• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

uyuşturucu şüphesi güncelleme

yaklaşık 2 ay, aileler falan tanıştı hızlı bir ilişki yaşıyoruz. söylerdi diye düşünüyorum o samimiyetteyiz ama şüphe işte..

Söyle düsün sen kullaniyor olsan söyleyebilirmiydin bunu 2 aylik sevgiline? Bence gözlemle ve gözlerini sakin ola gerceklere kapama ve fazla kendini kaptirma yoksa cok pisman olursun. Bende eski iliskimde tahmin ettigim seyler vardi (yalanlar) karsi tarafin hatta yalan olduguna emindim bile ama ona o kadar inanmak istedimki simdi ise cok pismanim

Söyle düsün sen kullaniyor olsan söyleyebilirmiydin bunu 2 aylik sevgiline? Bence gözlemle ve gözlerini sakin ola gerceklere kapama ve fazla kendini kaptirma yoksa cok pisman olursun. Bende eski iliskimde tahmin ettigim seyler vardi (yalanlar) karsi tarafin hatta yalan olduguna emindim bile ama ona o kadar inanmak istedimki simdi ise cok pismanim
aramızda yalan dolan olmasın dedik.. ciddi başladık çünkü. umarım bana bunu yapmıyordur

Aman hanımlar özellikle alkol, uyuşturucu madde gibi "uyuşturucu ve uyarıcı madde" kapsamına giren şeylerde yazdıklarımıza dikkat edelim.
26/9/2004 tarihli ve 5237 sayılı Türk Ceza Kanununda madde 190'a muhalefet olacak yorumlar yazmayalım.
Malum gençlerde okuyor.

Aman hanımlar özellikle alkol, uyuşturucu madde gibi "uyuşturucu ve uyarıcı madde" kapsamına giren şeylerde yazdıklarımıza dikkat edelim.
26/9/2004 tarihli ve 5237 sayılı Türk Ceza Kanununda madde 190'a muhalefet olacak yorumlar yazmayalım.
Malum gençlerde okuyor.
Aykırı bir sey varsa konuyu kapatalım rica ediyorum

Esrar ot ne kadar öven arkadaşım varsa 6ayda bir de olsa kullandılar ailelerinden de uzun süreli ilişkilerinden de gizli bir şekilde. Yaşlar kaç bilmiyorum ama aileleri tanıştıracak kadar ilerlediyse biraz olgun olması lazım övüyo oluşu yeterince şüpheli o kadar öven biri için "bir kere tadını alan bırakamaz" derim ben. Hata olarak görse bu şekilde bahsetmezdi diye düşünüyorum hata olmadığını düşündüğü için de kapısı açık gibi bir izlenim var...

Bence Kızılay Kan Bağışının falan önünden geçerken bağış yapalım mı deyin, bir an yüzü değişecekse, ısrarla korkuyla karışık hayır diyecekse kullanıyordur. Kan grubunu öğrenin, o kana bir tanıdığınızın (internetten gördüm birinin yardıma ihtiyacı varmış senin kan grubundan) diyerek de tepkisini test edebilirsiniz. Rabbim korusun gençlerimizi..

Zor kurtardimm zorrrr Allah dusmanimin basina vermesin diyorum daha soylenecek neler var da susuyorum susuyorum susuyorum .. uzak dur kardesim uzakkk

Bence Kızılay Kan Bağışının falan önünden geçerken bağış yapalım mı deyin, bir an yüzü değişecekse, ısrarla korkuyla karışık hayır diyecekse kullanıyordur. Kan grubunu öğrenin, o kana bir tanıdığınızın (internetten gördüm birinin yardıma ihtiyacı varmış senin kan grubundan) diyerek de tepkisini test edebilirsiniz. Rabbim korusun gençlerimizi..
Özellikle THC testi yapılmazsa esrar kullandığı anlaşılmaz, esrar kullanan birinin kanı ile sigara kullanan birisi arasında bir fark yok yani anlasilmaz, tabii yasal değil orası ayri

Siz somut bir kanittan bahsediyorsunuz anlıyorum lakin bunlar şehir efsanesi değil...
Çok yazık ki hayatın içerisinde var .
Inanmak ve somut bir delil elde edip gerekli yerlere bildirmek için de yine kurumun icinde olmanız gerekir ..
Yine bir iddiadır ki benim bilgim yok, ustlerin durumdan haberdar oluşu...
Kötü zamanlardayiz..
Bütün gençleri Allah korusun .
Verilen link yazarlarinin cogunu takip eder ve orayada uyeligim olmustu zamanin da ben kesinlikle katiyen demiyorum fakat sikiyonetim dedigimiz olay da bin kisiden yuz kisi orneklemesi yapilir sa sayisal ve yaptirim bakimindan gercek olarak goremeyiz tabiki askere giden herkes elit ailelerin agzina sigara ve benzeri seyler bile surmeyenler den olusmuyor. Her tur den insan gidebiliyor fakat binu aleni bir sekil de asker de icti yada carsi da buldu denilin ce ister istemez tepki gosterelebiliyor. Tabir olarak karsi ciktim...sinirli bir sekil de yazabiliyorum detaylara giremiyorum malesef ..ihh mihh demekten olmuyor iste..yakalanma ve bazi test lerde sonuc itibari ile ciddi bir cezasinin oldugunu biliyorum..

Sürekli beraberseniz öyle iki dakika iceyim geleyim dese anlarsınız. Birincisi sarhoş gibi bir kafası olduğu için tavırlarından anlasilir, ikincisi de kokusu agirdir, bir saat önce yol kenarında içilmiş otun kokusu hala ordan geçerken hissedilir. Bağımlılık yapan sentetik bir uyuşturucu degil, keyif verici bir madde ama yasal olmamasının bir sebebi var. Kullanmakta ısrar ederse ayrılmamız en iyisi olur.

Özellikle THC testi yapılmazsa esrar kullandığı anlaşılmaz, esrar kullanan birinin kanı ile sigara kullanan birisi arasında bir fark yok yani anlasilmaz, tabii yasal değil orası ayri
Esrarın kana karışmadığını biliyorum, en azından başka uyuşturucu maddelere bağımlılığı var mı onu öğrenirdi. Kan vermek istemeyecektir.

Merhaba, aklıma takıldınız da sanırım evleneceksiniz. Benden size bir abla tavsiyesi. Yakın zamanda uyuşturucu kullanan biriyle mücadele ettik ve etmeye çalışıyoruz, esrar kullanan da gördüm lütfen evlenirken 10 kere düşünün. Eve kafası ayık gelmemesi, sizi anlamaması, telefonda konuşamaması, endişelenmeniz bunlar o kadar olası şeyler ki. Ve şu an belki gözünüze görünmüyor ama uyuşturucunun her türü çok pis ve biri diğerine daha çok yakınlaştırıyor. Lütfen azıcık da olsa dediğimi dikkate alın.
Uyuşturucu meselesinden yüzde yüz emin olmadan evlenmeyin.

Esrar dediğiniz şey şu sigara gibi sarılarak içilen mi yoksa filmlerde gördüğümüz beyaz toz olan mı?

Durumu normallestirmek için yazmıyorum ama sigara gibi olansa, üniversitedeyken biz sınıfça ödevler içn her hafta birinin evinde toplanirdik, sıra sınıftaki çocukların evine geldiğinde evlerinde üç tane saksı gördük aa dedik çiçek mi bakıyorsunuz ne güzel :KK53: öğrendik ki onlar marijuanaymis. Kurutup sarıp içiyormuş eşekler. Çocuklar da nasıl düzgün efendi tiplerdi. Sigaradan daha zararsız falan demişlerdi.

Sonra benim evin karsisinda da bi öğrenci evi vardı camları hep açık olurdu, bi arkadaşım önünden geçerken oo cigara içiyor bunlar demişti ne alaka nerden anladın dedim kokusundan anlamış, arada o da içiyormuş :olamaz: okulda herkes keşmis meğer :KK53: bi kız arkadaşım da dağcılık kulübündeyken bi tane içmiş, deli gibi güldük alkoldeki gibi sarhoş olmuyorsun sadece eğlendiriyor falan demişti. Bir daha da içmemiş zaten Kız sigara bile kullanmaz. Yani kesinlikle uzak durulması gereken şeyler normal sigara bile buna dahil. Ama sigaradan pek farkı yok diyordu hepsi. Bi kaç kez denediyse bağımlılık yaratacak br şey olmadığını vurgulamak için yazdim.

Hala içiyor mu anlamak icin bi zarf mi atsan acaba? Konusunu açıp ya ben çok merak ettim madem zararsız bi kere denemek istiyorum falan de bakalım ne diyecek

Matah bir şey gibi esrardan bahsetmesi temayülü olduğunu açık bir şekilde gösteriyor. Dahası,uyuşturucu madde kullanmış kişiler maddeyi bıraktıktan sonra kolay kolay eski yaşamların dönemiyorlar, zorlu bir süreç oluyor bu kuzenimden biliyorum. O nedenle kullanıyor olabilir sıkı takipte kal.

bende merak ettim desen? tepkisini ölcsen? hani ayarlayip grtirirse var demek bi kapisi

Back
X