UYUSTURUCU MU BULDUGUM.....YARDIM.

Çocuk kaç yaşında? Polise yada bir eczaneye danışmadınız mı hala gerçekten?
Bu gun is yerini ben actim...anahtar bendeydi.ve hic vakit bile bulamadim burda yazilanlari okumaya...ne yapabilirm diye....birazdan 8 de isten cikyrm.direk polise gidcm.yarin da resmi tatil pislik babasini da sosyal hizmtlere sikayet edicm.sahitlerim okul muduru...parkdaki tum cocuklar..ve benim mahallemdekiler...

Saç dökülmesi varsa eğer onun için kullanan erkekler var maalesef

Ben olsam ya hapi kullanirdim ya da bu isleri bilen birine sorardim sanirim. Polise falan gitmezdim ilk. Sonucta kullanmak da suc. Islah evine falan gonderirler belli olmaz.

Ben olsam ya hapi kullanirdim ya da bu isleri bilen birine sorardim sanirim. Polise falan gitmezdim ilk. Sonucta kullanmak da suc. Islah evine falan gonderirler belli olmaz.

Bilmediginiz haplarin ne oldugunu anlamak icin yutar misiniz? Boyle bisey yapiyorsaniz da yapmayin. Uyusturucu olmasa bile farkli bir haptir yan etki gosterir birsey olur da uyusturucuysa kalp krizi filan gecirir veya kaldiramaz ne belli...
Nasil tavsiyeler veriliyor şurda sasiriyorum. Sikayet edecegim.

Polise götürün. Anlarlar. Olmadı bi özel laboratuvara götürün bilmiyorum testi yapılır mı ama

Ağrı kesicileri bile ezip ezip çeşitli şekillerde, alkole katarak vs kullananlar var o yüzden burdan bilmek mümkün değil. Ama kimse de durduk yere 15 yaşındaki çocuğundan şüphelenmez. Demek ki kontrolü kaybettiğiniz bir durum var. Eczaneye sorun, ne olduğunu öğrenin sonra ne yapacağınıza karar verirsiniz.

Bilmediginiz haplarin ne oldugunu anlamak icin yutar misiniz? Boyle bisey yapiyorsaniz da yapmayin. Uyusturucu olmasa bile farkli bir haptir yan etki gosterir birsey
Ciddi değilsiniz değil mi
valla cocugu oglumun yerine koyunca annelik gudusuyle boyle dusundum, zaten sanirim yazdim, oglumun guvenligi ilk oldugundan mantik devreden cikmis biraz

valla cocugu oglumun yerine koyunca annelik gudusuyle boyle dusundum, zaten sanirim yazdim, oglumun guvenligi ilk oldugundan mantik devreden cikmis biraz
Bir tanıdığım var
Kızı tüp mide ameliyatı olacaktı
Ondan önce gidip kendisi ameliyat oldu
Öyle kilo takıntısı falan yok
Kızım için kendimi feda ettim diyordu :)

Torbaci olmakla ne alakasi var?
İnternette bile fotograflari dolaniyor bunlarin hic mi gormediniz?
İlacla uyusturucu hapi ayirt edebilmek icin torbaci olmaya gerek yok

Görmedim, işim olmayan şeylere bakmıyorum internette.

Uyuşturucu hap çeşidi 3-5 tane mi sanıyorsunuz? İnternette hepsinin listesi mi var?

Merakınızdan buraya foto at diyorsunuz resmen. Öyle kolay ayırt ediliyor olsaydı konu sahibi de anlardı zaten, koskoca çocuk sahibi kadın...

Ya da sizden başka üyeler de bakalım derdi, fotoyla anlaşılabilecek olsa. Ama sizden başka kimseden böyle bir fikir çıkmadı gördüğünüz üzere.

Pardon da sizin derdiniz ne?
Allahim yarabbim ya
Bi okuyun bakalim benden baska isteyen var miymis yok muymus, tobe estagfurullah ya

Belki merakimdan istedim belki narkotikte calisiyorum, belki narkotikte calisan bi yakinim var
Sizi bu kadar alakadar eden ne anlayamadim

Ben de sizi alakadar edeni anlayamadım, durum tam olarak bu.

Fotoğraf üzerinden yapacağınız yorum konu sahibinin yanlış yönlenmesine ve dolayısıyla bir gencin hayatının etkilenmesine sebep olabilir.

İyi de siz hep kocanızı suçluyorsunuz. Cocugunuzu neden verdiniz, niye kendi yanınıza almadınız, eviniz ne kadar yakın olursa olsun cocugun yeri annesinin yanıdır onun duzenıdır onun korumasında olması gerekir.
Ben bunları söyleyince efendim hep kotuyum.
Hayatınız yolunda gitmeyebilir ama daha buyuk Cocugunuzu yanınıza alıp ergenlik cagın da ki cocugu babanın durumu yasadıgı hayat ortadayken ona bırakmak, bana normal gelmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…