Uyuşturucu

Yok kardeşim bekar .... Benim çoçuklarım var 2 tane

Yok Can'ım bekar , çok şükür

siz birlikte mi yaşıyordunuz o zaman iyi yapmışsınız kv evine gitmekle..
sizin oğlunuz mu yakalandı anlamadım ben..
diğer arkadaşın dediğini araştırın mutlaka..birde dediğim gibi başka karakol deneyin.. nasıl serbest bırakıyorlar hayret doğrusu ..

Evet bir arkadasin yazdigini yazacaktim.
Turkiyede boyle bir uygulama var, yani vasilik alinabilir.
Kisitli ehliyet diye tabir edilir.
Mahkemece -yanlis hatirlamiyorsam asliye hukuk mahkemesi- karar onaylanirsa bu ehliyet turu size bazi haklari kazandirabilir.

Allah yardimciniz olsun.

Kardeşimin motoru var, oğlum acilen gitmesi gereken bir yere motorla gitti. Kaskıda taktı, tabiki.... Yolda Yunus durduruyor, arama .... Kaskın içinden sarılı sigara çıkıyor.... Oğlumu alıp karakola götürüyorlar, kliminale gidecek içindeki ney diye.... Savcı mahkeme açılsın derse , mahkeme açılacak, denetimli serbestlik vs. ( idrar testi) daha okuyor, siciline ya geçerse tek korkum bu.... İdrar testi vs. Değil... Bu kadar zorlu bir aileye 2 çoçuğumu mükemmel yetiştirdiğime inanıyorum. Bir damla dahi şüphe etmiyorum.dayısının bu durumu oğlumun geleceğini de karartırsa, endişem bu ....

Söyleyecek bir şey bulamadım.
Bir annenin en büyük sınavıdır heralde şu yaşadıklarınız.
Umarım bir yol bulunur ve bırakır kardeşiniz bu illeti.

oğlunuz 9 yaşında değilmiydi ?
oğlunuza uygulanan bu durum kardeşinize neden uygulanmıyor çok enteresan aynı karakola mı götürüldü..

Malesef simdiki genclik hep hava icin kullaniyo bu tur maddeleri bende 19 yasindayim ve inanin etrafimda kardesiniz gibi insanlar cok Allah yardimciniz olsun ama polis tek basina bisey yapamaz

oğlunuz 9 yaşında değilmiydi ?
oğlunuza uygulanan bu durum kardeşinize neden uygulanmıyor çok enteresan aynı karakola mı götürüldü..
Yok Can'ım 2 oğlum var . Birisi 8 diğeri 17.... 17 yaşında olanın başına geldi bu durum... Bebek şubeye götürüldü

Polis ne yapacak? Satıcılık yapıyorsa suç ama içiyorsa suç kapsamına girmiyor.
Siz bir kliniğe yatırsanız.

Allah yardımcınız olsun keşke elden bir şey gelse çok üzüldüm inşallah vazgeçer bu pislikten annenizin imtihanı ne ağır Bizim bir akrabada da vardı evli çocuk sahibiydi bir de başka hastalıklarda çıktı içene yapana üzülüyorsun ailesine 2 kat üzülüyorsun

Eminim kardeşimde de çıkacak. Bali , sinek ilacı nedir bunlar... Organları yapışmadı mı ? Offff offf

Yok Can'ım 2 oğlum var . Birisi 8 diğeri 17.... 17 yaşında olanın başına geldi bu durum... Bebek şubeye götürüldü

anladım canım inşallah oğlunun başı yanmaz bu durumdan dolayı..
siz uzaklaşmakla en iyisini yapmışsınız..

Eminim kardeşimde de çıkacak. Bali , sinek ilacı nedir bunlar... Organları yapışmadı mı ? Offff offf
Onunki psikolojikti ama çift karekter gibi yaptığını hatırlamıyordu daha sonra eşiyle boşanma noktasına geldiler sonra 1 çocuk daha yaptılar bazı insanlara akıl sır ermiyor işteİnşallah hastalık tarzı bir şey çıkmaz çok zararlı şeyler çok hastaneye yatırılmalı ama nasıl tutulacak uzun süre iyileşene kadar beyinde bitiyor keşke kendi bitirmek istese bu işkenceyi

Ya maddi bagimliliginin yasi mi olurmus ya? Yok 18 yas ustuymus. Bunu kim yapiyo? Ben olsam sikayet ederdim. Devlet ona bakmak zorunda. Bunun icin hatta ozel telefon numarasi bile var diye biliyorum.
Cok kotu cidden. Allah yardim etsin..
Bakmak zorunda değil aslında,hapise atsalar bile hiçkimsenin can güvenliğini tehlikeye atamazlar bu yüzden de once tedavi olup sonra yargılanır.Ama dediğiniz gibi kendi istemesi gerekiyor.Allah yardımcınız olsun.İnşallah en yakın zamanda kurtulursunuz bu dertten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…