Uyuşturucu

Niye yanlış anlayayım arkadaşım .... Bana değerli vaktini ayırıyorsun, fikrini paylaşıyorsun, bundan daha gurur verici ne olabilir. Beni tanımıyorsun bile.... Allah razı olsun... Amaç deliğe tıktırmak değil . Gözümüzün önünde eriyor , gün geçtikçe kaba bir tabir biliyorum ama , denize düştük yılana sarılır misali .... Evden kaçıyor,annem perişan oluyor , sokaklarda duyuyoruz , neler oluyor diyor ağlıyor. Cezaevi demem ; nerde olduğunu biliriz, içemediğini biliriz, kimbilir işkence mi çekiyor şu an diye çıldırmayız. Diye düşündüğüm için

Şu kadarını söyleyeyim içecekse içerde de bulur ve içer orada torbacılar yok mu zannediyorsunuz.
Eğer bir de siciline girerse iyice battı balık yan gider deyip ipini koparacak.
Şu an zor da olsa tedaviyle kurtulma şansı var ama öbür türlü olur da hüküm giyip cezaevinde yatarsa iyice kucaklarına düşme ihtimali çok yüksek.
Allah yardımcınız olsun dilerim kurtulur.

ya bu nasıl iş
vakti zamanında eşim bu zıkkımlardan denemiş daha öğrenciyken. polis çevirmesinde denk gelmiş.
5 sene sonra mahkeme oldu falan 1 sene denetimli serbestlik

bu kadar olaydan 1 sene geceleri uyku uyumadık biz
sizin bu kadar ağır durumunuzda neden kimse bişey yapmıyor anlamadım

Bu uyuşturu denen şey öyle berbat bişeyki 3 sene esr içtim ben insanın kafası öyle biroluyorki yeterki şu maddeyi alım diyorsun başkada bişey umursamıyorsun
.kendiniz bu illetten kurtulmanızdan dolayı sızı tebrık edıyorum. bır daha umarım başlamazsınız .ortamanızı degıstırdınız mı

Polis birsey yapamaz malesef.
Tedavi icin ikna edin. Ne yapip edin tedaviye yönlendirin.
Allah yardimciniz olsun, ates düstügü yeri yakar.

Balıklı rum, surp bilgiç , Erenköy , Bakırköy her tarafta yattı canım
tedavı yontemı neydı ? kendı ıstegı de önemli . cevreden tamamen kopmazsa tekrar baglanır. tedavı sonrasında palet takılabılır. ve tasınmanız ve numarasını degıstırmesı tamamen ıletısımı kesmeli,uyusturuya ıtıcek cevreden kopması gerek

Çok çok çok geçmiş olsun. cok acı ama akıl sağlığı yerinde değil raporu alıp zorla hastaneye yatirmak olabiliyor mu ya da çok utopik ama bir süre yani 1 -2 sene hapse girse kurtulur mu acaba.hapis ölmekten iyidir sonuçta.

Bunun gönül rızası, yaş uygunluğu falan yok.
Ellerinizle yatıracaksınız bir dk bile başından ayrılmayacaksınız tedavi sürecinde.

Çok zordur eminim çok yakınımızın başında vardı, iyi bilirim.

Anneciğine çok üzüldüm. Allah yardımcınız olsun.

Alo 191 i aradınız mı?

Ortamım aynı tamamen bırakamadım arada sırada var yine ne yazikki ama eskisine nazaran binkat daha aileden bilen yoktu zaten ama sokaklarda düştügümü hatırlarım
.kendiniz bu illetten kurtulmanızdan dolayı sızı tebrık edıyorum. bır daha umarım başlamazsınız .ortamanızı degıstırdınız mı

Sicili uyuşturucu dolu... Annem bugün kaymakamlığa gitti, şimdi arayabilmiş, yarın kaymakamlıktaki piskiyatri bekliyormuş, dua edin götürebilelim , yatış versinler inşallah

Keşke bilebilsem, arkadaşım keşke

191 ide aradım, kişinin kendi istemesi gerekliymiş. Çok zor çok...

Yarın kaymakamlıktaki psikoloğa götürebilirsek gideceğiz. Palet dediğiniz nedir? Acaba ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…