- 30 Mayıs 2017
- 1.271
- 841
- 123
- Konu Sahibi derdime derman
-
Bu adamdan vazgeçmek bu kadar zor olmamalı.merhaba,
önceki konumda erkek arkadaşımın askerde esrar içtiğini söylediğini, bir kaç davranışından hala şüphe duyduğumu yazmıştım...
birkaç gün önce birer votka içelim dedik erkek arkadaşımla. içkilerden konu açıldı. (kendisi de ben de pek içmeyiz). sen bir de esrarın kafasını gör gibi bir şey dedi. bu kadar güzelse askerden sonra da içmişsindir dedim. hiç içmedim dedi. neden çok güzelmiş ya dedim. adımı esrarcıya mı çıkarayım burada askerde kimseyi tanımıyorsun dedi. yalnız içebilirsin dedim. yalnız olmaz kalabalık lazım ona dedi. ve o dükkana gittiği arkadaşının abisinin bu işlerde parmağı varmış. abisi başka şehirde şu an. göndermem bak seni oraya dedim. arkadaşı için saçmalama o çok düzgün biri dedi. ne zamandır onların yanına gitmiyor, davranışlarında da sorun yok. ben mi saplantı yaptım acaba..sizce doğru mu söylüyor?
Ayrıl...merhaba,
önceki konumda erkek arkadaşımın askerde esrar içtiğini söylediğini, bir kaç davranışından hala şüphe duyduğumu yazmıştım...
birkaç gün önce birer votka içelim dedik erkek arkadaşımla. içkilerden konu açıldı. (kendisi de ben de pek içmeyiz). sen bir de esrarın kafasını gör gibi bir şey dedi. bu kadar güzelse askerden sonra da içmişsindir dedim. hiç içmedim dedi. neden çok güzelmiş ya dedim. adımı esrarcıya mı çıkarayım burada askerde kimseyi tanımıyorsun dedi. yalnız içebilirsin dedim. yalnız olmaz kalabalık lazım ona dedi. ve o dükkana gittiği arkadaşının abisinin bu işlerde parmağı varmış. abisi başka şehirde şu an. göndermem bak seni oraya dedim. arkadaşı için saçmalama o çok düzgün biri dedi. ne zamandır onların yanına gitmiyor, davranışlarında da sorun yok. ben mi saplantı yaptım acaba..sizce doğru mu söylüyor?
bu saydıklarınız esrar kafasından olmaz, eroın kokaın yada turevı bırsey kullanıyordur yada alkol alıyordur fazlasıyla..Üst komşumuz var 2 tane Kocaman çocukları.Adam 50 yaşında.Hergün gece nöbet geçirmeler sabahın 4 5 inde.Karısıyla kavga edip evden kovmazlar çocukları dövmeler.Arada Ada'mı kovuyorlar evde.Haftada 1 mutlaka Ada'm eşyaları devirip balkondan atıyor aşağı ama Normal vakitte de çok iyi Ada'm.Mahalle korkudan denk gelmemek için dışarı çıkmıyor hiç.Devam ediyordur gibi geliyor bana da.Kendini yakma.
Uyuşturucu kullanan da ben mutaasıppım alkol almam demez herhalde içki falan da var Tabiki de Ada'm taksi şoförü yalnız işten çıkıp eve girerken böyle oluyor.Öğlen 10 gibi falanbu saydıklarınız esrar kafasından olmaz, eroın kokaın yada turevı bırsey kullanıyordur yada alkol alıyordur fazlasıyla..
böyle saygısızca konuşmak da yasak değil mi ? hoşunuza gitmiyorsa okumayın yazmayın..ne konu açacağıma karar vercek değilsinizEvladım olsan çok pis döverim seni inanki.
Sonra da ay kocam dövüyor içiyor esrarcı otcu aldatıyor diye konu açıyorsunuz! Hakediyorsunuz!
Bu kadınlar kendilerine bunu neden yapıyor? Dünyada düzgün adam mı yok? Bu adamın neyi var da ayrılamıyorsun? İkidebir de konu açıyorsun?
Hayır bir de böyle şeyler yasak değil mi? İki de bir esrar ot bilmem ne!
Askerde esrar İçmesi normal de asker dışında İçmesi mi anormal ? Böyle taraklarda bezi olan biriyle ne işiniz var canınıza mı susadınız? Hayatımda hiçhir erkeğin askerde esrar içtiğini duymadımmerhaba,
Neden ayrılmıyorsun söyler misin?böyle saygısızca konuşmak da yasak değil mi ? hoşunuza gitmiyorsa okumayın yazmayın..ne konu açacağıma karar vercek değilsiniz
Her şey mükemmel çünkü..Neden ayrılmıyorsun söyler misin?
+1Seni üzmek istemem ama bir defa esrar icin aylar yillar gecsede bir yerde karsisina ciktiginda tekrar içer.
Tamam artik icmez dedigin anda hatta kendisinin içmem dedigi anda bir kirilma yasamasi muhtemel malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?