UYUSTURUCU MU BULDUGUM.....YARDIM.

nice1985

Başka dallara tutunmak yerine, kendime ağaç oldum.
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2014
3.182
3.068
448
Bu gun evde yerde aspirinin kirilmis hali gibi bir sey buldum.topladim bir yere koydum....koltuga bakiyim orda parca varmi dedim.bir cimcik kdr orda da vardi.
Esimden ayrilinca oglumu bize gondermeyip otoritemi yok eden eski pislik koca cocugumu parklara gonderiyor.saat 11 yazin 12 1 e kdr cocugum parklarda. Park benim evimin bir sokak arkasinda.gonderme diye msj attim.beni dinlemiyor..cunku babasi ozgur birakiyor.ben otoriter disiplinli yemek uyuma saati bile duzen kuran bir anneyim.ama bu ayrilikda oglumun isine geldi...
Ben bunun eroin mi d3gilmi nasil ogrenicem...

Burda cocuk parkta benzer birsey bulunduğunda polisi çağırmışlardi. Onlar anlıyor çünkü. Sonra parkı baştan sonra temizlettiler çünkü ecstacy olduğunu tesbit ettiler

Hakkinda uyisturucu suphesi duydugun eski kocana ccugunu neden veriyorsun ko bir gram dahi soru isaretim olsa hakkonda kapisinda yatar yine de oglumu birakmam oraya. Uyusturucu nasil olur bilmiuorum beyaz galiba ama kocan senin evibde degilse onu oraya kim birakmis olabilir. Rabbim evladini kotuluklerden esirgesin

Polise gidin, onlar anlar ne olduğunu, sizi ona göre yönlendirirler

birkaç sene önce annem de kardeşimin cebinde hap bulup bana getirdi uyuşturucu mu bu diye, o an yaşadığım paniği, korkuyu anlatmam mümkün değil ellerim titriyordu klavyenin tuşlarına basıp hapı aratırken, bulamayıp koşa koşa eczaneye gitmiştim. Allahtan doğum kontrol hapı çıktı, erkek adamda o ne arıyorsa artık. inşallah sizinki de önemsiz bir şey çıkar, uyuşturucu filan değildir inşallah.

Biz bilemeyiz ki buradan.Farkli fakli turlerde bi suru uretiliyor.Polise gidin sorun hemen.

Bence değil deği ama çocuğa sor paniklerse öyle bir şeydir

Çocuğun velayeti kimde? Kiminle yaşıyor? Ne kadar zamanda bir ne kadar süre ile kimde kalıyor? Kaç yaşında?
Polise gidin evde bulduğunuz ilaçla ve şüphenizi anlatın

Kocam kocam diye açtığınız her konuda çocuğunuz için üzülüyordum.
Polise gidin gösterin. Eğer uyuşturucu ise önce psikoloğa yada şu toplum sağlığı merkezlerine gidin durumu danışın nasıl yaklaşmanız, ne yapmanız gerektiğine dair bilgi alın.
O çocuk bu hale geldiyse sadece eşiniz değil sizinde katkınız var.
Silkelenin bir kendinize gelin artık. Kocam kocam kocamın yeni sevgilisi bilmem ne diyene kadar azıcık çocuğunuza bakın. Yazık günah anne baba olarak nasıl zarar veriyorsunuz biliyor musunuz?

sizinki önlemini erken almış fena yakalanms

Kullanma sebebi;

Östrojen sperm gelişiminde, gebelik hormonu(progestin) da testesteron üretiminde kullanılır.

Yan etkisi:

Meme büyüme,sakal bıyık azalma, kadınsı vucuda hormonlarına etkisi olması ayrıyeten prostat cartına curtuna zarar verme,sorunu yaşaması.

Psikolojik sebep:

Kadınsı görünmek ister, hormon değişikliği vs.

Konu sahibi:

Çocuğun en emin olduğu yer annesinin yanıdır.

Bizde şöyle derler: anası nerdeyse danası da oradadır.

İhmal etme kesinlikle. Öyle birşey olma ihtimali dahi çok kötü. Polise git ve tespit ettir. Öyle birşeyse zaten mahkeme babayla görüşmesini dahi kesebilir. Çocuğun kaç yaşında?

sanmıyorum ya sebebin bunlar olduğunu, inanmış gibi yaptık sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…