Uyutmayan can sıkıntısı

Bunu da beğendim, rahatladınız mı?
Benim mesajımı alıntılamayın lütfen, sizinle sohbet etmek istemiyorum.
Siz de mantıktan uzak şekilde sataşmaktan vazgeçin. Ben yorumlara ‘beğendim’ ya da ‘beğenmedim’ ifadesini bırakırken kimin yazdığına bakmıyorum bile. Gerçekten fikirlerimle örtüşüp örtüşmemesine bakıyorum. Ama siz sırf ‘inat’ olsun diye daha önce benim yorumlarımı okuyup tavrımı takip etmenize rağmen ben mizah anlayışınızdan dem vurunca mantıklı bir savunma getiremediğinizden hızlı bir şekilde yorumlarıma olumsuz ifade bıraktınız. Çok çocukça. Rica ediyorum polemik yaratmak için daha fazla çabalamayın.

Olduu, teşekkürleeer
Bakın son mesajınızı da beğendim. Üzülmeyin

Açıklamanız yoksa cevap veremediğiniz için lütfen üçüncü sınıf kız dalaşı seviyenizle beni rahatsız etmeyin.

Ben konudan uzaklaşmamak adına, size gayet kibarca yazarken, terbiyesizce seviyenizi ortaya koymuş oldunuz.

Sizin birşeyden rahatsız olduğunuz aşikar zaten, ezik filan diye gerilmenizden. Egonuzu benimle tatmin etmenize izin veriyorum sizin.

Son mesajım da bu size, iyi geceler

Ben kayın babamın bi düğünde selam vermeyi unutmuşum o geldi kızım nasılsın iyimisin gel ben seni öpüyim görüşemedik dedi . Tabiki sonrasında kv lide her ortamda ballkaymakcım baba orda bak diyor ama onuda yaşına veriyorum evet anne gördüm birazdan giderim diyorum hepsi aynı anacımmm boşver

İşte olması gereken davranış tutum bu olması gerekirken birde bizim yaşadığımıza bak

İşte olması gereken davranış tutum bu olması gerekirken birde bizim yaşadığımıza bak
Boşver tatlım kafana takma bi şey iyise 3 ü kötü alışmalısın zorundayız en azımdan evlilikte iç huzur önemli takma kafana yarın birgün git hiç bişey olmamış gibi yap ben öyle yapıyorumeşiminde hoşuna gidiyor

Herkesde farklıdır mesela biz gittiğimizde almsya bende inmezdim ama görmezden de gelmezdim onlarda arabaya binip selam verirlerdi hatta önce ben selam verirdim
Binmiyorlarsa da mutlaka inerdim
Burda karşılıklı bi sorun var gibi geldi bana
Sizde sonradan inmeliydiniz
Geçmişe dair sorunlarınız varsada dile getirmelisiniz
Böyle davranarak anlamalarını beklemek olmaz ki

Iki dk arabadan inmeye aşinmak nedir yahu olayi nereye getirmissin yok arabayi biz aldik bilmem ne. Adam zaten stresli belli iki dkni almazdi vallahi.

Ne süredir evlisinz bilmiyorum ama ilk zamanlar iki taraf birbirine alişana kadar böyle sorunlar oluyor.bence çok takılmayın.yeri geldiğinde gerekli açıklamayı yapınki akillarinda soru işareti kalmasn seni daha iyi taniyabilsinler.hem eşinde memnun kalır. öbür türlü olaylar büyüyorda büyüyor.benim kayınvalidem çok alingandır.herseferinde yanlş anlamasn diye konuşurum sonra çok daha iyi oluruz.keske siz de o an olayi anlamaya çalişsaydnzda gerekli müdahaleyi yapsaydnz.neyse yaşaya yaşaya öğrenirsinz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…