Uyuşturucu

Ne polisin, ne de devletin yapabilecegi bisey yok maalesef. Bu Turkiyede de yurtdisindada boyle. Kisinin kendinin gidip tedavi isteginde bulunmasi gerekiyor allah yardimciniz olsun zor bir durum

siz kaymakamliga ve savciliga dilekce vereceksiniz ben isin icindeyim prosedür bu maalsef polisin elinde olan bi sey yok. savcilik yazi cikaracak kardesiniz icin polisler de o yaziya istinaden gelip alacaklar ve hastaneye yatuirma islemi o sekilde olur. hatta bulundugunuz ilde uygun hastanede yoksa il disina da gönderilebilir.gecmis olsun Allah kurtarsin insallah annenizede sabir versin

Ne polisin, ne de devletin yapabilecegi bisey yok maalesef. Bu Turkiyede de yurtdisindada boyle. Kisinin kendinin gidip tedavi isteginde bulunmasi gerekiyor allah yardimciniz olsun zor bir durum
Amin yaradanım duy ! Anamın feryadını...

İnşallah yarın kaymakamlık dilekçeyi verecek , canım.... Allahım ne olur yarın yatırabilelim

İnşallah yarın kaymakamlık dilekçeyi verecek , canım.... Allahım ne olur yarın yatırabilelim
insallah canim ama bu kadar cok sorun ve saldirganlik varsa yatis verilir mutlaka. size ve etrafina zarar verdigini mutlaka belirtin

Fr'da yaşıyorum.. Burada da polis uyuşturucu satıcılarını/kullanıcılarını görmezden geliyor, özellikle yoğun olduğu bölgelerde uyuşturucunun gerçekten umurlarında değil. Yani sorun sizin poliste değil, düzenin genelinde. Siz yeteri kadar uğraşıp elinizden geleni yapmışsınız. Kaymakamlık dilekçe de vermiş. İnşallah hastaneye yatışı verilir ve kardeşiniz sonsuza kadar kurtulur bu lanet maddelerden. Anneniz de, siz de daha fazla üzülmezsiniz.

Sen kardeşine sahip çıksaydın bunca zaman.
İlk alıştığı sıralar. Polis ne yapsın ?
Sen ne kadar da kendinden eminsin iste allah sizin gibilerin başına verecek ki bu yukardaki burnunuz yere surtecek allah islah etsin sizi burda kadin resmen diram ötesi ve suan ki büyük sorununu paylaşıyor senin dedigin lafa bak yazik insanliginiza yazik

Annemin oturduğu mahalle tam uyuşturucu batakhanesi olmuş gözümüzün önünde satış yapıyorlar. Annem polisi arıyor bakın burda esnaftan ortak oldukları kişiler var ortam çok kötü demeye kalmıyor sen esnafı mı şikayet ediyorsun diye fırça yiyor polisten. Daha bir kaç ay önce kapının önünde kavgaları oldu haberlere bile çıktı. Resmen gözümün önünde şu süpriz yumurtaların içindeki sarı kutular var ya içinden çıkarıp verdi çocuğa karşısındaki de parayı verdi dağıldılar. Biri diğerine bağırıyor nereye o diyorki sinemaya diğeri diyor bende izliycem beraber inşaata gidiyorlar. Daha birsürü şey var. Evler belli yapan dükkanlar belli kaç yıldır. Ama şikayet için arayan vatandaş fırça yiyor. Hadi ortalık şimdi karışık ama bu mahalle rahat 5 yıldır bu durumda en az

Amatem ben çıkmak istiyorum diyeni tutmuyor tv de izlemiştim bunu. Ama bir kaç kere içerken yakalanan kişi amatem e yatış karşılığında serbest bırakılıyor diye duydum. Tedavi olmadığı zman sanırım cezası vardı. Tabi kulaktan dolma burası

Allah bu illete sebeb olani fakir fukaranın masum yavrularini bunlara bulaştırani allah bin belasini versin allah onlara huzur vermesin lanet olsun analarin beddualari onlarin üstünde olsun Koru allahim koru gencleri masumlari ...........

Allah yardimciniz olsun cok zor. Annenize ve size bol sabır diliyorum. Insallah kisa zamanda tedaviyle kurtulur sizde feraha ulasirsiniz

Bak öncelikle vesayet altına aldirmaniz lazım. Zaten şahit ifadeleri, sonra polis tutanakları, darp raporu felan varsa kolay iş. Ondan sonra rehabilitasyon merkezine yatirilmasini talep edeceksiniz. O da muhtemelen ametem. Ozellikle belirtirsiniz. Kaymakamlık kararıyla polis alıp hastaneye yatirabiliyor tabi bu söylediğim psikolojik hastalığı olan bireyler için. Ama doktorun haberdar olup, hastaneye gelince kabul etmesi de şart. Yer yok derse yapacak birşey yok. Tabi sizin durumunuzda hastaneye yatirirlar mi hiç bilmiyorum. Ben psikolojik olarak rahatsız bir muvekkiliminde bu yolu izlemiştim. Söylemek istedim.

İlk kez bi konunun tüm sayfalarini okudum
Allah yar ve yardimciniz olsun
Anlatilamiyacak kadar zor bir durumdasiniz
Terorden once bu bonzai mevzusu haberlerde cok cikikyordu aglayarak izlerdim
Rabbim genclerimizi bu illete dusurmesin dusenleride hayirlisiyla kurtarsin insallah..

. Cok zor kız kardeşim 20 yasında ve dedğiniz gibi dipte. Ailem perperişan para önemsiz defalarca kez yattı temizlemdi yine pisliğin içi. Allahtanki yatmayı her defasında kabul ediyor. Tekrar ameteme yatıracağız sonuna kadar denicez ama yetersiz yatak yok. Malesef en büyük sorun olan uyusturucuya hiçbir çare yok. Allah yardımcımız olsun. Eğer arkasındaysanız güzelce konuşun destek verip birlikte yatırın yoksa iyileşsede devam edecektir.gtmediğimiz psikolog kalmadı artık yapacağınız bişey yok kendi karar verecek diyorlar. cok zor

Rabbim yanımızda olsun inşallah , arkadaşım

Aminnnn....

Vesayet davası çok zormuş , yine sayfada bi arkadaş söyledi. İlk defa duymuştum... Büyük gün yarın... Yarın kaymakamlıkta sonuca ulaşır ulaşmaz hemen ilk işimiz vesayet ... Umarım başarırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…