- 30 Mayıs 2017
- 1.271
- 841
- 123
- Konu Sahibi derdime derman
-
Çok üzücübenim bir arkadasimin eski nisanlisi 19 yasinda "balayinda" kullanmaya baslamis ilk. Sonra birakmis. Bundan tam yaklasik 15 yil sonra tekrar basliyor. Önce isini kaybediyor, tüm parasini yiyor, sonra evini, sonra nisanlisini. Adam arkadasimi dövdü kolunu kirdi gözünü morarti, aldati. Suan kötü bir durumda. Calisiyor bir barda calistigida ickisine, maddesine anca yetiyor. Acikcasi sürekli bunu konu etmesi beni iskilendirirdi. Ya hala kullaniyor yada kullanmak istiyor.
Denedi öyle de kaldı belki geçmişte. off mantığımı kullanamıyorum şu an sanırımHala neyi bekliyorsun? içtiğini görürsem zaten ayrılırım falan diyosun da , bu bir gün olacak sende farkındasın. ya şimdi ya evlendikten sonra. meyilinin farkındasın. Evlendikten sonra bitirmek daha mı kolay olacak? Neden kendine bunu yapıyosun kendine düşman olmak bu olsa gerek
Uyuşturucu eroinden sigaradan daha zararsız diyerek masumlaştırılmamalı. Böyle bir insandan ne sağlıklı bir eş olur, ne de baba.valla bi kaç kere içmeyle esrar bağımlısı olunur mu bilemicem bildiğim kadarıyla eroin kokain bonzai ya da meth le kıyaslancak bişey değil, hatta bi ara sigaradan daha zararsız diyenler oldu, gerçekliğini bilemicem de, bi daha kullanırsa panik olmakta haklısın ama bu kadar sorgularsan açık vermez, çaktırmadan takip et bence
O zaman cahillikle yaptı belki, şu an kariyeri var evlilik yolunda bir ilişkisi var. yakıştıramıyorum konduramam yaniUyuşturucu eroinden sigaradan daha zararsız diyerek masumlaştırılmamalı. Böyle bir insandan ne sağlıklı bir eş olur, ne de baba.
Denedi öyle kaldıyla senin durumun arasında fark var. Belki eskiden merak etmiş arkadaşlarına uymuş böyle bir hata yapmıştır. Pişman olduğunu dile getirir anlarım. Ama ''uyusturucu kafası cok iyi yeaa'' triplerindeyse gayet hosuna gitmiş demektir. askerlikte nasıl iradesine sahip cıkamadıysa, simdi de, evlendikten sonrada , baba olduktan sonra da çıkamaz.Denedi öyle de kaldı belki geçmişte. off mantığımı kullanamıyorum şu an sanırım
Tabiki bunlari biliyorum ..kurumlarin icine girmis ve bundan rant elde etmelerini de katiyen tastiklemiyorum keske boyle olmasa fakat suda bir gercek cezai ve kurallari kati olan bir birlikten soz ediyoruz..ben bu tarz iddialara karsiyim o link bana yuzde yuz kanit vermeliki benim inanmam lazim kanit dedigim olayi siz anlamissinzdir..yerel degil genel yani..Bu ülkede her 10 gençten 8 i bağımlı olmasa dahi kullanmış durumda ...
Hiç birşey dışarıdan göründüğü gibi değil..
Sentetik uyuşturucular okulların önlerinde satılır oldu.
12 yaşında çocuklar parklarda bahçelerde alkol alıp sigara kullanıyor..
Keşke dediginiz gibi olsaydı ama inanması zorda olsa yukarıdaki hanım, link vermiş mutlaka okuyun .
Cok acı.
Uyuşturucu eroinden sigaradan daha zararsız diyerek masumlaştırılmamalı. Böyle bir insandan ne sağlıklı bir eş olur, ne de baba.
Kullansa neden saklasın. saklıycak olsa en başta açmaz konusunu. güzel demez saklamak isteseDenedi öyle kaldıyla senin durumun arasında fark var. Belki eskiden merak etmiş arkadaşlarına uymuş böyle bir hata yapmıştır. Pişman olduğunu dile getirir anlarım. Ama ''uyusturucu kafası cok iyi yeaa'' triplerindeyse gayet hosuna gitmiş demektir. askerlikte nasıl iradesine sahip cıkamadıysa, simdi de, evlendikten sonrada , baba olduktan sonra da çıkamaz.
Herşeye bir cevabınız var. Savunmaya geçmişsiniz, lafta kondurmuyosunuz. Konu açıyorsunuz,gelen eleştiride sevgilinizi savunuyorsunuz, konu açmayın öyleyse. Değişen birşey olmayacak çünkü.Kullansa neden saklasın. saklıycak olsa en başta açmaz konusunu. güzel demez saklamak istese
Kullansa neden saklasın. saklıycak olsa en başta açmaz konusunu. güzel demez saklamak istese
Çok üzücühala güzel diye anlatıyor ben de çok rahatsız oluyorum. meyil var maalesef
O zaman cahillikle yaptı belki, şu an kariyeri var evlilik yolunda bir ilişkisi var. yakıştıramıyorum konduramam yani
İş ve uyku dışında sürekli beraberiz. ben işten çıkana kadar 1 saat boşluğu var yalnızca. sürekli de iletişim halindeyiz o konuda sorun yokSaplantı yapmışsınız aradağınız her saat ulaşabiliyorsanız problem yoktur
yaklaşık 2 ay, aileler falan tanıştı hızlı bir ilişki yaşıyoruz. söylerdi diye düşünüyorum o samimiyetteyiz ama şüphe işte..Kullanmiyor olabilir ama kesinlikle meyili belkide kullaniyorda senin agizini ariyor olabilir hani bu konu hakkinda ne düsündügünle ilgili. Sen iyi görmek istedigin icin kullansa söyler diyorsun. Ama kullanan bir erkek sevgilisine öyle kullaniyorum demez. Kac aydir birliktesiniz.Sürekli dillendirmesi normal degil.
Benim eşimde biz çıkarken içiyordu ama simdi hiç içmez özler ama içmez bırakılabilir yani ama bilemem simdi bırakıp bırakmadığını takipte kalmerhaba,
önceki konumda erkek arkadaşımın askerde esrar içtiğini söylediğini, bir kaç davranışından hala şüphe duyduğumu yazmıştım...
birkaç gün önce birer votka içelim dedik erkek arkadaşımla. içkilerden konu açıldı. (kendisi de ben de pek içmeyiz). sen bir de esrarın kafasını gör gibi bir şey dedi. bu kadar güzelse askerden sonra da içmişsindir dedim. hiç içmedim dedi. neden çok güzelmiş ya dedim. adımı esrarcıya mı çıkarayım burada askerde kimseyi tanımıyorsun dedi. yalnız içebilirsin dedim. yalnız olmaz kalabalık lazım ona dedi. ve o dükkana gittiği arkadaşının abisinin bu işlerde parmağı varmış. abisi başka şehirde şu an. göndermem bak seni oraya dedim. arkadaşı için saçmalama o çok düzgün biri dedi. ne zamandır onların yanına gitmiyor, davranışlarında da sorun yok. ben mi saplantı yaptım acaba..sizce doğru mu söylüyor?
Sizde içki içiyorsunuz bence esrar da içkide aynı şeymerhaba,
önceki konumda erkek arkadaşımın askerde esrar içtiğini söylediğini, bir kaç davranışından hala şüphe duyduğumu yazmıştım...
birkaç gün önce birer votka içelim dedik erkek arkadaşımla. içkilerden konu açıldı. (kendisi de ben de pek içmeyiz). sen bir de esrarın kafasını gör gibi bir şey dedi. bu kadar güzelse askerden sonra da içmişsindir dedim. hiç içmedim dedi. neden çok güzelmiş ya dedim. adımı esrarcıya mı çıkarayım burada askerde kimseyi tanımıyorsun dedi. yalnız içebilirsin dedim. yalnız olmaz kalabalık lazım ona dedi. ve o dükkana gittiği arkadaşının abisinin bu işlerde parmağı varmış. abisi başka şehirde şu an. göndermem bak seni oraya dedim. arkadaşı için saçmalama o çok düzgün biri dedi. ne zamandır onların yanına gitmiyor, davranışlarında da sorun yok. ben mi saplantı yaptım acaba..sizce doğru mu söylüyor?
Siz somut bir kanittan bahsediyorsunuz anlıyorum lakin bunlar şehir efsanesi değil...Tabiki bunlari biliyorum ..kurumlarin icine girmis ve bundan rant elde etmelerini de katiyen tastiklemiyorum keske boyle olmasa fakat suda bir gercek cezai ve kurallari kati olan bir birlikten soz ediyoruz..ben bu tarz iddialara karsiyim o link bana yuzde yuz kanit vermeliki benim inanmam lazim kanit dedigim olayi siz anlamissinzdir..yerel degil genel yani..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?