Gerçekten mi ? Mahkemeye çıksada mı ? İşlemeyecek.Bu arada Merak etmeyin 18 yaşında küçük oldugu için sicile işlemiyor.
Rabbim sizlere sabır versin, psikoloğa gitti, ısrarlarımızla ( fakat şu an elde avuçta durmuyor) şizofren teşhisi kondu. Arabanın dikiz aynasını kırdı, jitemler beni takip ediyor, izleniyorum diye... Bir gün pikniğe götürdük, aile hep beraber olalım diye .... Bilirsiniz kilo ile et satılır , yazısı olur bazı piknik alanlarında... Oradan Nasıl bir kaçışı var aklınız durur. İnsan Eti satılıyor burada diye çığlıklar atmaya başladı... Orada neye uğradığımızı şaşırdık. Kardeşimde bi çok kez kendisi gibi olan kişilerden dayak yedi , kolu kırıldı.şu an kolunda vidalar var.... Rabbim akıl fikir versin , inşallahZor cok zor bir durum. Sadece turkiye'de degil dunyada da polis birsey yapamiyor. Ben yurtdisinda yaşıyorum benim kardesim icinde birsey yapilamadi. Maalesef klinikler var ama kendi rizasi olmadigi surece o kliniklerde bir ise yaramiyor. En onemlisi kardesiniz kendisi kurtulmak istemiyorsa sizler,devlet veya klinikler hicbirsey yapamazlar. Lutfen oraya buraya suc bulmakla bir yere varamazsibiz biz varamadik. Benim kardesimin ot bagimliligi vardi once sonra baska turlu haplara yoneldi. Kardesimde bu bagimlilik psikoz hastaligina çevirdi. Sinirsel ve psikolojik bir hastalik. Asiri duygu degisimleri, agresiflik vardi kardesimde. Psikologa gittiniz mi?? Oradan sizi yonlendirirlerdi.
Maalesef bu surec insani oyle yipratiyor ki. Zihinsel ve ruhsal anlamda cokusler yasiyor insan ki ben bile delirmek uzereydim, ben de psikolojik tedavi gordum. Ben burda yasadiklarimi yazsam sayfalar yetmez. Biz kardesimi evde tutmak icin kapiyi bacayi kitliyorduk. Evden kacmak icin balkonlardan atlayip ayagini kiriyordu. Kardesim 1.5 yıl once vefat etti. Sokakta siddet gördü öldürüldü. Öldüğünde 1 hafta temizdi uyusturucu kullanmamisti. Inanmistik duzelecekti ama olmadi. Olmeseydi daha iyi bir klinige gidecekti 1 gun sonra.
Rabbimden dilerim ki sizin kardesiniz kurtulur. Fakat bilin ki biraksa bile her an geri dönme ihtimali var. Bu cok cok buyuk bir illet. Hayatlati aileleri mahveden bir illet. Ne desem bos. Allah kimsenin cocugunu bu illetin icine dusurmesin. Ben evli degilim ama su an evlilikten de cocuk sahibi olmaktanda ölümüne korkuyorum. Kardesime olanlari tekrar yasar miyim diye. Bende kimselere anlatamiyordum nasil anlatirsin ki kardesinin bagimli oldugunu..
Kardesiniz birakmaya razi oldu mu hic? Psikolog denediniz mi? Insallah inşallah kurtulur. Yasadiklarinizi yasadim sizi cok iyi anliyorim. Allah yardimciniz olsun...
Mekanı cennet olsun inşallahZor cok zor bir durum. Sadece turkiye'de degil dunyada da polis birsey yapamiyor. Ben yurtdisinda yaşıyorum benim kardesim icinde birsey yapilamadi. Maalesef klinikler var ama kendi rizasi olmadigi surece o kliniklerde bir ise yaramiyor. En onemlisi kardesiniz kendisi kurtulmak istemiyorsa sizler,devlet veya klinikler hicbirsey yapamazlar. Lutfen oraya buraya suc bulmakla bir yere varamazsibiz biz varamadik. Benim kardesimin ot bagimliligi vardi once sonra baska turlu haplara yoneldi. Kardesimde bu bagimlilik psikoz hastaligina çevirdi. Sinirsel ve psikolojik bir hastalik. Asiri duygu degisimleri, agresiflik vardi kardesimde. Psikologa gittiniz mi?? Oradan sizi yonlendirirlerdi.
Maalesef bu surec insani oyle yipratiyor ki. Zihinsel ve ruhsal anlamda cokusler yasiyor insan ki ben bile delirmek uzereydim, ben de psikolojik tedavi gordum. Ben burda yasadiklarimi yazsam sayfalar yetmez. Biz kardesimi evde tutmak icin kapiyi bacayi kitliyorduk. Evden kacmak icin balkonlardan atlayip ayagini kiriyordu. Kardesim 1.5 yıl once vefat etti. Sokakta siddet gördü öldürüldü. Öldüğünde 1 hafta temizdi uyusturucu kullanmamisti. Inanmistik duzelecekti ama olmadi. Olmeseydi daha iyi bir klinige gidecekti 1 gun sonra.
Rabbimden dilerim ki sizin kardesiniz kurtulur. Fakat bilin ki biraksa bile her an geri dönme ihtimali var. Bu cok cok buyuk bir illet. Hayatlati aileleri mahveden bir illet. Ne desem bos. Allah kimsenin cocugunu bu illetin icine dusurmesin. Ben evli degilim ama su an evlilikten de cocuk sahibi olmaktanda ölümüne korkuyorum. Kardesime olanlari tekrar yasar miyim diye. Bende kimselere anlatamiyordum nasil anlatirsin ki kardesinin bagimli oldugunu..
Kardesiniz birakmaya razi oldu mu hic? Psikolog denediniz mi? Insallah inşallah kurtulur. Yasadiklarinizi yasadim sizi cok iyi anliyorim. Allah yardimciniz olsun...
Beraber mi oturup içtim ki ben nerden bileyim, ilk alıştığı sıraları.... Farkettiğimiz an savaşımız başladı.... Hayırdır tuzun kuru galiba bu ne biçim bir mesajdır, bu Nasıl bir kalp tir....Sen kardeşine sahip çıksaydın bunca zaman.
İlk alıştığı sıralar. Polis ne yapsın ?
Bu uyuşturu denen şey öyle berbat bişeyki 3 sene esr içtim ben insanın kafası öyle biroluyorki yeterki şu maddeyi alım diyorsun başkada bişey umursamıyorsun
Iki dakika kafam hoş olsun diye başladım ben çoğu bagımlılar mutsuzluktan yaparSöyleyecek söz bile bulamıyorum.... Neden , neden kendinize bu işkence ?
Herşey varTek balimi var
Herşey varOykumm786 aklına ne geliyorsa , eve sinek ilacı bile almıyoruz. Esrarın üstüne sıkıyordu, yakaladık.... Duvarı kazımış onu içmiş ( ne işe yaradığını Nasıl yaptığını bilmiyorum) diğerlerini söylemeye bile gerek yok sanırım
Benim ailem bilmiyordu zaten sonra kendim bıraktım arada sırada var artıkÇok zor ya artık bildigin bağımlılığın üst seviyesini yaşıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?