- Konu Sahibi Masalsularam
-
gündüzde gecede onun istediği zaman uyumasını bekliyorum.o oynamak isterken alıp zorla uyutmadığım için uykusu gelince gündüz tenteli salıncağı var oturma odasında ona bırakıyorum bazen 1-2 kez sallıyorum bazende kendiliğinden dalıyor.geceleri ise hiç sallamıyorum.chicconun uyku arkadaşı projektörünü aldım açıyorum onu bırakıyorum yatağına uyku saati gelince onun çaldığı klasik müzikle rahatlıyor tavana yansıttığı yıldızlara bakarkende hooop 5.dakikada mışıl mışıl uyumaya başlıyor.[/QUOTE
arkadaşım chicconun uyku arkadaşı projektörünü kaça aldınız...ve nerelerde satılıyor.. bebek magazalarında varmıdır , oyucakcı da mı satılıyor...
gündüzde gecede onun istediği zaman uyumasını bekliyorum.o oynamak isterken alıp zorla uyutmadığım için uykusu gelince gündüz tenteli salıncağı var oturma odasında ona bırakıyorum bazen 1-2 kez sallıyorum bazende kendiliğinden dalıyor.geceleri ise hiç sallamıyorum.chicconun uyku arkadaşı projektörünü aldım açıyorum onu bırakıyorum yatağına uyku saati gelince onun çaldığı klasik müzikle rahatlıyor tavana yansıttığı yıldızlara bakarkende hooop 5.dakikada mışıl mışıl uyumaya başlıyor.[/QUOTE
arkadaşım chicconun uyku arkadaşı projektörünü kaça aldınız...ve nerelerde satılıyor.. bebek magazalarında varmıdır , oyucakcı da mı satılıyor...
evet elf ben chicconun mağazasından 61 tly almıştım,bebek ürünleri satan mağaalardada vardır.bir bakın isterseniz bizim çok işimize yarıyor.tatile giderken bile yanımda götüreceğim 2 gün sonra.yoksa uyumayacağını biliyorum.
gündüzde gecede onun istediği zaman uyumasını bekliyorum.o oynamak isterken alıp zorla uyutmadığım için uykusu gelince gündüz tenteli salıncağı var oturma odasında ona bırakıyorum bazen 1-2 kez sallıyorum bazende kendiliğinden dalıyor.geceleri ise hiç sallamıyorum.chicconun uyku arkadaşı projektörünü aldım açıyorum onu bırakıyorum yatağına uyku saati gelince onun çaldığı klasik müzikle rahatlıyor tavana yansıttığı yıldızlara bakarkende hooop 5.dakikada mışıl mışıl uyumaya başlıyor.
bende de onun fisher price olan versiyonu var uykudan gözlerini açamayan kızım onu açınca uykusu kaçıyo kıkır kıkır gülmeye başlıyo
karnını doyuruyorum..kucağıma alıp iki pışpış yapınca uyuyor..yatağına koyuyorum..
ogün giydiğim bluzumda baş ucuna koyuyorumki kokumu alsın uyanmasın diye...
evet elf ben chicconun mağazasından 61 tly almıştım,bebek ürünleri satan mağaalardada vardır.bir bakın isterseniz bizim çok işimize yarıyor.tatile giderken bile yanımda götüreceğim 2 gün sonra.yoksa uyumayacağını biliyorum.
burda chicconun magazası yok..bir bebek magazasına sordum.siparişle getiriyorlarmış tam ismini istedi..tam ismını yazarmısın..
burda chicconun magazası yok..bir bebek magazasına sordum.siparişle getiriyorlarmış tam ismini istedi..tam ismını yazarmısın..
Benimkinde chicco "first dreams" yaziyordu
ben bluzumu yastıga gecırıyorum ama 1 hafta ınandı o numaraya artık uyanıyo yıne benı ıstıyo yanına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?