Uyuşukluk??

azbiri

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2017
888
533
103
Günaydınlar..
Bir süredir o kadar enerjim düşük ki,çok uyuyorum çabuk yoruluyorum, işim çok koşturmacalı değil bir devlet kurumunda avukatım,17 de bitiyor iş. İşe arabamla gelip ğidiyorum,gün içinde fazlasıyla oturuyorum bi tek öğle arası zumba ya gidiyoruz 30 dk gün içindeki tek hareketim bu diyebilirim
Ama gelin görün ki ben eve gelip işte yemek hazırla,çocuğu kreşten al,yedir (3 yaşında oğlum var) yarın ki yemeklerimi hazırla( kurumda yemiyorum çok yağlı oluyor) derken o bir saatte tüm enerjim bitiyor.
Sonra eşim geliyor ve direkt çoçuğu ona paslıyorum. Tabi ben de o arada ortalığı topluyorum sonra beraber bi yürüyüşe çıkıyoruz veya market veya oyun derken bu sefer oğlumu uyutuyorum ve uykum gelmiş oluyor yatıyorum
Ne kitap okumaya ne film dizi izlemeye ne kendimle ilgilenmeye ne eşimle muhabbete zaman kalmıyor.
Sabah da sanki 9 saattir yatakta olan ben değilmişim gibi aynı yorgunlukla kalkıyorum. İşte daha enerjiğim evde hiç bir şeye halim yok sanki
Bi gitseler de kafa dinlesem modundayım, oğlum da aşırı hareketli hiç durmaz yerinde,allah canını sağ etsin ama dibimden ayrılmaz ayrılırsa mutlaka muzurluk peşinde
İnsta da bi arkadaşım var uzaktan takip ediyorum onu,2 çocuğuna ragmen sabah sunumlu kanvaltılar,arkadaşlarıyla akşam planları kendine vakit ayırmalar maşallah diyorum özeniyorum yani benim orda gördüğüm bu
Neye ihtiyacım var bilmiyorum nolur herşeyi yoluna koyan kk kadınları bi el atın durumuma

O 2 cocuklu kisi sizin gibi calismiyorsa bu normal.
Gun icinde bayagi kosusturuyorsunuz yorgun olmaniz normal aslinda
Mesela kucuk kucuk baslasaniz oturup 1 saat muhabbet etmeyin esinizle ama 10 dakikayla baslayin. O 10 dakika emin olun bir sey kaybettirmez ve cok sey kazandirir.
Dizi film icin vakit bulamamanoz normal uzun suruyor ama gunde sadece 1 sayfacik kitap okuyarak baslayabilirsiniz bence.
Minik minik vakitler zamanla cogalacaktir
Bir anda her seyi hayatiniza dahil etmek yerine bunu bir deneyim derim:oops:

Benzer seyler yasiyoruz.Benim cocuklar ikiz yani sizinkinin 2 kati yorucu.Aksam o kadar yemek uğraş sonucu yürüyüşe cikmak yorar tabi bi gun yuruyus bi gun o vakti kitap veya filme ayirin.Cocugu erken uyutun esinizle film izleyin.Yemek her gun yapmayin haftada bi gün kahvalti yapin.Haftada 1 gün disardan soyleyin.Fazla yapin ertesi gune kalsın.
Instadaki kadin calismiyordur ya da kesin annesi vardir atiyordur cocuklari ona sunum yaparken ayrıca o sunumlar bence gereksiz uğraş. Bir de azaltin esyalari minimalist olum zamanla iyi geliyor ev cok dagilmiyor.
Son bi sey inan bana tek cocuk hiç çocuk .

bende çalışan bir anneyim ve benim durumumda sizden farklı değil..
Zaten gün içerisinde işdeyiz. Bütün işlerimizi akşam yapmamız gerekiyor. böyle koşuşturma halindeyim sürekli..Hiç sakin sakin bir işim yok maalesef.. Boş zamanım yok...:KK61:

Aynı şeyden bende şikayetçiyim. 2 kızım var 7 ve 9 yaşlarında. Çalışıyorum sabah 7.30 da çıkıp akşam 6 da eve giriyorum. Market işi olduğu zaman eve girmeden hallediyorum. Eve gidince harala gürele başlıyor. Çocuklar özlemiş oluyorlar, anlatacakları bitmiyor. sürekli bişeyler istiyorlar. Yemek hazırla ye yarının yemeğini yap. Öğle yemeğini yap. Çocukların meyveleri, ıvır zıvırları, ödevleri, kavgaları, yıkanacaklar, toplanacaklar derken akşam bitiyor. Dışarı çıkalım yürüyüş yapalım oynayalım diye bi lüksümüz olamıyor maalesef. Saat 23:00 den sonra elimi bi işe sürmem ama dükkanı kapatırım. O saatten sonra 1 saat kitap okurum. Eğer film izleyeceksek dükkanı 22:30 da kapatıyorum. 00:30 yatış ve sabah saat 6:30 da kalkış.

Degerleriniz düsüktür baktırın bi
Anlattiklarinizin ayinsinu yasadim.Sureklu uyuma istegi yorgunluk halsizlik herseye cabuk parlama uyusukluk el ayaklarda doktora gittim doktor bu dusuk degerlerle nasil ayakta kalabildinn dedi.Bi vitamin bide kan ilaci iyi geldi cok sukur.
Sizde bi doktora gorunebilirsiniz

Bence sizin cidden vaktiniz kalmıyor. Yani bu uyuşukluk değil. Ama mesela arada temizliği aksat veya dışardan yeyin onlardan ayırdığın vakti kitap okumaya ver...

Günaydınlar..
Bir süredir o kadar enerjim düşük ki,çok uyuyorum çabuk yoruluyorum, işim çok koşturmacalı değil bir devlet kurumunda avukatım,17 de bitiyor iş. İşe arabamla gelip ğidiyorum,gün içinde fazlasıyla oturuyorum bi tek öğle arası zumba ya gidiyoruz 30 dk gün içindeki tek hareketim bu diyebilirim
Ama gelin görün ki ben eve gelip işte yemek hazırla,çocuğu kreşten al,yedir (3 yaşında oğlum var) yarın ki yemeklerimi hazırla( kurumda yemiyorum çok yağlı oluyor) derken o bir saatte tüm enerjim bitiyor.
Sonra eşim geliyor ve direkt çoçuğu ona paslıyorum. Tabi ben de o arada ortalığı topluyorum sonra beraber bi yürüyüşe çıkıyoruz veya market veya oyun derken bu sefer oğlumu uyutuyorum ve uykum gelmiş oluyor yatıyorum
Ne kitap okumaya ne film dizi izlemeye ne kendimle ilgilenmeye ne eşimle muhabbete zaman kalmıyor.
Sabah da sanki 9 saattir yatakta olan ben değilmişim gibi aynı yorgunlukla kalkıyorum. İşte daha enerjiğim evde hiç bir şeye halim yok sanki
Bi gitseler de kafa dinlesem modundayım, oğlum da aşırı hareketli hiç durmaz yerinde,allah canını sağ etsin ama dibimden ayrılmaz ayrılırsa mutlaka muzurluk peşinde
İnsta da bi arkadaşım var uzaktan takip ediyorum onu,2 çocuğuna ragmen sabah sunumlu kanvaltılar,arkadaşlarıyla akşam planları kendine vakit ayırmalar maşallah diyorum özeniyorum yani benim orda gördüğüm bu
Neye ihtiyacım var bilmiyorum nolur herşeyi yoluna koyan kk kadınları bi el atın durumuma
daha ne yapacaksın, o arkadaşın, yardımcı alıyordur evine, yada yardım eden bir ailesi vardır...kendinizi başkasıyla kıyaslarsanız, tabiki yetersiz hissedersiniz...

Mevsimsel olabilir, hava cok sicak insanin enerjisini emiyor resmen. Donemsel de olabilir, insan hep ayni olamiyor. Yogun geciriyorsunuz gununuzu, gereken her seyi yapiyorsunuz zaten. Isiniz var, sorumluluklarinizi yerine getiriyorsunuz. Calisan bi anne olmak kolay degil. Kendinize 'niye boyle oldum ki bu aralar' diye cok seyapmayin. Bi sure sonra duzelir :)

Günaydınlar..
Kan değerlerinize baktırın.

Back
X