UYUSTURUCU MU BULDUGUM.....YARDIM.

Nice1985 ,hemen bulduğun şeyi polise götürüp evimde buldum ,çocuğum düşürmüş olabilir de .eğer uyusturucuysa çocuğunu alman da kolaylaşır .babası ilgilenmiyor, parka bahçeye bilinçsizce salıyor, demek ki bakamıyor. Sadece inat uğruna çocuğunu yanına almış .

Umarım değildir fakat uyusturucuysa sana özelden bir uzman tavsiye edicem ,vakit geçirmeden çocuğunu ona götür . Uyuşturucu kullanım yaşı çok düştü, pazarı da genelde parklar ve gençlerin bolca bulunduğu alanlar .boşluğa düşen çocukları ağlarına düşürmeleri çok kolay .

Özel bir laboratuvara. "Bunu evde buldum ve oğlumun kullandığı bir madde olup olmadığından korkutum" diyerek izah ederseniz yardımcı olacaklardır. Ha daha ders verici/sağlam bir yol istiyorsanız, direkt polise gidip izah edeceksiniz, onlar sizi yönlendirirler.

Umarım ek..sy vb. bir şey değildir.

Eroin toz olur esrar bonzai açık tütün gibi görünür. Sizinkinin bence extazy olma ihtimali çok yüksek.
Gidin polise, 'mahalle parkında buldum. Eğer uyusturucuysa parka devriye yollayın' falan deyin. Onlar laboratuarda götürür ve belli olur gercek

Eroin toz seklinde olur o yuzden hapin eroin olma ihtimali yok ama baska bir uyusturucu cesidi olup olmadigini polise giderek ogrenebilirsiniz.

Ne güzel yazmışsınız. Sadece ben değilmişim kocam kocam kocamın sevgilisi falam diye konu açıp yılmış kadın durumundan. Üstelik çocuk daha vahim durumda ama hep eş dert edilmiş

merhabalar bana da uzmanın ismini gönderebilir misiniz?
kardeşimle benzer sorunlar yaşıyorum da..

konu sahibi umarım bulduğun şey uyuşturucu değildir. ben de kardeşimle benzer sorunlar yaşıyorum. panik halindeyim hep. kafamda sürekli soru işaretleri.. Allah sevdiklerimizi kötülerden ve kötülüklerden koruusun..

Amin inşallah..
Hangi şehirde yaşıyorsun?

T
Derim evimde buldum...
Burda cocuk parkta benzer birsey bulunduğunda polisi çağırmışlardi. Onlar anlıyor çünkü. Sonra parkı baştan sonra temizlettiler çünkü ecstacy olduğunu tesbit ettiler
Ama ben evimde buldum...nasil derim evimde buldum.korkuyorum da

Çocuğun velayeti kimde? Kiminle yaşıyor? Ne kadar zamanda bir ne kadar süre ile kimde kalıyor? Kaç yaşında?
Polise gidin evde bulduğunuz ilaçla ve şüphenizi anlatın
Oglum babasinda kaliyor.velayet babasinda..gecici velayet bu.babasiyla b4nim evim 5 dk mesafede.oglum aksam yatana kadar benim oturdugum yerde.evimde...
Ben calisiyorm.evde aksam bulunuyorm.ariyorm evde ders calis.eve gec..evdeysem ilk onu aryrm annem evdeyim gel...ama malessef hep sokakta....ben cagirsam bile gelmiyor.gezioz diyor...o kdr duzenli duzgun bir yuvam vardiki allah b.versin o pislik kocanin.

Oglum babasinda kaliyor.velayet babasinda..gecici velayet bu.babasiyla b4nim evim 5 dk mesafede.oglum aksam yatana kadar benim oturdugum yerde.evimde...

Velayeti sizde niye degil? Kaç yaşında bu çocuk? Böyle bir şüpheniz varsa bu adam da ihmalkarsa polise gidin. Nasıl böyle rahatsınız aklım almıyor

Velayeti sizde niye degil? Kaç yaşında bu çocuk? Böyle bir şüpheniz varsa bu adam da ihmalkarsa polise gidin. Nasıl böyle rahatsınız aklım almıyor
Bana rahat demeniz beni cok uzdu..ben korktugum icin ilk sizlere sordmm...polise gitsem cocgmu tutuklarlarmi aklim karisik diye yazdim.sagolun

İhmal etme kesinlikle. Öyle birşey olma ihtimali dahi çok kötü. Polise git ve tespit ettir. Öyle birşeyse zaten mahkeme babayla görüşmesini dahi kesebilir. Çocuğun kaç yaşında?
15 yasinda cnm....oglumun okul muduru de cocugun bu durumda olmasi babasinin sucu demis babasina.....

Bana rahat demeniz beni cok uzdu..ben korktugum icin ilk sizlere sordmm...polise gitsem cocgmu tutuklarlarmi aklim karisik diye yazdim.sagolun
Çocuk kaç yaşında? Polise yada bir eczaneye danışmadınız mı hala gerçekten?

8 de isten cikiyorm bu gun.eve gidip hemen polise gidicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…