- 30 Mayıs 2015
- 14.300
- 13.967
- 298
- Konu Sahibi derdime derman
Adam övüyo demek ki kullanıyo.
Bariz kullanıyor!
Bariz kullanıyor!
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaklaşık 2 ay, aileler falan tanıştı hızlı bir ilişki yaşıyoruz. söylerdi diye düşünüyorum o samimiyetteyiz ama şüphe işte..
aramızda yalan dolan olmasın dedik.. ciddi başladık çünkü. umarım bana bunu yapmıyordurSöyle düsün sen kullaniyor olsan söyleyebilirmiydin bunu 2 aylik sevgiline? Bence gözlemle ve gözlerini sakin ola gerceklere kapama ve fazla kendini kaptirma yoksa cok pisman olursun. Bende eski iliskimde tahmin ettigim seyler vardi (yalanlar) karsi tarafin hatta yalan olduguna emindim bile ama ona o kadar inanmak istedimki simdi ise cok pismanim
Aykırı bir sey varsa konuyu kapatalım rica ediyorumAman hanımlar özellikle alkol, uyuşturucu madde gibi "uyuşturucu ve uyarıcı madde" kapsamına giren şeylerde yazdıklarımıza dikkat edelim.
26/9/2004 tarihli ve 5237 sayılı Türk Ceza Kanununda madde 190'a muhalefet olacak yorumlar yazmayalım.
Malum gençlerde okuyor.
Zor kurtardimm zorrrr Allah dusmanimin basina vermesin diyorum daha soylenecek neler var da susuyorum susuyorum susuyorum .. uzak dur kardesim uzakkkSöyle düsün sen kullaniyor olsan söyleyebilirmiydin bunu 2 aylik sevgiline? Bence gözlemle ve gözlerini sakin ola gerceklere kapama ve fazla kendini kaptirma yoksa cok pisman olursun. Bende eski iliskimde tahmin ettigim seyler vardi (yalanlar) karsi tarafin hatta yalan olduguna emindim bile ama ona o kadar inanmak istedimki simdi ise cok pismanim
Özellikle THC testi yapılmazsa esrar kullandığı anlaşılmaz, esrar kullanan birinin kanı ile sigara kullanan birisi arasında bir fark yok yani anlasilmaz, tabii yasal değil orası ayriBence Kızılay Kan Bağışının falan önünden geçerken bağış yapalım mı deyin, bir an yüzü değişecekse, ısrarla korkuyla karışık hayır diyecekse kullanıyordur. Kan grubunu öğrenin, o kana bir tanıdığınızın (internetten gördüm birinin yardıma ihtiyacı varmış senin kan grubundan) diyerek de tepkisini test edebilirsiniz. Rabbim korusun gençlerimizi..
Verilen link yazarlarinin cogunu takip eder ve orayada uyeligim olmustu zamanin da ben kesinlikle katiyen demiyorum fakat sikiyonetim dedigimiz olay da bin kisiden yuz kisi orneklemesi yapilir sa sayisal ve yaptirim bakimindan gercek olarak goremeyiz tabiki askere giden herkes elit ailelerin agzina sigara ve benzeri seyler bile surmeyenler den olusmuyor. Her tur den insan gidebiliyor fakat binu aleni bir sekil de asker de icti yada carsi da buldu denilin ce ister istemez tepki gosterelebiliyor. Tabir olarak karsi ciktim...sinirli bir sekil de yazabiliyorum detaylara giremiyorum malesef ..ihh mihh demekten olmuyor iste..yakalanma ve bazi test lerde sonuc itibari ile ciddi bir cezasinin oldugunu biliyorum..Siz somut bir kanittan bahsediyorsunuz anlıyorum lakin bunlar şehir efsanesi değil...
Çok yazık ki hayatın içerisinde var .
Inanmak ve somut bir delil elde edip gerekli yerlere bildirmek için de yine kurumun icinde olmanız gerekir ..
Yine bir iddiadır ki benim bilgim yok, ustlerin durumdan haberdar oluşu...
Kötü zamanlardayiz..
Bütün gençleri Allah korusun .
Esrarın kana karışmadığını biliyorum, en azından başka uyuşturucu maddelere bağımlılığı var mı onu öğrenirdi. Kan vermek istemeyecektir.Özellikle THC testi yapılmazsa esrar kullandığı anlaşılmaz, esrar kullanan birinin kanı ile sigara kullanan birisi arasında bir fark yok yani anlasilmaz, tabii yasal değil orası ayri