan seni öldürürse yalandan iki gözyaşı döküp hayatlarına bakarlar olan senle cocuguna olur kocanın ölmesine de bekleme ölmez hani derler ya istemediğin ot burnunda biter diye eşleri tarafından çok sevilen erkekler genelde genç yaşta ölüyor bıktım olsun dediklerin ölmez asla senin kaçıp kendini kurtarman gerek
Bebegim çok küçük nasıl birakayim bensiz yapamaz daha emiyor bile. Eşim peşime düşer onun ailesi kendi ailem. Onlar demeyecekler kocasindan benden bilecekler. Keşke ailem arkamda dursaydi. Keşke eşim ölseydi. Ailem ölmesini bekliyorlarBu arada eski sevgilim için yatılı iş ilanlarına bakıyordum evet fazlasıyla yatılı hasta bakıcısı ev yardımcısı falan arayan kişiler var bakmanı öneririm. Boncuk işini yaparsan da en azından meşgale olur,kafan dağılır ufak da olsa kenara bir şey koyarsın.Sen Yemek yapmak deyince aklıma meze geldi mesela mezeci ile anlaşıp mesaj atabilir misin ya da alkollü mekanlara meze satabilir misin yapıp diye düşündüm. Bu arada bende doğulu bir trans kadınım peşime düşerler diye düşünmüştüm ancak hiç öyle olmadı. Yani bu durumdan kurtulmak istiyorsan aslında bebeği belki çok güvendiğin birisine emanet Edip bir süre sonra kendini sağlama aldıktan sonra yanına alabilirsin çünkü peşine düşmezler ve sen de farklı bir hayat kurabilirsin bu esnada ancak eşinin ailesinden çocuğu geri alabilir misin mesela onlara bırakırsan onu da düşünmek lazım/ancak bu çocuğun geleceğini düşünüyorsan bir müddet çocuktan ayrı kalmak mantıklı olabilir
Her uyuşturucu bağımlısı hemen ölecek diye bir şey yok. Uyuşturucu bağımlısı olup, 35 kilolara düşüp yaşayan var. Sizi anlıyorum ama planınızı ölmesi üzerine kurmayın sadece. Burada verilen en iyi öneri eş ailesinin evine sığınmak olmuş. Saldırgan biriyse yatılı kalıp çalışacağınız yeri de basar. Kendinizi kimse bir şey yapamaz diye kıskaca almayın. Uygun fırsatları gözlemleyin, gereken imkanları bulunca aradan sıvışırsınız. Eşinizin üstüne gitmeyin, söz dalaşına-fiziksel kavgaya girmeyin.Uzaklaştırma alsam yine gelicek bugün olmazsa yarın mutlaka gelir keşke devlete guvenseydim keşke ailem arkamda dursaydi
Kimse size uzaklaştırma al demiyor zaten o konuda devletin zaafı çok en iyi seçenek kadın sığınma eğer ailenizi ya da eşinizi arayıp ben şuradayım demezseniz sığınma evinde kimse size ulaşamıyorUzaklaştırma alsam yine gelicek bugün olmazsa yarın mutlaka gelir keşke devlete guvenseydim keşke ailem arkamda dursaydi
Eşim 45 ti en son kilosu. Annesiyle babası köye taşındilar. Eve gelmek istese her türlü gelir ki ailesinin işine gelir bu durum. Zaten evlenmeden önce aynı evin içinde yaşamak istiyorlardı. Kaynanam evinde bir hizmetci istiyo. Orada beni calistirmazlarHer uyuşturucu bağımlısı hemen ölecek diye bir şey yok. Uyuşturucu bağımlısı olup, 35 kilolara düşüp yaşayan var. Sizi anlıyorum ama planınızı ölmesi üzerine kurmayın sadece. Burada verilen en iyi öneri eş ailesinin evine sığınmak olmuş. Saldırgan biriyse yatılı kalıp çalışacağınız yeri de basar. Kendinizi kimse bir şey yapamaz diye kıskaca almayın. Uygun fırsatları gözlemleyin, gereken imkanları bulunca aradan sıvışırsınız. Eşinizin üstüne gitmeyin, söz dalaşına-fiziksel kavgaya girmeyin.
Gidersem her şey daha kötü olucak.Sığınma evine gitseydin en azından bir şansın olurdu ama sen oturup olacakları bekleme kararı aldın sanırım.
Ne mesela ,anladık aileler peşinize düşecek sizi tehdit edecek size gelen mesajları saklar kadın sığınma evinde kalma sürenizi uzatırsınız.Bakın sizin yolunuz çıkmaz ve inatla o yolu seçiyorsunuz Aile istemiyor ,eş ailesi sizi suçluyor ,bağımlı eş tehdit ediyor sizde evde oturup o kötü günün gelmesini bekliyorsunuz......Gidersem her şey daha kötü olucak.
Annemle konustum 1 ay daha sabret sonrasini bende bilmiyorum bıktım artik zaten. 1 ay daha sabredip boşanmak için elimden geleni yapicam. Aileler için eşin seni aç birakmiyorsa durman gerek. Bu ayda iyice dibe vurdu. Bu ay bakalim ne olucak.Ne mesela ,anladık aileler peşinize düşecek sizi tehdit edecek size gelen mesajları saklar kadın sığınma evinde kalma sürenizi uzatırsınız.Bakın sizin yolunuz çıkmaz ve inatla o yolu seçiyorsunuz Aile istemiyor ,eş ailesi sizi suçluyor ,bağımlı eş tehdit ediyor sizde evde oturup o kötü günün gelmesini bekliyorsunuz......
Eşiniz hiç tedavi görmek istemedi sanıyorum. Belkide zannettiğinizden daha eski bağımlılığı, baya düşük kilo olarak. (160 üzeridir boydan diye düşünüyorum.)Eşim 45 ti en son kilosu. Annesiyle babası köye taşındilar. Eve gelmek istese her türlü gelir ki ailesinin işine gelir bu durum. Zaten evlenmeden önce aynı evin içinde yaşamak istiyorlardı. Kaynanam evinde bir hizmetci istiyo. Orada beni calistirmazlar
185 boyu zaten genetik olarak zayıf ailesi ama eşim daha zayıf onlardan. Tedaviyle olacak iş değil diyo. Psikiyatri ilaç yazdı. Gece için risperdal onu icince yatmadi iki 1 hafta kullandi gunduzde lustral 50 kullandi 1 hafta etki etmedi diye bıraktı. Onun dışında bir frekans seansina girdi. Ciddi bir tedavi gormedi. Onc.Eşiniz hiç tedavi görmek istemedi sanıyorum. Belkide zannettiğinizden daha eski bağımlılığı, baya düşük kilo olarak. (160 üzeridir boydan diye düşünüyorum.)
O zaman eşinle hiçbir şekilde tartışmaya girme başka diyebileceğim bir şey yok. Üzerine yürümeye çalışırsa sakinleştirmeye çalış.Gidersem her şey daha kötü olucak.
Ben soylenmesem o bana karışmaz. Onun o halini görünce sinirlerim bozuluyor. Gozleri kan çanağı gibi hafiften sarhoş gibi yavaş konuşuyor. Kendimi tutucam sabırlı olucam. Teşekkür ederimO zaman eşinle hiçbir şekilde tartışmaya girme başka diyebileceğim bir şey yok. Üzerine yürümeye çalışırsa sakinleştirmeye çalış.
Bahsettiğiniz boya göre kilosu çok az. Ciddi bir malnütrisyon var ve hayati riski de olabilir. İlaçların etki etmesi en az 4 hafta kullanması lazım, hemen bırakmış. 1 hafta hiçbir şey. Frekans seansı alternatif yöntem, çok bir etkisi olmaz.185 boyu zaten genetik olarak zayıf ailesi ama eşim daha zayıf onlardan. Tedaviyle olacak iş değil diyo. Psikiyatri ilaç yazdı. Gece için risperdal onu icince yatmadi iki 1 hafta kullandi gunduzde lustral 50 kullandi 1 hafta etki etmedi diye bıraktı. Onun dışında bir frekans seansina girdi. Ciddi bir tedavi gormedi. Onc
Arastirdim plesebo etkisi veriyormuş zaten. İlaçlarin etkisi az mı bilmiyorum lustral annemde kullaniyor aynisindan. Ölümü göze alarak devam ediyor. Risperdal kardesim küçükken surubunu iciyordu icincd uyuyordu. Eşimde etkisi tam tersi etki etti uyumadi sabaha kadar.Bahsettiğiniz boya göre kilosu çok az. Ciddi bir malnütrisyon var ve hayati riski de olabilir. İlaçların etki etmesi en az 4 hafta kullanması lazım, hemen bırakmış. 1 hafta hiçbir şey. Frekans seansı alternatif yöntem, çok bir etkisi olmaz.
Erkekler kadınlar kadar duygusal olmuyor bu bir sebep değil onun için.. sanmıyorum aileden birini kaybetmek gibi yada bolluktan bi anda parasızlığa düşmek gibi içindenn çıkılamayn borçlar gibi.. başka başka sorunlar varsa belki buna bağlı yapmış olabilir zaten bikere çevre faktörü birinci sırada. Ama sen kendini ve bebeğini korumalısın. Sonuçta kafa uçuyor yani haberlerde görüyoruz para kalmayınca ana baba tanımadan k*siyorlar yani tehlikeli. Kaynangiller kızım buraya gel kal demiyolarmı hiç mi endişe duymuyorlarSanırım
Bilmiyorum 3 düşük yaşadım onun üzüntüsu mü ailesi baski yapiyordu aynı evde kalalım diye. Ben ev ev üstüne olmaz dedim. Eşim beni dinledi evimiz ayri oldu ama kaynanam her defasında konuştu... Bilmiyorum nasıl birakmis ne kullanmış.
Anneniz sizi oyalıyor yine de hadi dediği olsun .Peki ondan sonra ????Annemle konustum 1 ay daha sabret sonrasini bende bilmiyorum bıktım artik zaten. 1 ay daha sabredip boşanmak için elimden geleni yapicam. Aileler için eşin seni aç birakmiyorsa durman gerek. Bu ayda iyice dibe vurdu. Bu ay bakalim ne olucak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?