Uyusturucu saticisini nasil sikayet edebilirim

Kucuk prensesim

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2016
825
413
103
29
Kizlar uyusturucu satan birisini biliyorum elimde delil hic bir sey yok sadece isim soyisim biliyorum kendiside kullaniyor ve bu zehirleri satiyor kimseye satamasinlar diye sikayet etmek istiyorum ama korkuyorum polislerle konusmak istemyorum sadece isim soyisim verip isden kurtulmak istiyorum ama o kisiyide yakalasnlar istiyorum bole bisey oluyormu yoksa elimde delil bir sey olmasimi lazim polise gidip mi sikayet etmem lazm ben evden bi sekilde sikayet edeyim sonra benimle hic bi isleri olmasin onuda yakalasinlar istiyorum sadece fikri olan var mi

Polise gidip şikayet edip kimliğinizin gizli tutulmasını isteyebilirsiniz bence

Baska turlu olmuyor mu acaba birde elde kanot olmadan sozlu sikayeti ciddiye aliyorlar miki yani sahsi arastirsalar sattigini yakalarlar aslinda
Kanıtı siz değil polis bulacak zaten. Siz sadece bildiğinizi gördüğünüzü anlatmakla mükellefsiniz. Başka türlü çok dikkate alınmaz diye düşünüyorum.

Kizlar uyusturucu satan birisini biliyorum elimde delil hic bir sey yok sadece isim soyisim biliyorum kendiside kullaniyor ve bu zehirleri satiyor kimseye satamasinlar diye sikayet etmek istiyorum ama korkuyorum polislerle konusmak istemyorum sadece isim soyisim verip isden kurtulmak istiyorum ama o kisiyide yakalasnlar istiyorum bole bisey oluyormu yoksa elimde delil bir sey olmasimi lazim polise gidip mi sikayet etmem lazm ben evden bi sekilde sikayet edeyim sonra benimle hic bi isleri olmasin onuda yakalasinlar istiyorum sadece fikri olan var mi
elinizde kanıt olmadan giderseniz etkili olmayacaktır, usulen ifadeye çağrılır hakkınızda şikayet var diye o da herhangi bir zamanda gidip ifade verir, yani birşey çıkmaz

Polisler bile kanıt olmadan tutuklayamıyorlar
Üstelik kimliginizin açıklanma olasılığı olabilir :( direk narkotiğe gidip. Onları takip etmelerini soylebilirsiniz çünkü uzun süre takip ediyorlar öyle alıyorlar

elinizde kanıt olmadan giderseniz etkili olmayacaktır, usulen ifadeye çağrılır hakkınızda şikayet var diye o da herhangi bir zamanda gidip ifade verir, yani birşey çıkmaz

Kanıt toplama işi ceza dosyalarında müştekinin değil savcı ve kolluğundur şikayetçi eğer elinde delil varsa soruşturmaya yardımcı olmak için verir hele konu uyuşturucu gibi örgüt yapısıyla işlenmesine alışık olduğumuz dosyalarda savcılık tarafından titizlikle delil toplama işlemlerinin gerçekleştirileceğini düşünüyorum

Kanıt toplama işi ceza dosyalarında müştekinin değil savcı ve kolluğundur şikayetçi eğer elinde delil varsa soruşturmaya yardımcı olmak için verir hele konu uyuşturucu gibi örgüt yapısıyla işlenmesine alışık olduğumuz dosyalarda savcılık tarafından titizlikle delil toplama işlemlerinin gerçekleştirileceğini düşünüyorum
Demekki hiç ceza dosyası yapmamışssınız , gidip deneyin isterseniz ali uyuşturucu saatı diye bir şikayette bulunun usul nasıl işliyor görmüş olursunuz , tecrübeniz olur

Demekki hiç ceza dosyası yapmamışssınız , gidip deneyin isterseniz ali uyuşturucu saatı diye bir şikayette bulunun usul nasıl işliyor görmüş olursunuz , tecrübeniz olur

Yo tam tersi ceza ağırlıklı çalışıyorum denemeye ihtiyacım yok usulün nasıl çalıştığını da gayet iyi biliyorum tavsiyelerinizi kendi adınıza kullanmanız dileğiyle

Yo tam tersi ceza ağırlıklı çalışıyorum denemeye ihtiyacım yok usulün nasıl çalıştığını da gayet iyi biliyorum tavsiyelerinizi kendi adınıza kullanmanız dileğiyle
ceza ağırlıklı ders çalışıyorsunuz öğrenci olduğunuz çok belli , hanımefendi lafınıza güvenerek işlem yapar buraya da sonucu yazarsa çalıştığınızın karşılığını görmüş oluruz. Kitapta olanları gerçek hayatla karıştırmamanız dileğiyle

ceza ağırlıklı ders çalışıyorsunuz öğrenci olduğunuz çok belli , hanımefendi lafınıza güvenerek işlem yapar buraya da sonucu yazarsa çalıştığınızın karşılığını görmüş oluruz. Kitapta olanları gerçek hayatla karıştırmamanız dileğiyle
Ya karismayayim diyorum da çok nefret dili kullanıyor, dik çıkıyorsunuz. Siz müvekkillerinize karşı da böyle misiniz? Hanımefendi daha önceki mesajlarında da avukat olduğunu belirtmiş keşke böyle bir ithamda bulunmadan önce profiline girip baksaydınız. Dilerim hakim olmazsınız, fazlaca peşin hükümlüsünüz. Kolay gelsin.

Ya karismayayim diyorum da çok nefret dili kullanıyor, dik çıkıyorsunuz. Siz müvekkillerinize karşı da böyle misiniz? Hanımefendi daha önceki mesajlarında da avukat olduğunu belirtmiş keşke böyle bir ithamda bulunmadan önce profiline girip baksaydınız. Dilerim hakim olmazsınız, fazlaca peşin hükümlüsünüz. Kolay gelsin.

Ben yazsam bu kadar iyi ifade edebilirdim ancak kendimi. Böyle bir üslup hele ki bir meslektaştan duymak çok nahoş kaçıyor elbette stres seviyesi ve agresifliğini meslek hayatında bir takım şanssızlıklar yaşamış olabileceğine bağlamak istiyorum açıkçası. Hayır öğrenci değilim bilakis kendi hukuk bürosunun sahibi olan İstanbul gibi dünyanın hukuk camiası bakımından en çetin savaşların verildiği bir şehirde adalet mücadelesi veriyorum. Ve öğrenci olsaydım da cevabım değişmezdi zira derslerde bize öğretilen kanunlar herkesin uygulamakla yükümlü olduğu hükümlerdir avukatlık da zaten biraz bunları uygulatabilme becerisidir. Bu konudaki yeti zaten iyi avukat ayrımını da doğurur. Meslek hayatımda hiçbir meslektaşla polemiğe girmedim en değer verdiğim başarılarımdandır bu başarımın devam etmesini canı gönülden diliyorum

Bu kişi size uyuşturucu sattı mı öyleyse şikayet edebilirsiniz. Satmadıysa yapacağınız şeyin adı ihbardır. Telefonla ihbar edebilirsiniz narkotik subeye gitmenize de gerek yok ihbarda birtakım kolaylaştırıcı bilgiler verirseniz polisler daha kolay yaparlar işlerini. Mesela satıcının mesken tuttuğu bir yer olur saat kaçlarda burada olduğunu belirtin. Uyusturucu sattığından nasıl emin oldunuz bunu da belirgin.ihbariniz ciddiye alınır.

Yukarıda Bir meslektaşımızsert bir üslupla da olsa sonuç almak için ciddi bir ihbarda bulunmanız gerektiğinden bahsetmiş. Şikâyet değil ihbar söz konusu o sebeple sadece isim soyisim verip bu kişi uyusturucu satiyor derseniz sadece ifadeye çağrılır, ama inandırıcı en azından ciddiye alınmayı sağlayacak tutarlı bilgiler sunarsanız suçüstü yapılmaya çalışılır.

Son düzenleme:
Back
X