Aslında o sokla çok birsey de hissedemiyorum söylemeyin kimseye diye tembihlememe rağmen herkes duydu ve bu 2. Düşügüm hayırlısı nasip boyleymis kesinlikle isyan etmiyorum ama sürekli bi huzursuzluk korku endişe sanırım panik atak oldum uyuyamiyorum Rabbim hayırlı evlat versin size deGeciyor canim benim inanki geciyor..düsuk yasadigimda bende dünya basima yikildi sanmistim bide esim beni suclamisti senin yüzünden oldu diye inan hatirlamak istemiyorum üzerinden 10 ay gecti.ha tekrar hamile kalamadim ama icimde umudum var eminim olacak nasip..sadece zaman hepsi geciyor hersey cok yeni o yüzden boylesin.kimseyi umursama takma.ben artik insanlari tersliyorum böyle buldum cözümü yoksa hayatim üzülmekle gecer..
Kesinlikle haklısınızÇok zor bir durum ama herseyde vardır bir hayır.Allah oyle nasip etmiş demek ki.daha güzel bir şekilde,zamanda gelir bebeğiniz inşallah.enerjinizi düşüren insanlarla muhattap olmayın en azından kendinizi toparlama sürecinde.hangi duyguyu hissediyorsanız yaşayın,içinize atmayın.sonradan bırakıp fazlası ile dönüyor insana.
Aynen bende eşime kimseye söylemeyelim dedigim halde herkesi aramisti bide beni konusturmustu o halde bide insanlara dert anlatmistim ne zordu..herseyin bi zamani olduguna inaniyorum ben.demekki bunlari yasamamiz gerekmis.zaman ver kendine.aminn insallah Allah isteyen herkese aratmadan versin.Aslında o sokla çok birsey de hissedemiyorum söylemeyin kimseye diye tembihlememe rağmen herkes duydu ve bu 2. Düşügüm hayırlısı nasip boyleymis kesinlikle isyan etmiyorum ama sürekli bi huzursuzluk korku endişe sanırım panik atak oldum uyuyamiyorum Rabbim hayırlı evlat versin size de
Allah razı olsun düşük de bir sebep ama anlamadığım bir sıkıntı var içimde ne olduğunu çözemedimÇok zor bir süreç
Rabbim herkesi farklı imtihan ediyor
Bizi de düşüklerle
Rabbim yar ve yardımcımız olsun
Aynen bendeAllah razı olsun düşük de bir sebep ama anlamadığım bir sıkıntı var içimde ne olduğunu çözemedim
Şuan da öyle yapıyorum bazı kişilerden maalesef kacamiyorsunİnsanlara cevap vermek zorunda değilsin, kendine gelene kadar arayanların telefonlarını açma, bir süre mesajlara cevap verme.
Amin insallah çok sagolunRabbım kendı sabrndan versin sana arkadsm benmde bır dusugum var bende bılrım canından can koparıldgını 2ncisi 2 seneye yakın olmadı smdı yıne hamıleym hep tedirgınım ama hersey rabbımden sizin şer bıldıklerınzde hayır vardır siz bilemezsinz buyuruyor allah .. tevekkul etcez rabbıme sıgıncaz .. toparlandıktan sonra detaylı arastırılmaya gırın.. malesef ilk dusuklerde yapmıyorlar bende pismanım yaptrmadgıma en azndan onlemmımzı alırdık.. herseyın cagresı var en azndan hamıle kalabılıyoruz bın şükür.. En kısa zmaada hayırlı evlat nasp etsn rabbm size sağlıklı cumlemize insallah
Umarim yakın zamanda hayırlı bir evladınız olur en azından saniyorum ki Eşinizin ailesi bir geçmiş olsun demiştir bende o da yok bu kadar mı insanlıkÖnce derdim olmuyor idi
Şimdi tüp ile olsa da
Oluyor düşüyor
Çözemedim gitti
Umarim yakın zamanda hayırlı bir evladınız olur en azından saniyorum ki Eşinizin ailesi bir geçmiş olsun demiştir bende o da yok bu kadar mı insanlık
KesinlikleDüşüncesizlik
Yaşayan bilir bunu
Yaşamayana kolay
Kesinlikle
SagolVallahi yaşamadığım için kendimi yerine koyamadım, bu gibi durumlarda konuşamıyorum. Eşimin kuzenin çocuğu doğdu, 2-3 hafta hastanede kaldı, çocuk yaşayamadı malesef. Kuzenine geçmiş olsun desem de , gelinin yüzüne baktığımda hiçbir şey diyemedim, gözlerim doldu. Ben seni anladım dedi ama bu gibi durumlarda ne deneceğini gerçekten bilmem. Dilim düğümlenir, bir süre bebeklerin olmadığı ortamlarda takılabilirsin. Temiz havaya çık, ya da kursa yazıl, kafanı bir şekilde meşgul et. Allah yardımcın olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?