Uyuşturucu Ve Nişanlı !

bazen kendi elimizle kendi hayatımızı mahvediyoruz işte. sana bıraktım deyip kandırmış, üstüne üstlük hayatına bile resmen kast etmiş.
böyle insanlar neden evlenmeyi başkasının hayatını batırmayı düşünürler ki?? hiç mi insaf kalmamış. bakın o size insaf etmemiş, siz de ona acıyıp kendinizi ateşe atmayın. gizlice ailesine falan söyleyin sahip çıksınlar evlatlarına. sizde hızlıca kaçın.
bir ara eşi narkotik de çalışmıştı. hepsi genç yaşta hepatit falan kapıyorlar, eriyip bitiyorlar, acıyorum demişti. düşünsene öyle birşey olsa; sana geçecek, evladına geçecek olmadı yakınlarına bile geçecek. değer mi değmez.
yoluna bak arkadaşım. ama son kez insanlığını göster ailesine anlat baksınlar evlatlarına.

Merhaba arkadaşlar kimseye anlatamıyorum çok kötüyüm ne olur akıl verin :KK43:

5 senelik bir ilişkim var ve 1 senedir nişanlıyım. Kendisi askere gitti geldi,işe girdi çalışıyor şuan.
Hayatımızda herşey çok güzel giderken birden seneler önce bizi bıraktığını sandığım bi illet yine geldi.
Nişanlımın 2-3 sene önce uyuşturucu kullandığını öğrendim kendisini asla terketmedim her türlü yanında oldum.
Ailesi bile onu dışladığı zamanlarda ben onu bağrıma bastım. Bu süreçte tabikide çok yıprandım. Bıraktım deyip tekrar içmesi, gelip benden özür dileyip temiz sayfa açıcaz deyip ertesi gün tekrar içmesi...
Son ayrılık nedenimiz gözümün önünde krize girmesiydi ve ben dayanamadım terkettim. Fakat daha sonra çok ağladı yalvardı yapmıycam akıllandım dedi bende affettim. Bu yaz düğünümüz olacaktı,hazırlıklarımızı yapıyoduk. Ama 5 gün önce onu yine içerken yakaladım. Tokat attım ve terkettim. O zamandan beri ne konuştuk ne görüştük. Bu raddeden sonra ne yapmalıyım? Yine affedip yanında mı olmalıyım,yoksa bundan sonra kendi yoluma mı bakmalıyım?
Tedavi gormeden birakamaz sakin barisma kndi hayatini mafedersin olan sana olur

5 senelik bir ilişkim var ve 1 senedir nişanlıyım. Kendisi askere gitti geldi,işe girdi çalışıyor şuan.
Hayatımızda herşey çok güzel giderken birden seneler önce bizi bıraktığını sandığım bi illet yine geldi.
Nişanlımın 2-3 sene önce uyuşturucu kullandığını öğrendim kendisini asla terketmedim her türlü yanında oldum.
Ailesi bile onu dışladığı zamanlarda ben onu bağrıma bastım. Bu süreçte tabikide çok yıprandım. Bıraktım deyip tekrar içmesi, gelip benden özür dileyip temiz sayfa açıcaz deyip ertesi gün tekrar içmesi...
Son ayrılık nedenimiz gözümün önünde krize girmesiydi ve ben dayanamadım terkettim. Fakat daha sonra çok ağladı yalvardı yapmıycam akıllandım dedi bende affettim. Bu yaz düğünümüz olacaktı,hazırlıklarımızı yapıyoduk. Ama 5 gün önce onu yine içerken yakaladım. Tokat attım ve terkettim. O zamandan beri ne konuştuk ne görüştük. Bu raddeden sonra ne yapmalıyım? Yine affedip yanında mı olmalıyım,yoksa bundan sonra kendi yoluma mı bakmalıyım?
Eğer kendini yakmak istiyorsan affet, böyle bir adamla düzgün bir hayatın olabilir mi çocuk yetiştirebilir misin? Özür diledikten sonra aynı hataya devam eden insana güvenebilecek misin?

Çok teşekkür ederim arkadaşlar barışmayı düşünmüyorum zaten bu sefer ailesiyle de konuştum çocuğunuz böyle böyle bişey yaptı ben artık onunla olamam dedim baya ortalık karıştı ama hepsi bana hak verdi.Umarım tekrar gelip ağlaşmaz önümde çünkü onu öyle görünce dayanamıyorum.Ama artık dayanıcamm bu sonn...

Çok teşekkür ederim arkadaşlar barışmayı düşünmüyorum zaten bu sefer ailesiyle de konuştum çocuğunuz böyle böyle bişey yaptı ben artık onunla olamam dedim baya ortalık karıştı ama hepsi bana hak verdi.Umarım tekrar gelip ağlaşmaz önümde çünkü onu öyle görünce dayanamıyorum.Ama artık dayanıcamm bu sonn...
Şimdi onun ağlamasına dayanamıyorsun ama ayrılmazsan sana yaşatacağı acılar çok açık ortada, o zaman o acılara hiç dayanamazsın ve geri dönüşü çok çok zor bir yola girmiş olursun, ayrıldığında üzüleceksin ama zamanla geçecek ve güzel bir hayat kurma şansın olacak, ayrılmazsan bile bile cehenneme adım atacaksın.

Uyuzturucu kullanan hic bi insan iyi olamaz.hayatini mahvetme ilerde cok uzulursun ailende uzulur.klinige yatmadan kurtulmasi imkansiz ailenede syle bu drumu ayrilmisken yeni hayatina bak

Ayrıl canim lütfen bizim bi tanidikta evliyken bu illet yüzünden evinde eşya bırakmadı en sonunda dayanamadı kız ayrıldı yazık kendine yapma bunu

Dayanamayacağını hissettiğinde bana yaz,sana yaşayacakların hakkında özet geçeyim!

Bence tedavi olsun. Öyle bıraktım töbe ettim demekle sigara bile bırakılmıyor ne yazıkki. Güvenme sakın. Öyle biriyle yapamazsın.

Back
X