siz kaymakamliga ve savciliga dilekce vereceksiniz ben isin icindeyim prosedür bu maalsef polisin elinde olan bi sey yok. savcilik yazi cikaracak kardesiniz icin polisler de o yaziya istinaden gelip alacaklar ve hastaneye yatuirma islemi o sekilde olur. hatta bulundugunuz ilde uygun hastanede yoksa il disina da gönderilebilir.gecmis olsun Allah kurtarsin insallah annenizede sabir versinKardeşim uyuşturucu batağının ennnnn dibinde .... Annemin gözyaşları dinmiyor, polislere yalvarıyor. Alın diyor , yalvarıyor. Polis sadece "akıllı ol" uyarısında bulunuyor. Annem "bu kadar mı ? Yapabileceğiniz tek şey " akıllı ol demek mi?" Diyor. Neymiş efendim etraf çok karışıkmış ( herhalde çok basit bir olay ,bu olay kalsada olur) düşüncesi . Bu kadar gençliğin aptal , beyni çalışmıyorsa ( sözüm meclisten dışarı) hep uyuşturucudan değil mi ? Otla başlanır, bana bişi olmaz ben kendimi bilirim diye hoooooop B.kun içinde... Anneyi evden kovmalar, çalmalar, kendisi gibi adamları eve getirmeler... Anlayacağınız başımızdakiler bağırıyor ya ... Gençliği kurtaracağız bonzu onu bunu yok edeceğiz, analar ağlamasın , külliyen yalan beyni bitik gençler , koyunlar istediler. Başardılar , amaçlarına ulaştılar. Geçen gün narkotiği aradım, yardım edin ne olur dedim . Sakladığı yeri söyleyeyim. Bali'de içiyor. Polis bana ne dedi biliyormusunuz... Bali uyuşturucuya girmiyor... Nice insanların önü kesilmiyor mu? Yollarda sürünüyorlar , Bali çekmiş bir çoçuk sebep... Tamam kabul ediyorum . Yapıştırıcı anaokul çoçuğuna dahi bile gerekli, değilki ayakkabıcıları vs söylemiyorum bile.... Bişeyler yapın o Zaman amatem vs gibi hastaneler var... Yatırın Oray'a devlet olarak siz yatırın , tamamıyle iyileşene kadar... Haaa yok iyileşmiyor mu? Orası olmalı o Zaman evi.... Ezberlemişsiniz 18 yaş kendi isteği olması lazım , sizce kolaya kaçmak değilde ne bu? Normal bir insan değil o ne 18 yaşı.... Yarın birgün annesini , yiğenini, abisini kardeşini öldürünce ne olacak.... Ben cevap vereyim... Koca bir HİÇ .... Bu olacak başka birşey değil.... Yazık anacığıma.... Atamıyorum kızım diyor...
Bende beyin akıl , fikir herşey gitti... Bana akıl verin.... Doktor önerin bana ne olur ... Lütfen devlet olsun, 5 yıldır anamın maddiyatıda maneviyatıda gitti....Anacığım kaymakamlığa gitti. İnşallah orası çare olur
Amin yaradanım duy ! Anamın feryadını...Ne polisin, ne de devletin yapabilecegi bisey yok maalesef. Bu Turkiyede de yurtdisindada boyle. Kisinin kendinin gidip tedavi isteginde bulunmasi gerekiyor allah yardimciniz olsun zor bir durum
İnşallah yarın kaymakamlık dilekçeyi verecek , canım.... Allahım ne olur yarın yatırabilelimsiz kaymakamliga ve savciliga dilekce vereceksiniz ben isin icindeyim prosedür bu maalsef polisin elinde olan bi sey yok. savcilik yazi cikaracak kardesiniz icin polisler de o yaziya istinaden gelip alacaklar ve hastaneye yatuirma islemi o sekilde olur. hatta bulundugunuz ilde uygun hastanede yoksa il disina da gönderilebilir.gecmis olsun Allah kurtarsin insallah annenizede sabir versin
insallah canim ama bu kadar cok sorun ve saldirganlik varsa yatis verilir mutlaka. size ve etrafina zarar verdigini mutlaka belirtinİnşallah yarın kaymakamlık dilekçeyi verecek , canım.... Allahım ne olur yarın yatırabilelim
Sen ne kadar da kendinden eminsin iste allah sizin gibilerin başına verecek ki bu yukardaki burnunuz yere surtecek allah islah etsin sizi burda kadin resmen diram ötesi ve suan ki büyük sorununu paylaşıyor senin dedigin lafa bak yazik insanliginiza yazikSen kardeşine sahip çıksaydın bunca zaman.
İlk alıştığı sıralar. Polis ne yapsın ?
Annemin oturduğu mahalle tam uyuşturucu batakhanesi olmuş gözümüzün önünde satış yapıyorlar. Annem polisi arıyor bakın burda esnaftan ortak oldukları kişiler var ortam çok kötü demeye kalmıyor sen esnafı mı şikayet ediyorsun diye fırça yiyor polisten. Daha bir kaç ay önce kapının önünde kavgaları oldu haberlere bile çıktı. Resmen gözümün önünde şu süpriz yumurtaların içindeki sarı kutular var ya içinden çıkarıp verdi çocuğa karşısındaki de parayı verdi dağıldılar. Biri diğerine bağırıyor nereye o diyorki sinemaya diğeri diyor bende izliycem beraber inşaata gidiyorlar. Daha birsürü şey var. Evler belli yapan dükkanlar belli kaç yıldır. Ama şikayet için arayan vatandaş fırça yiyor. Hadi ortalık şimdi karışık ama bu mahalle rahat 5 yıldır bu durumda en azKardeşim uyuşturucu batağının ennnnn dibinde .... Annemin gözyaşları dinmiyor, polislere yalvarıyor. Alın diyor , yalvarıyor. Polis sadece "akıllı ol" uyarısında bulunuyor. Annem "bu kadar mı ? Yapabileceğiniz tek şey " akıllı ol demek mi?" Diyor. Neymiş efendim etraf çok karışıkmış ( herhalde çok basit bir olay ,bu olay kalsada olur) düşüncesi . Bu kadar gençliğin aptal , beyni çalışmıyorsa ( sözüm meclisten dışarı) hep uyuşturucudan değil mi ? Otla başlanır, bana bişi olmaz ben kendimi bilirim diye hoooooop B.kun içinde... Anneyi evden kovmalar, çalmalar, kendisi gibi adamları eve getirmeler... Anlayacağınız başımızdakiler bağırıyor ya ... Gençliği kurtaracağız bonzu onu bunu yok edeceğiz, analar ağlamasın , külliyen yalan beyni bitik gençler , koyunlar istediler. Başardılar , amaçlarına ulaştılar. Geçen gün narkotiği aradım, yardım edin ne olur dedim . Sakladığı yeri söyleyeyim. Bali'de içiyor. Polis bana ne dedi biliyormusunuz... Bali uyuşturucuya girmiyor... Nice insanların önü kesilmiyor mu? Yollarda sürünüyorlar , Bali çekmiş bir çoçuk sebep... Tamam kabul ediyorum . Yapıştırıcı anaokul çoçuğuna dahi bile gerekli, değilki ayakkabıcıları vs söylemiyorum bile.... Bişeyler yapın o Zaman amatem vs gibi hastaneler var... Yatırın Oray'a devlet olarak siz yatırın , tamamıyle iyileşene kadar... Haaa yok iyileşmiyor mu? Orası olmalı o Zaman evi.... Ezberlemişsiniz 18 yaş kendi isteği olması lazım , sizce kolaya kaçmak değilde ne bu? Normal bir insan değil o ne 18 yaşı.... Yarın birgün annesini , yiğenini, abisini kardeşini öldürünce ne olacak.... Ben cevap vereyim... Koca bir HİÇ .... Bu olacak başka birşey değil.... Yazık anacığıma.... Atamıyorum kızım diyor...
Bende beyin akıl , fikir herşey gitti... Bana akıl verin.... Doktor önerin bana ne olur ... Lütfen devlet olsun, 5 yıldır anamın maddiyatıda maneviyatıda gitti....Anacığım kaymakamlığa gitti. İnşallah orası çare olur
Amatem ben çıkmak istiyorum diyeni tutmuyor tv de izlemiştim bunu. Ama bir kaç kere içerken yakalanan kişi amatem e yatış karşılığında serbest bırakılıyor diye duydum. Tedavi olmadığı zman sanırım cezası vardı. Tabi kulaktan dolma burasıTam "satıyor mu satıyorsa ihbar edin." yazacaktım ama sizin yazdığınızı görünce şok oldum.
Mutlaka bir evlattan bir kardeşten vazgeçmek çok zor. Amatem ile iletişime geçtiniz mi hiç? Mutlaka kendi rızasıyla mı yatmak zorunda hastaneye? Kendinden geçtiği bir zaman derdest edip götüremiyorlar mı?
. Cok zor kız kardeşim 20 yasında ve dedğiniz gibi dipte. Ailem perperişan para önemsiz defalarca kez yattı temizlemdi yine pisliğin içi. Allahtanki yatmayı her defasında kabul ediyor. Tekrar ameteme yatıracağız sonuna kadar denicez ama yetersiz yatak yok. Malesef en büyük sorun olan uyusturucuya hiçbir çare yok. Allah yardımcımız olsun. Eğer arkasındaysanız güzelce konuşun destek verip birlikte yatırın yoksa iyileşsede devam edecektir.gtmediğimiz psikolog kalmadı artık yapacağınız bişey yok kendi karar verecek diyorlar. cok zorKardeşim uyuşturucu batağının ennnnn dibinde .... Annemin gözyaşları dinmiyor, polislere yalvarıyor. Alın diyor , yalvarıyor. Polis sadece "akıllı ol" uyarısında bulunuyor. Annem "bu kadar mı ? Yapabileceğiniz tek şey " akıllı ol demek mi?" Diyor. Neymiş efendim etraf çok karışıkmış ( herhalde çok basit bir olay ,bu olay kalsada olur) düşüncesi . Bu kadar gençliğin aptal , beyni çalışmıyorsa ( sözüm meclisten dışarı) hep uyuşturucudan değil mi ? Otla başlanır, bana bişi olmaz ben kendimi bilirim diye hoooooop B.kun içinde... Anneyi evden kovmalar, çalmalar, kendisi gibi adamları eve getirmeler... Anlayacağınız başımızdakiler bağırıyor ya ... Gençliği kurtaracağız bonzu onu bunu yok edeceğiz, analar ağlamasın , külliyen yalan beyni bitik gençler , koyunlar istediler. Başardılar , amaçlarına ulaştılar. Geçen gün narkotiği aradım, yardım edin ne olur dedim . Sakladığı yeri söyleyeyim. Bali'de içiyor. Polis bana ne dedi biliyormusunuz... Bali uyuşturucuya girmiyor... Nice insanların önü kesilmiyor mu? Yollarda sürünüyorlar , Bali çekmiş bir çoçuk sebep... Tamam kabul ediyorum . Yapıştırıcı anaokul çoçuğuna dahi bile gerekli, değilki ayakkabıcıları vs söylemiyorum bile.... Bişeyler yapın o Zaman amatem vs gibi hastaneler var... Yatırın Oray'a devlet olarak siz yatırın , tamamıyle iyileşene kadar... Haaa yok iyileşmiyor mu? Orası olmalı o Zaman evi.... Ezberlemişsiniz 18 yaş kendi isteği olması lazım , sizce kolaya kaçmak değilde ne bu? Normal bir insan değil o ne 18 yaşı.... Yarın birgün annesini , yiğenini, abisini kardeşini öldürünce ne olacak.... Ben cevap vereyim... Koca bir HİÇ .... Bu olacak başka birşey değil.... Yazık anacığıma.... Atamıyorum kızım diyor...
Rabbim yanımızda olsun inşallah , arkadaşım. Cok zor kız kardeşim 20 yasında ve dedğiniz gibi dipte. Ailem perperişan para önemsiz defalarca kez yattı temizlemdi yine pisliğin içi. Allahtanki yatmayı her defasında kabul ediyor. Tekrar ameteme yatıracağız sonuna kadar denicez ama yetersiz yatak yok. Malesef en büyük sorun olan uyusturucuya hiçbir çare yok. Allah yardımcımız olsun. Eğer arkasındaysanız güzelce konuşun destek verip birlikte yatırın yoksa iyileşsede devam edecektir.gtmediğimiz psikolog kalmadı artık yapacağınız bişey yok kendi karar verecek diyorlar. cok zor
Aminnnn....İlk kez bi konunun tüm sayfalarini okudum
Allah yar ve yardimciniz olsun
Anlatilamiyacak kadar zor bir durumdasiniz
Terorden once bu bonzai mevzusu haberlerde cok cikikyordu aglayarak izlerdim
Rabbim genclerimizi bu illete dusurmesin dusenleride hayirlisiyla kurtarsin insallah..
Allah razı olsun canımAllah yardimciniz olsun cok zor. Annenize ve size bol sabır diliyorum. Insallah kisa zamanda tedaviyle kurtulur sizde feraha ulasirsiniz
Vesayet davası çok zormuş , yine sayfada bi arkadaş söyledi. İlk defa duymuştum... Büyük gün yarın... Yarın kaymakamlıkta sonuca ulaşır ulaşmaz hemen ilk işimiz vesayet ... Umarım başarırız.Bak öncelikle vesayet altına aldirmaniz lazım. Zaten şahit ifadeleri, sonra polis tutanakları, darp raporu felan varsa kolay iş. Ondan sonra rehabilitasyon merkezine yatirilmasini talep edeceksiniz. O da muhtemelen ametem. Ozellikle belirtirsiniz. Kaymakamlık kararıyla polis alıp hastaneye yatirabiliyor tabi bu söylediğim psikolojik hastalığı olan bireyler için. Ama doktorun haberdar olup, hastaneye gelince kabul etmesi de şart. Yer yok derse yapacak birşey yok. Tabi sizin durumunuzda hastaneye yatirirlar mi hiç bilmiyorum. Ben psikolojik olarak rahatsız bir muvekkiliminde bu yolu izlemiştim. Söylemek istedim.
. Amin inşallah arkadaşımRabbim yanımızda olsun inşallah , arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?