istanbulAmin inşallah..
Hangi şehirde yaşıyorsun?
Bu gun is yerini ben actim...anahtar bendeydi.ve hic vakit bile bulamadim burda yazilanlari okumaya...ne yapabilirm diye....birazdan 8 de isten cikyrm.direk polise gidcm.yarin da resmi tatil pislik babasini da sosyal hizmtlere sikayet edicm.sahitlerim okul muduru...parkdaki tum cocuklar..ve benim mahallemdekiler...Çocuk kaç yaşında? Polise yada bir eczaneye danışmadınız mı hala gerçekten?
Saç dökülmesi varsa eğer onun için kullanan erkekler var maalesefbirkaç sene önce annem de kardeşimin cebinde hap bulup bana getirdi uyuşturucu mu bu diye, o an yaşadığım paniği, korkuyu anlatmam mümkün değil ellerim titriyordu klavyenin tuşlarına basıp hapı aratırken, bulamayıp koşa koşa eczaneye gitmiştim. Allahtan doğum kontrol hapı çıktı, erkek adamda o ne arıyorsa artık. inşallah sizinki de önemsiz bir şey çıkar, uyuşturucu filan değildir inşallah.
Hyr saclari cok gur...ve oyle bir durum yok...Saç dökülmesi varsa eğer onun için kullanan erkekler var maalesef
Ben olsam ya hapi kullanirdim ya da bu isleri bilen birine sorardim sanirim. Polise falan gitmezdim ilk. Sonucta kullanmak da suc. Islah evine falan gonderirler belli olmaz.
Ben olsam ya hapi kullanirdim ya da bu isleri bilen birine sorardim sanirim. Polise falan gitmezdim ilk. Sonucta kullanmak da suc. Islah evine falan gonderirler belli olmaz.
Torbacı mıyız allah aşkına nereden anlayacağız?Fotograf cekip atsaniz anlasilir aslinda
Torbaci olmakla ne alakasi var?Torbacı mıyız allah aşkına nereden anlayacağız?
Bilmediginiz haplarin ne oldugunu anlamak icin yutar misiniz? Boyle bisey yapiyorsaniz da yapmayin. Uyusturucu olmasa bile farkli bir haptir yan etki gosterir birsey
valla cocugu oglumun yerine koyunca annelik gudusuyle boyle dusundum, zaten sanirim yazdim, oglumun guvenligi ilk oldugundan mantik devreden cikmis birazCiddi değilsiniz değil mi
Bir tanıdığım varvalla cocugu oglumun yerine koyunca annelik gudusuyle boyle dusundum, zaten sanirim yazdim, oglumun guvenligi ilk oldugundan mantik devreden cikmis biraz
Torbaci olmakla ne alakasi var?
İnternette bile fotograflari dolaniyor bunlarin hic mi gormediniz?
İlacla uyusturucu hapi ayirt edebilmek icin torbaci olmaya gerek yok
Pardon da sizin derdiniz ne?Görmedim, işim olmayan şeylere bakmıyorum internette.
Uyuşturucu hap çeşidi 3-5 tane mi sanıyorsunuz? İnternette hepsinin listesi mi var?
Merakınızdan buraya foto at diyorsunuz resmen. Öyle kolay ayırt ediliyor olsaydı konu sahibi de anlardı zaten, koskoca çocuk sahibi kadın...
Ya da sizden başka üyeler de bakalım derdi, fotoyla anlaşılabilecek olsa. Ama sizden başka kimseden böyle bir fikir çıkmadı gördüğünüz üzere.
Pardon da sizin derdiniz ne?
Allahim yarabbim ya
Bi okuyun bakalim benden baska isteyen var miymis yok muymus, tobe estagfurullah ya
Belki merakimdan istedim belki narkotikte calisiyorum, belki narkotikte calisan bi yakinim var
Sizi bu kadar alakadar eden ne anlayamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?