Uyuşturucu

Kimse birsey yapmiyor demen emin olki hic inandirici degil. Bu memelekette senin demene bakilirsa butun polisi memuru doktoru vs. Kör ve bildigini okuyan rusvet yiyen vs. Insanlar bu durumda sana kimse yardim edemez canim. Baska diyecek lafim yok. Bir laf demeden once olc tart. Nete girip tlvzyonu assagi atti diye buraya yazacagina biraz sen mucadele ver? Ac oku bi avukata git baroya basvur. Ha tutup onlarada siz soylesiniz boylesiniz deme benden tavsiye...

Nacizane gorusundur. Gidin bakirkoye akli dengesi yerinde degil bizi oldurecegini kendini oldurecegini soyluyor tesebbusde etti tedavi gormesini istiyorum diye yatirin. Goturemiyorsaniz polisi arayin polisle beraber goturun. Ve orada yasi farketmez annenizin imzasi olmadan cikamaz. Kapilari kilitli. Orada naparsa yapsin. Buna bahaneniz olamaz cunku bu krsilastigim bir durumdu bilgim dahilinde. Bunada bahaneniz varsa devam edin ...

sana söyleyecek tek bir cümlem yok.... sadece pes diyorum

Lütfen herkes üsluplara dikkat etsin. Polemiğe girilmesin.

Allah yardimciniz olsun o illet oyle biseyki kardesiniz istemeyerek yine icer hep arkadas ortamindan oluyo bir otla basmamisti abim cok iyi bir insandi kimseye zarari olmazdi babam abim internet kafede diye dovdu arkadaslarinin yaninda o gun rencide oldu basladi 10 yil kullanmisti borcu vardi borcu tuzunsen hapise gidi bir bucuk yil yatti acik goruslerinegi ttik hic ihmal etmedik acik ceza evine cikti hapisten cikmasina bes ay vardi adliyede calistiriyolardi amirin biri kizmis kizinca kacmis abim geldi eve uc gun evde durdu ne bir polis geldi hic kumse gelipte sormadi uc funluk omru rizki kalmis evimizde ucuncu gun eve gelmis gece kalkmis annemin babamin kardeslerin yuzunevtelefonun isigiyla bakmis bakis o bakis annem sabah namazina kalktiginda abim vefat etmisti uyusturucu illetinin yuzune hapiste yatmakla oraya buraya tikmakla olmuyo polisler bile bisey yapamiyo iste cok pisman di basladigina her aksam aglatken goruyiduma nnem giruyodu pismandi ama elinde olan bisey deyildi

Çok üzgünüm. Çok

Yüce Rabb'im sana, annene sabır versin.. kardeşine de tez vakitte hayırlı, kalıcı, acil şifalar versin ve bu illetten kurtulması için ona güç, irade nasip etsin inşaAllah.. (AMİN)

İnsanın sevdikleriyle sınanması o kadar zor ki Rabb'im yardımcınız olsun...

Birkaç mesajını okudum Allah inancın var bunu anladım. Şüphesiz dua ediyorsunuzdur da (Rabb'im kabul etsin)

Sen bırak polisi, avukatı, doktorları.. onlardan önce Yüce Allah'a tam teslimiyet içinde inanarak, samimiyetle, kabul olacağından en ufak bir kuşku duymadan dua et.. yalnızca O'na yönel !

Öyle inanıyorum ki Yüce Mevla'm dualarını karşılıksız bırakmayacaktır. Size kardeşinizin şifasını bulacağı, bu beladan kurtulacağı yolları, kapıları açacaktır.. Kardeşinize teslimiyet göstereceği iradeyi, gücü verecektir.. Karşınıza derdinize derman olacak o vesileyi, doktoru, hastaneyi, dermanı çıkaracaktır.. Belki o avukatlara, polislere bile gerek kalmayacak sonrasında..

Bunu söylemek kolay diyebilirsin.. ama inan kardeşim Allah'a yönelip O'na tam teslimiyet gösterirsen size en iyi kapıları açacağından hiç kuşkum yok. İnsanoğlu işte sen ne kadar iyisine rastlarsan rastla, onlardan yardım isteğin zaman o iyi dediğimiz insan bile nefis taşıyan günahkar, zaafları olan bir varlık sonuçta.. Sizin bile zorlandığınız bu musibete , katlanamadığınız bu olaya (kaldı ki kardeşiniz sizin canınız) o yabancı ne kadar derdinizle dertlenir, size sizin kadar çaba göstererek yardım edebilir...

ama Yüce Allah öyle mi? O vaadinden dönmez. O'na yöneleni, O'na sarılanı asla yarı yolda bırakmaz.. Herkes bir şekilde sınanıyor.. Benim ve ailemin de kötü günleri oldu, zor günler atlattık.. Öyle günler oldu ki kaldıramayacağım kadar ağır, zor, yorucu geçti.. ama Rabb'ime sarıldım.. sabretmek zor olsa da bazen pes etsem de Allah'ım beni bana bırakmadı.. O'na dayanmak bin polisten, avukattan daha hayırlı.. Ben inanıyorum inşaAllah kardeşiniz bu zorlu günleri en kısa sürede atlatacak..

Mevla'm yardımcınız olsun.. Hayırlı Günler..

Can'ım Allah razı olsun güzel Dilek'lerin için... Amin

Çok zor oldu , evi etraftaki dükkanları yıktı. Ekip geldi. Kaymakamlık kağıdıyla ambulans geldi. Aldı götürdü kardeşimi. İnşallah yatırırlar. Rabbim yanımızda ol ... Kardeşime ve tüm gençlere yardım et.... Dualarınızı eksik etmeyin kızlar.... Ne olur bir iğne yapıp bırakmasınlar, yatış versinler, kurban olduğum Allahım , annemin feryadını duy.... Hepinizden Allah razı olsun .... Benimle tek yürek oldunuz... Dualarınızda oldum.... Rabbim mutluluğu evinizden eksik etmesin

Aynen öyle arkadaşım zaten her kötü alışkanlığın davranışların sebebi bu tvdeki internetteki özendirmeler değil mi telefonla arayıp sigarayı bırakmak ister misiniz diyorlar eee peki uyuşturucu için neden böyle bişey yok

Amaç belli. Beyni uyuşuk gençlik istediler. İstedikleri de oldu Devlet istese bir gecede yok eder. Yok etmek işlerine gelmiyor çünkü

Insanlar mutsuz aile hayatları kötü hepsi bu yüzden
Öyküm gözümüzün nuruydu, Uğur böcüğüydü karagözlüydü bizim için o ... Halada öyle.... En büyük sevgimiz onaydı.... Düşünüyorum bu davranışları diğer kardeşim yapsa ( biliyorum kötü bir cümle) anlardım. Çünkü uğurböcüğüne sevgimiz daha fazlaydı, aman acıktımı, susadımı.... Bu duruma düşmeden önce oda bize inanılmaz bağlıydı. Tırnağımıza zarar gelsin istemezdi... Böyle olunca da insan kabullenemiyor.

Okurken o kadar üzüldüm ki gerçekten içim yandı bir an o kadar seviyorsun ve o gün hergün öldürüyor kendine çok büyük bir derdi var belli oturun konuşun bende kullandım biliyorum çoğunluğunun çok derdi var

Kardeşimi ,temsilde hata olmaz , halk ayaklanmasıyla ,annemin gözyaşlarını göstererek görmüyormusunuz bu kadının mücadelesini diye çevredeki insanlar polislere bağırmışlar polisler ambulansa bindirmişler (çok zor olmuş) hastaneye götürmüşler, şükürler olsun yatışını vermişler. Anneme "kadın burdan bi çıkayım seni öldürecem. Ailemi öldürecem. Onlar beni burda bağlatıyorlar." Diye hastane inlemiş. Şu an Bakırköy'de . Rabbim sana şükürler olsun. Feryadımızı duydun. Kardeşime akıl sağlığını ver Rabbim.... Anneme dayanma gücü , savaşma gücü ver Rabbim.... Amin

İnşlh kurtulur gerçekten akıl saglıgı bitmiş durumda kendine bitmiştir

uyuşturucu belasını bilmeyen bu durumu anlamaz. biz de aynı durumları defalarca yaşadık. yaşadıklarınızı öyle iyi anlıyorum ki. annem dertten vefat etti. annenize sahip çıkın. kardeşim şuan cezaevinde. çıkınca ne yaparız ne ederiz bilmiyorum. çünkü bi kere çıktı aynı şeyleri tekrar yaşadık. canım konuyla ilgili şu resimleri eklemek istiyorum sana. narkotik
operasyonla birini kurtarıp sonra o kişiyi denetim altına alarak kurtarmış. Allah yardımcınız olsun, tüm gençlerimizi bu bataktan korusun, onlara can sağlığı versin. konuyla ilgili irtibatta olalım arkadaşım. destek ve bilgilenmek şart...

Arkadaşım çok üzüldüm anacığına. Mekanı cennet olsun . Rabbim kardeşine , kardeşime akıl versin. Tüm bu illetin içinde olan yavrulara yardım etsin.... 15-16 yaşlarında çoçuklar avuçlarında poşet içinde Bali .... Derin nefesle çekiyorlar. Abla bi sigara diyor... O kadar yakışıklı ki , gözlerine baktım. İçimden düşündüm ,Anacığın kimbilir ne halde, belki sokak sokak seni arıyor. Belki ağlamaktan helak olmuş..... Ne hayallerle doğdun, ve şu an ne haldesin.... Çok kötüyüm... Kendimi oyalamaya çalışıyorum.K.K da okumadığım yer kalmadı neredeyse .... Tek duam Rabbim ıslah etsin. Anaların feryadı devlet tarafındanda duyulsun

Gerçekten o kadar üzülüyorum ki bende öyleydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…