Uyuşturucu

Zor muymuş ???? Sulh hukuk mahkemesinde görülen cekismesiz yargi davasınin bir zorluğu yoktur. Avukatlık acisindan bakınca da en uygun ücretle bakılan davalardan biri diyeyim siz anlayın. Sabırlı olucaksiniz, delillerinizi bildireceksiniz ve cabalayacaksiniz. Anneniz en fazla 6 ay daha çeker. Durumun acil olduğuna dair cabalarsaniz, 1 buçuk ayda biter. Ben vesayet kararını aldığım gün rehabilitasyon isteminde bulundum ve temyiz talebinden vazgeçtim. Durumun acil olduğunu hakime izah ettim, ikinci kararı aynı gün aldım. Ertesi günde geçici merkeze yatirttim hastayı. 1 hafta sonra kalıcı yere nakledildi, aile yüzünü dahi görmedi o aşamadan sonra. Kaymakamlık geçici koruma sağlar sizlere. Siz bir an önce davayı açın.

Maalesef bu konunun fake olmasını o kadar çok isterdim ki ama eminim değildir öyle bir adalet var ki biri yazdığı senaryodan biri attığı tiwitten haksız yere göz altına alınır ama böyle suç işleyen anası yanıp kavrulana gençliğini tükenip giden yok olana bişey yapmazlar gerçekten çok demokratik bi ülkeyiz Reklamlarda o kadar kamu spotu dönüyor yok sigarayı bırakın bilmem ne heralde uyuşturucu sigaradan daha zararsız inşallah tez zamanda kardeşiniz doğru yolu bulursa kurtulusunuz bol bol dua edin

Uyuşturucu kullanmak suç değil ki o yüzden polise "kardeşim uyuşturucu kullanıyor alın bunu" diyemezsiniz zaten...Kolay gelsin, tedavi olmaya ikna edilmesi gerekiyor...

Canim abartmissin yok polis saliyor yok biaey yapmiyor. Yok yasi turmuyor dilerse 100 yasinda olsun imza izni olmadan cikamaz diye bir sey var. Tedavisini olmadan cikamaz. Tehlikeli cunku. Polisinde bu kadar gevsk oldugunu dusunmuyorum olamazda zaten bir suru yasa var. Abarttiniz hemde cok. Hic inandirici degil bence konustuklariniz. Oyle olsa piyasa sokakta bali cekenleri bile nezarete atmazdi...

Uyuşturucu Suçu ve Cezası
Kişisel kullanım amacıyla uyuşturucu bir maddeyi satın almak veya kabul etmek ya da bulundurmak suçunun cezası 2014 yılında yapılan değişliğe kadar “1 yıldan 2 yıla kadar” olarak belirlenmişti. Ancak söz konusu suçun cezası 18.06.2014 tarihinde yürürlüğe giren 6545 Sayılı Kanun’la birlikte “2 yıldan 5 yıla kadar” şeklinde değiştirilmiştir.

Bu suçtan dolayı bir şüpheli hakkında soruşturmada başlatılması halinde, Cumhuriyet savcısı şüpheli hakkında kamu davasının açılmasının 5 yıl süreyle ertelenmesine karar verir ve şüpheliyi, erteleme süresi içinde kendisine yüklenen yükümlülüklere uygun davranmadığı veya yasakları ihlal ettiği takdirde ortaya çıkabilecek hukuki sonuçlar konusunda şüpheliyi uyarır. Ayrıca şüpheli hakkında en az 1 yıl süreyle denetimli serbestlik tedbiri uygulanır ve bu süre Cumhuriyet savcısının kararı ile 3’er aylık sürelerle en fazla 1 yıl daha uzatılabilir. Hakkında denetimli serbestlik tedbiri verilen şüpheli, gerek görülmesi halinde denetimli serbestlik süresi içinde tedaviye de tabi tutulabilir

benim iki kuzenim aynı şekildeydi ve ikisi de kendini astı öldüler anneleri de dayanamadı öldüler.. allah yardımcınız olsun

Arkadaşlar kardeşim kendini 7. Kattan aşağı atıyordu, zor yakaladık. Televizyonu fırlattı su an kaymakamlıktayız. Yalvarıyorum dua edin . Yalvarıyorum

bu ünlülerde yakalanıyor,kanında çıkıyor sonra serbest,çoluk çocukda bunlara bişey olmuyor dıyor besbelli,oyyyy çok zor,Allah yardım etsın,çocuklarımızı çok ama çok sevelim,her gün gözlerının içine bakalım,davranışlarınıa,arkadaşlarına,saçlarını okşayalım,para harcamasına,mıllet dızı izlemekten çocuğunun yuzune bakmıyor,baba desen elınde kumanda,kadın desen konu komşu,tek derdi kocası,ayy şiştim vallahi,çocuklaırmıza bakalım,inceleyelim,erken yakalayabiliriz bazı şeyleri

Allah yardımcınız olsun kardeşininde ıslah eylesin amin, belki uyuşturucudan kurtulmak için değişik klinikler vardır orada yatırsannız ? Taki o illetden kurtulana kadar ama tek şart onunda iyileşmek istemiş olması lazım.

Arkadaşlar kardeşim kendini 7. Kattan aşağı atıyordu, zor yakaladık. Televizyonu fırlattı su an kaymakamlıktayız. Yalvarıyorum dua edin . Yalvarıyorum
Konunuzu takip ediyorum ve her cümlenizi okurken içim parça parça oluyor, allah sizin ve sizin gibilerin yardımcısı olsun umarım kardeşiniz en tez zamanda sağlıklı normal bir birey olur.

Uyusturucu satiyo diyip sikayet etseniz peki?

Arkadaşlar, zorla kaymakamlıktan kağıdı aldık, hastayı getirin diyorlar. Annem artık orada koptu. " siz anlamıyormusunuz, tutamıyorum elimden gidiyor, zaptedemiyorum. Siz neden bir annenin feryadını duymuyorsunuz? Diye hıçkıra hıçkıra ağladı. Kağıdı verdiler,Olay yapmasını bekleyecekler( komik dimi.... Evet verilen cevap bu) dün gece birilerinden dayak yemiş , kırılan kolu bir daha kırılmış , bıçakla kolunu çizmişler. Gözleri mosmor. Yatağa kolonya dökmüş, eline su şişelerini almiş, tavana dökmeye başlamış, evde yağmur yağdıracakmış, çünkü evde şeytanlar varmış... Ben hepinizi öldürecem onu kafaya koydum , diyor şimdide..... Bildirimlerinizi az çok okudum.... O kadar da değil diyeniniz var.... Az ben azını anlatıyorum. Yaşadıklarımızı anlatmaya 29 harf yetmiyor, birleştiriyorum harfleri ...... Yaşanılanları acıları anlatmaya yetmiyor, yetmiyor yetmiyor. Keşke bana inanmayanların evi bana çok yakın olsa olanları bize değil etrafa sorması yetecek ve artacaktır. Hepsini dinlemeye yüreği kaldırmayacak çünkü

Bu yazılanların , kanunun bu şekilde ilerlediğini biliyordum Taki 5 sene öncesine kadar. Ama hepsi yalan hepsi. Dayısının kaskını takan 17 yaşındaki oğlum çoçuk şubeye götürülüp işlem başlatılıyor. Ama bu anlattıklarımı , yaşantımızı ve kendi yaşamını zehir eden kardeşime " akıllı ol" denilebiliyor. Adalet mi? Nerde ..... Ben nereye gittiğini bilmiyorum. Aklım fikrim beni kaybetti. Hele o anacığımı onu söylemiyorum bile.... Ne durumda olduğunu düşünün

Keşke abartmış olsam, çok isterdim . Görmemişsinizdir, kaldırımda oturup içen gençleri, yada görmemişsinizdir bu illet şeyi farketmemişsinizdir gençlerin ne içtiğini ( Rabbim asla asla göstermesin) eğer bildiğiniz işini ehlinde yapan polis hastane doktor kaymakamlık Allah Muhammet aşkı için benim değil anamın elinden tutun , yardım edin ( sakın yanlış anlaşılmayayım. Tanıdık olursa işler daha hızlı ilerliyormuş o yüzden dedim) inandırıcı değil demekle ne kadar çok üzüldüğümü biliyormusunuz.

Allah kimseye yasatmasın bunu İnşallah siz de bir yolunu bulursunuz ancak bana göre artık kardeşiniz bağımlılığın çok ötesinde kurtarılamaz Ben belki cok acımasız düşünüyorum evlat sahibi değilim bilmiyorum o duyguları ama artık anneniz ve siz onu kaybedilmiş bir çocuk olarak görüp Kendinizin en az zararla bu işten kurtarmalısınız Siz annenizi de alıp ondan uzak bir yere gidin irtibatı koparın Allah korusun sizi bile öldürür.

Amin... Kardeşim amin.... Bakın bundan sonraki dizilere çoğunda " neyin kafası bu sendeki, neyin kafasını yaşıyorsun oğlum" diye hitaplar var.sizce bu özendirmek değil de ne ? Ama diğer yandan sigaranın üstüne mozaik yapıp göstermiyorlar.

Annem " kızım atamam evlat" diyor. Şu an kafasında bizi öldürmeyi planlıyormuş, söyledi. Hepinizi öldüreceğim diyor

Buradaki bir arkadaş söylemişti zor olduğunu. Ben ilk defa sizden duyup öğrendim 18 yaş üstünün velayeti alınabileceğini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…