Uyuşukluk??

Bana yorulmanız normal geldi ama isterseniz bi doktora cıkın vitamin yazar belki o zaman daha enerjik hissedersiniz.

Günaydınlar..
Bir süredir o kadar enerjim düşük ki,çok uyuyorum çabuk yoruluyorum, işim çok koşturmacalı değil bir devlet kurumunda avukatım,17 de bitiyor iş. İşe arabamla gelip ğidiyorum,gün içinde fazlasıyla oturuyorum bi tek öğle arası zumba ya gidiyoruz 30 dk gün içindeki tek hareketim bu diyebilirim
Ama gelin görün ki ben eve gelip işte yemek hazırla,çocuğu kreşten al,yedir (3 yaşında oğlum var) yarın ki yemeklerimi hazırla( kurumda yemiyorum çok yağlı oluyor) derken o bir saatte tüm enerjim bitiyor.
Sonra eşim geliyor ve direkt çoçuğu ona paslıyorum. Tabi ben de o arada ortalığı topluyorum sonra beraber bi yürüyüşe çıkıyoruz veya market veya oyun derken bu sefer oğlumu uyutuyorum ve uykum gelmiş oluyor yatıyorum
Ne kitap okumaya ne film dizi izlemeye ne kendimle ilgilenmeye ne eşimle muhabbete zaman kalmıyor.
Sabah da sanki 9 saattir yatakta olan ben değilmişim gibi aynı yorgunlukla kalkıyorum. İşte daha enerjiğim evde hiç bir şeye halim yok sanki
Bi gitseler de kafa dinlesem modundayım, oğlum da aşırı hareketli hiç durmaz yerinde,allah canını sağ etsin ama dibimden ayrılmaz ayrılırsa mutlaka muzurluk peşinde
İnsta da bi arkadaşım var uzaktan takip ediyorum onu,2 çocuğuna ragmen sabah sunumlu kanvaltılar,arkadaşlarıyla akşam planları kendine vakit ayırmalar maşallah diyorum özeniyorum yani benim orda gördüğüm bu
Neye ihtiyacım var bilmiyorum nolur herşeyi yoluna koyan kk kadınları bi el atın durumuma
Hem çalışmak hem zumba hem çocuk yemek ev işleri akşam yürüyüş daha ne olsun enerji bitecek tabiki işiniz bedenen yorucu olmasa bile zihnen yorgunlukta bir yorgunluk çeşitidir ,Demir eksikliğiniz olabilir bir doktora görünün ve eczaneden redoxson enerji vitamin takviyesi alın efervesan sabah aç karnına bir tane için bir kaç ay devam edin iyi geliyor spora gidiyormuşsunuz akşam yürüyüşe çıkmayın evde eşinizle zaman geçirin sohpet edin film izleyin

9 saat uyku cok değilmi. 6 7 saat uyku dinç bir bünye demektir. Sabahları serin bir duş cok iyi gelir.

Evet demirim çok düşük,hatta depolarım bile boşalmış, bunun için ilaç kullandım fakat devam edemedim midemi mahvetti kabız yaptı ve kilo aldım :/ d vitaminim düşük,takviye alıyorum, günlük rutinim haline geldi onca vitamin minarel takviyesi ama yok akşam 8 gibi sanki içim çekiliyor,en çok kullandığım kelime yorgunum dur heralde:KK57:

Benzer seyler yasiyoruz.Benim cocuklar ikiz yani sizinkinin 2 kati yorucu.Aksam o kadar yemek uğraş sonucu yürüyüşe cikmak yorar tabi bi gun yuruyus bi gun o vakti kitap veya filme ayirin.Cocugu erken uyutun esinizle film izleyin.Yemek her gun yapmayin haftada bi gün kahvalti yapin.Haftada 1 gün disardan soyleyin.Fazla yapin ertesi gune kalsın.
Instadaki kadin calismiyordur ya da kesin annesi vardir atiyordur cocuklari ona sunum yaparken ayrıca o sunumlar bence gereksiz uğraş. Bir de azaltin esyalari minimalist olum zamanla iyi geliyor ev cok dagilmiyor.
Son bi sey inan bana tek cocuk hiç çocuk .
Ve şu halimle zaman zaman ikinciyi istiyorum:skandal::skandal:

Değerlerini kontrol ettir canım bende bir ara öyleydim. Sonra demir takviyesi ve Vitamin B komplex hapları almaya başladım. Şimdi bomba gibiyim.

Evet demirim çok düşük,hatta depolarım bile boşalmış, bunun için ilaç kullandım fakat devam edemedim midemi mahvetti kabız yaptı ve kilo aldım :/ d vitaminim düşük,takviye alıyorum, günlük rutinim haline geldi onca vitamin minarel takviyesi ama yok akşam 8 gibi sanki içim çekiliyor,en çok kullandığım kelime yorgunum dur heralde:KK57:
Bendende aynısı vardı demir hapları hiç iyi gelmedi, doktorum bana demiri serum ile verdi hiçbir yan etkisi olmadı şuan çok sağlıklıyım ek olarak bir de vitamin b komplex hapı alıyorum günde bir kez.

Rutininiz genel olarak bana normal geldi ama uyku saati biraz fazla sanki? Genel olarak halsizliğiniz varsa bir kan değerlerinizi ölçtürün gerçekten eksik vitaminler çok etkiliyor insanı. Uyku saatinizden kısarak kitap okuma, dizi izleme gibi aktivitelere vakit yaratabilirsiniz bence. Yine yatağa uzanın 20 dakikalık yabancı diziler var onlardan bir bölüm izleyip bir kaç sayfa da kitap okuyabilirsiniz. Veya bunu dönüşümlü bür gün dizi bir gün kitap gibi de yapabilirsiniz.

Günaydınlar..
Bir süredir o kadar enerjim düşük ki,çok uyuyorum çabuk yoruluyorum, işim çok koşturmacalı değil bir devlet kurumunda avukatım,17 de bitiyor iş. İşe arabamla gelip ğidiyorum,gün içinde fazlasıyla oturuyorum bi tek öğle arası zumba ya gidiyoruz 30 dk gün içindeki tek hareketim bu diyebilirim
Ama gelin görün ki ben eve gelip işte yemek hazırla,çocuğu kreşten al,yedir (3 yaşında oğlum var) yarın ki yemeklerimi hazırla( kurumda yemiyorum çok yağlı oluyor) derken o bir saatte tüm enerjim bitiyor.
Sonra eşim geliyor ve direkt çoçuğu ona paslıyorum. Tabi ben de o arada ortalığı topluyorum sonra beraber bi yürüyüşe çıkıyoruz veya market veya oyun derken bu sefer oğlumu uyutuyorum ve uykum gelmiş oluyor yatıyorum
Ne kitap okumaya ne film dizi izlemeye ne kendimle ilgilenmeye ne eşimle muhabbete zaman kalmıyor.
Sabah da sanki 9 saattir yatakta olan ben değilmişim gibi aynı yorgunlukla kalkıyorum. İşte daha enerjiğim evde hiç bir şeye halim yok sanki
Bi gitseler de kafa dinlesem modundayım, oğlum da aşırı hareketli hiç durmaz yerinde,allah canını sağ etsin ama dibimden ayrılmaz ayrılırsa mutlaka muzurluk peşinde
İnsta da bi arkadaşım var uzaktan takip ediyorum onu,2 çocuğuna ragmen sabah sunumlu kanvaltılar,arkadaşlarıyla akşam planları kendine vakit ayırmalar maşallah diyorum özeniyorum yani benim orda gördüğüm bu
Neye ihtiyacım var bilmiyorum nolur herşeyi yoluna koyan kk kadınları bi el atın durumuma
Calisiyorsun yorgun düsmen cok normal kan degerlerine baktir yinede
ayrica bana gore baya yogun geldi günün
önemli olan huzurlu hissetmen mutlu saglikli olman enerjin gayet iyi bence

Her oglen Zumba yapiyorsaniz, her aksam yemek pisirip yuruyuse cikip bir de 3 yasindaki cocuga bakiyorsaniz helal olsun acikcasi. Daha ne.

Calisiyorsun yorgun düsmen cok normal kan degerlerine baktir yinede
ayrica bana gore baya yogun geldi günün
önemli olan huzurlu hissetmen mutlu saglikli olman enerjin gayet iyi bence
Çok teşekkür ederim, gene de akşam bile hoplayan zıplayan yüzü gülen hiperaktif insanlardan olmak isterdim

Oglen yemek yemiyor musunuz?
Yoksa hem yemek hem zumba mi yapiyorsunuz?

Bence bu sizi mahvediyor. Yemek arasi spor icin uygun bir vakit degil.

Ben bunların enerjiyi tüketecek şeyler olduğunu düşünmüyorum. Sabah 7 den 3 e kadar tarlada çalışıp eve gelip temizlik yaptığım olur

Eve gelene kadar ki süreçte az hareket etmeniz
Sabah güneş doğduktan sonra kalkmanız
Sağlıksız besinler tüketmeniz
Tiroid, vitaminsizlik gibi sorunlar
Sebep oluyor olabilr

Mesela hem bugün hem yarının yemeğini hazırlamaktan ayakta duracak haliniz kalmayabilir bu normal ama bedenin tümünde bitkinlik varsa bilemedim ya. Kendim pek yorulmadığım için bana öyle geliyor ya da. Mesela ben hareketsiz kaldığımda daha çok yoruluyorum

Bir de ilgisi var mı bilmiyorum ama kıyafetlerinizi tamamen dar seçmeyin. Damarları sıkıştırarak kan akışını yavaşlattıklarını duymuştum. Ve pamuk keten gibi hava geçiren doğal kumaştan olan kıyafetleri tercih edin. Gerçekten de bol ve naylon olmayan kıyafetler için de insan daha hafif hissediyor kendini. Bende öyle yani

Son düzenleme:
Bence 9 saat uyku fazla yani bunu en basta 8 saate sonra 7 ye indirirsen o iki saat senin ve esin isin kaliteli zaman gexirmeye olanak saglar.

Back
X