Bu gun evde yerde aspirinin kirilmis hali gibi bir sey buldum.topladim bir yere koydum....koltuga bakiyim orda parca varmi dedim.bir cimcik kdr orda da vardi.
Esimden ayrilinca oglumu bize gondermeyip otoritemi yok eden eski pislik koca cocugumu parklara gonderiyor.saat 11 yazin 12 1 e kdr cocugum parklarda. Park benim evimin bir sokak arkasinda.gonderme diye msj attim.beni dinlemiyor..cunku babasi ozgur birakiyor.ben otoriter disiplinli yemek uyuma saati bile duzen kuran bir anneyim.ama bu ayrilikda oglumun isine geldi...
Ben bunun eroin mi d3gilmi nasil ogrenicem...
Hakkinda uyisturucu suphesi duydugun eski kocana ccugunu neden veriyorsun ko bir gram dahi soru isaretim olsa hakkonda kapisinda yatar yine de oglumu birakmam oraya. Uyusturucu nasil olur bilmiuorum beyaz galiba ama kocan senin evibde degilse onu oraya kim birakmis olabilir. Rabbim evladini kotuluklerden esirgesinBu gun evde yerde aspirinin kirilmis hali gibi bir sey buldum.topladim bir yere koydum....koltuga bakiyim orda parca varmi dedim.bir cimcik kdr orda da vardi.
Esimden ayrilinca oglumu bize gondermeyip otoritemi yok eden eski pislik koca cocugumu parklara gonderiyor.saat 11 yazin 12 1 e kdr cocugum parklarda. Park benim evimin bir sokak arkasinda.gonderme diye msj attim.beni dinlemiyor..cunku babasi ozgur birakiyor.ben otoriter disiplinli yemek uyuma saati bile duzen kuran bir anneyim.ama bu ayrilikda oglumun isine geldi...
Bu gun evde yerde aspirinin kirilmis hali gibi bir sey buldum.topladim bir yere koydum....koltuga bakiyim orda parca varmi dedim.bir cimcik kdr orda da vardi.
birkaç sene önce annem de kardeşimin cebinde hap bulup bana getirdi uyuşturucu mu bu diye, o an yaşadığım paniği, korkuyu anlatmam mümkün değil ellerim titriyordu klavyenin tuşlarına basıp hapı aratırken, bulamayıp koşa koşa eczaneye gitmiştim. Allahtan doğum kontrol hapı çıktı, erkek adamda o ne arıyorsa artık. inşallah sizinki de önemsiz bir şey çıkar, uyuşturucu filan değildir inşallah.
annem sorduğunda da "bacağımda çok kıl var ya bir arkadaşım azaltıyor demişti ondan" gibi komik bir cevap vermiş bir de.sizinki önlemini erken almış fena yakalanms
birkaç sene önce annem de kardeşimin cebinde hap bulup bana getirdi uyuşturucu mu bu diye, o an yaşadığım paniği, korkuyu anlatmam mümkün değil ellerim titriyordu klavyenin tuşlarına basıp hapı aratırken, bulamayıp koşa koşa eczaneye gitmiştim. Allahtan doğum kontrol hapı çıktı, erkek adamda o ne arıyorsa artık. inşallah sizinki de önemsiz bir şey çıkar, uyuşturucu filan değildir inşallah.
annem sorduğunda da "bacağımda çok kıl var ya bir arkadaşım azaltıyor demişti ondan" gibi komik bir cevap vermiş bir de.
sanmıyorum ya sebebin bunlar olduğunu, inanmış gibi yaptık sadece.Kullanma sebebi;
Östrojen sperm gelişiminde, gebelik hormonu(progestin) da testesteron üretiminde kullanılır.
Yan etkisi:
Meme büyüme,sakal bıyık azalma, kadınsı vucuda hormonlarına etkisi olması ayrıyeten prostat cartına curtuna zarar verme,sorunu yaşaması.
Psikolojik sebep:
Kadınsı görünmek ister, hormon değişikliği vs.
Konu sahibi:
Çocuğun en emin olduğu yer annesinin yanıdır.
Bizde şöyle derler: anası nerdeyse danası da oradadır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?