- 6 Ekim 2015
- 184
- 100
- 13
- 35
Niye yanlış anlayayım arkadaşım .... Bana değerli vaktini ayırıyorsun, fikrini paylaşıyorsun, bundan daha gurur verici ne olabilir. Beni tanımıyorsun bile.... Allah razı olsun... Amaç deliğe tıktırmak değil . Gözümüzün önünde eriyor , gün geçtikçe kaba bir tabir biliyorum ama , denize düştük yılana sarılır misali .... Evden kaçıyor,annem perişan oluyor , sokaklarda duyuyoruz , neler oluyor diyor ağlıyor. Cezaevi demem ; nerde olduğunu biliriz, içemediğini biliriz, kimbilir işkence mi çekiyor şu an diye çıldırmayız. Diye düşündüğüm içinyanlış anlamayın ama eğitim ailede başlıyor, bir noktada eksik bir durum veya yanlış bir tavır var belki.
şu an madde kullanan bir kardeşiniz var, polis ve hapishane işin içine girdiğinde hayatına kocaman bir damga vurmuş olacaksınız. bu her şeyi bin beter eder.
bir pisliğe bulaşmış evet aile olarak yapmanız gereken şey hapse tıktırmak değil tedavi olmasını sağlamak.
gencecik çocuk günah değil mi?
niye sicili kirlensin hapis yatarak?
Niye yanlış anlayayım arkadaşım .... Bana değerli vaktini ayırıyorsun, fikrini paylaşıyorsun, bundan daha gurur verici ne olabilir. Beni tanımıyorsun bile.... Allah razı olsun... Amaç deliğe tıktırmak değil . Gözümüzün önünde eriyor , gün geçtikçe kaba bir tabir biliyorum ama , denize düştük yılana sarılır misali .... Evden kaçıyor,annem perişan oluyor , sokaklarda duyuyoruz , neler oluyor diyor ağlıyor. Cezaevi demem ; nerde olduğunu biliriz, içemediğini biliriz, kimbilir işkence mi çekiyor şu an diye çıldırmayız. Diye düşündüğüm için
.kendiniz bu illetten kurtulmanızdan dolayı sızı tebrık edıyorum. bır daha umarım başlamazsınız .ortamanızı degıstırdınız mıBu uyuşturu denen şey öyle berbat bişeyki 3 sene esr içtim ben insanın kafası öyle biroluyorki yeterki şu maddeyi alım diyorsun başkada bişey umursamıyorsun
Balıklı rum, surp bilgiç , Erenköy , Bakırköy her tarafta yattı canımbalıklı rum hastanesı ...
tedavı yontemı neydı ? kendı ıstegı de önemli . cevreden tamamen kopmazsa tekrar baglanır. tedavı sonrasında palet takılabılır. ve tasınmanız ve numarasını degıstırmesı tamamen ıletısımı kesmeli,uyusturuya ıtıcek cevreden kopması gerekBalıklı rum, surp bilgiç , Erenköy , Bakırköy her tarafta yattı canım
.kendiniz bu illetten kurtulmanızdan dolayı sızı tebrık edıyorum. bır daha umarım başlamazsınız .ortamanızı degıstırdınız mı
Sicili uyuşturucu dolu... Annem bugün kaymakamlığa gitti, şimdi arayabilmiş, yarın kaymakamlıktaki piskiyatri bekliyormuş, dua edin götürebilelim , yatış versinler inşallahŞu kadarını söyleyeyim içecekse içerde de bulur ve içer orada torbacılar yok mu zannediyorsunuz.
Eğer bir de siciline girerse iyice battı balık yan gider deyip ipini koparacak.
Şu an zor da olsa tedaviyle kurtulma şansı var ama öbür türlü olur da hüküm giyip cezaevinde yatarsa iyice kucaklarına düşme ihtimali çok yüksek.
Allah yardımcınız olsun dilerim kurtulur.
ya bu nasıl iş
vakti zamanında eşim bu zıkkımlardan denemiş daha öğrenciyken. polis çevirmesinde denk gelmiş.
5 sene sonra mahkeme oldu falan 1 sene denetimli serbestlik
bu kadar olaydan 1 sene geceleri uyku uyumadık biz
sizin bu kadar ağır durumunuzda neden kimse bişey yapmıyor anlamadım
Keşke bilebilsem, arkadaşım keşke
191 ide aradım, kişinin kendi istemesi gerekliymiş. Çok zor çok...Bunun gönül rızası, yaş uygunluğu falan yok.
Ellerinizle yatıracaksınız bir dk bile başından ayrılmayacaksınız tedavi sürecinde.
Çok zordur eminim çok yakınımızın başında vardı, iyi bilirim.
Anneciğine çok üzüldüm. Allah yardımcınız olsun.
Alo 191 i aradınız mı?
Sağol Can'ım benim... İlgine....mesaj attım bakabılır mısınız
Yarın kaymakamlıktaki psikoloğa götürebilirsek gideceğiz. Palet dediğiniz nedir? Acaba ....tedavı yontemı neydı ? kendı ıstegı de önemli . cevreden tamamen kopmazsa tekrar baglanır. tedavı sonrasında palet takılabılır. ve tasınmanız ve numarasını degıstırmesı tamamen ıletısımı kesmeli,uyusturuya ıtıcek cevreden kopması gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?