- 30 Kasım 2016
- 7.942
- 17.818
- 178
Bazı ilaçları ezerek yada çiğneyerek uyuşturucu gibi kullanıp haz almak mümkün . Bu durumda da kontrol edilmesi gerekir .Evdeki her hangi bi ilaci bulup ezmis falan olamaz mi?
Bu gun evde yerde aspirinin kirilmis hali gibi bir sey buldum.topladim bir yere koydum....koltuga bakiyim orda parca varmi dedim.bir cimcik kdr orda da vardi.
Esimden ayrilinca oglumu bize gondermeyip otoritemi yok eden eski pislik koca cocugumu parklara gonderiyor.saat 11 yazin 12 1 e kdr cocugum parklarda. Park benim evimin bir sokak arkasinda.gonderme diye msj attim.beni dinlemiyor..cunku babasi ozgur birakiyor.ben otoriter disiplinli yemek uyuma saati bile duzen kuran bir anneyim.ama bu ayrilikda oglumun isine geldi...
Ben bunun eroin mi d3gilmi nasil ogrenicem...
Çok yaratıcı bi cevap :)))annem sorduğunda da "bacağımda çok kıl var ya bir arkadaşım azaltıyor demişti ondan" gibi komik bir cevap vermiş bir de.
Ne güzel yazmışsınız. Sadece ben değilmişim kocam kocam kocamın sevgilisi falam diye konu açıp yılmış kadın durumundan. Üstelik çocuk daha vahim durumda ama hep eş dert edilmişKocam kocam diye açtığınız her konuda çocuğunuz için üzülüyordum.
Polise gidin gösterin. Eğer uyuşturucu ise önce psikoloğa yada şu toplum sağlığı merkezlerine gidin durumu danışın nasıl yaklaşmanız, ne yapmanız gerektiğine dair bilgi alın.
O çocuk bu hale geldiyse sadece eşiniz değil sizinde katkınız var.
Silkelenin bir kendinize gelin artık. Kocam kocam kocamın yeni sevgilisi bilmem ne diyene kadar azıcık çocuğunuza bakın. Yazık günah anne baba olarak nasıl zarar veriyorsunuz biliyor musunuz?
merhabalar bana da uzmanın ismini gönderebilir misiniz?Nice1985 ,hemen bulduğun şeyi polise götürüp evimde buldum ,çocuğum düşürmüş olabilir de .eğer uyusturucuysa çocuğunu alman da kolaylaşır .babası ilgilenmiyor, parka bahçeye bilinçsizce salıyor, demek ki bakamıyor. Sadece inat uğruna çocuğunu yanına almış .
Umarım değildir fakat uyusturucuysa sana özelden bir uzman tavsiye edicem ,vakit geçirmeden çocuğunu ona götür . Uyuşturucu kullanım yaşı çok düştü, pazarı da genelde parklar ve gençlerin bolca bulunduğu alanlar .boşluğa düşen çocukları ağlarına düşürmeleri çok kolay .
Amin inşallah..merhabalar bana da uzmanın ismini gönderebilir misiniz?
kardeşimle benzer sorunlar yaşıyorum da..
konu sahibi umarım bulduğun şey uyuşturucu değildir. ben de kardeşimle benzer sorunlar yaşıyorum. panik halindeyim hep. kafamda sürekli soru işaretleri.. Allah sevdiklerimizi kötülerden ve kötülüklerden koruusun..
15 yasinda.Narkotiğe götürün, çocuk kaç yaşında?
Ama ben evimde buldum...nasil derim evimde buldum.korkuyorum daBurda cocuk parkta benzer birsey bulunduğunda polisi çağırmışlardi. Onlar anlıyor çünkü. Sonra parkı baştan sonra temizlettiler çünkü ecstacy olduğunu tesbit ettiler
Oglum babasinda kaliyor.velayet babasinda..gecici velayet bu.babasiyla b4nim evim 5 dk mesafede.oglum aksam yatana kadar benim oturdugum yerde.evimde...Çocuğun velayeti kimde? Kiminle yaşıyor? Ne kadar zamanda bir ne kadar süre ile kimde kalıyor? Kaç yaşında?
Polise gidin evde bulduğunuz ilaçla ve şüphenizi anlatın
Oglum babasinda kaliyor.velayet babasinda..gecici velayet bu.babasiyla b4nim evim 5 dk mesafede.oglum aksam yatana kadar benim oturdugum yerde.evimde...
Bana rahat demeniz beni cok uzdu..ben korktugum icin ilk sizlere sordmm...polise gitsem cocgmu tutuklarlarmi aklim karisik diye yazdim.sagolunVelayeti sizde niye degil? Kaç yaşında bu çocuk? Böyle bir şüpheniz varsa bu adam da ihmalkarsa polise gidin. Nasıl böyle rahatsınız aklım almıyor
Resimde anlasilmazki cnm...bardaga koydum..evde dglm simdi isteyim.istersen gidince ceker atarim.Resmini çekip atarmısın
Evde hic ilac yok....Evdeki her hangi bi ilaci bulup ezmis falan olamaz mi?
15 yasinda cnm....oglumun okul muduru de cocugun bu durumda olmasi babasinin sucu demis babasina.....İhmal etme kesinlikle. Öyle birşey olma ihtimali dahi çok kötü. Polise git ve tespit ettir. Öyle birşeyse zaten mahkeme babayla görüşmesini dahi kesebilir. Çocuğun kaç yaşında?
Çocuk kaç yaşında? Polise yada bir eczaneye danışmadınız mı hala gerçekten?Bana rahat demeniz beni cok uzdu..ben korktugum icin ilk sizlere sordmm...polise gitsem cocgmu tutuklarlarmi aklim karisik diye yazdim.sagolun
8 de isten cikiyorm bu gun.eve gidip hemen polise gidicemNice1985 ,hemen bulduğun şeyi polise götürüp evimde buldum ,çocuğum düşürmüş olabilir de .eğer uyusturucuysa çocuğunu alman da kolaylaşır .babası ilgilenmiyor, parka bahçeye bilinçsizce salıyor, demek ki bakamıyor. Sadece inat uğruna çocuğunu yanına almış .
Umarım değildir fakat uyusturucuysa sana özelden bir uzman tavsiye edicem ,vakit geçirmeden çocuğunu ona götür . Uyuşturucu kullanım yaşı çok düştü, pazarı da genelde parklar ve gençlerin bolca bulunduğu alanlar .boşluğa düşen çocukları ağlarına düşürmeleri çok kolay .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?