- 6 Haziran 2022
- 665
- 899
- 18
- Konu Sahibi zatenkirilmisbirkediyim
-
kafayı yiyeceğim gerçekten hamileyim ve bir haftadır her gün olmasada iki günden bir bu köpek gece saat 2 den başlıyor yada 1:40 sabah 6 ya kadar havlıyor uyuyamıyorum sinir krizi geçiriyorum midem bulanıyor şuan. Komşu tatile gitmiş köpeği birisine emanet etmiş fakat o kişi bakmıyor bu durumda ben ne yapabilirin? Kulaklık takıyorum olmuyor gitmiypr ses. Köpekıeri çok seven birisiyim ama gece sabaha kadar bir köpek havlamasınl dinlemek zorunda değilim.
O kişinin bakıp bakmadığını bilemezsiniz,köpekler türlü sebeplerden geceleri havlayabilirler.Sahibini özlüyordur,ilgi istiyordur,alıştığı bir ortam değilse yalnızlık hissediyordur vs..Belki sabah olunca komsunuzla bir konuşma fırsatı bulursunuz hani iyilikle köpeğin de bir sorunu var herhalde yazık diye öğrenirsiniz boylecekafayı yiyeceğim gerçekten hamileyim ve bir haftadır her gün olmasada iki günden bir bu köpek gece saat 2 den başlıyor yada 1:40 sabah 6 ya kadar havlıyor uyuyamıyorum sinir krizi geçiriyorum midem bulanıyor şuan. Komşu tatile gitmiş köpeği birisine emanet etmiş fakat o kişi bakmıyor bu durumda ben ne yapabilirin? Kulaklık takıyorum olmuyor gitmiypr ses. Köpekıeri çok seven birisiyim ama gece sabaha kadar bir köpek havlamasınl dinlemek zorunda değilim.
hayvana çok üzülüyorum geceleri belliki korkuyor yada yemegi yok yada ilgilenmiyprlar dışarı çıkarmıyorlar ama iki kere söyledik tekrar mı söyleyelim olmuyorKöpeğin emanet edildiği kişi , binaya hiç gelmiyor mu ? Hayvan susuz ve havasız kalmış olabilir , tuvalete çıkarılmak için bağırıyor olabilir.
Emanet edilen kişi veya komşunuza ulaşın , hayvanın mağduriyeti giderilir umarım.
İhtiyaçlarını giderdikten sonra daha sessiz olur belki.
kp işde söyledi adamın ablasına o da dediki bir adam bakacakdı dedi sonr birkaç gün kesildi ses adam baktı heralde şimdi tekrar başladı havlamayaO kişinin bakıp bakmadığını bilemezsiniz,köpekler türlü sebeplerden geceleri havlayabilirler.Sahibini özlüyordur,ilgi istiyordur,alıştığı bir ortam değilse yalnızlık hissediyordur vs..Belki sabah olunca komsunuzla bir konuşma fırsatı bulursunuz hani iyilikle köpeğin de bir sorunu var herhalde yazık diye öğrenirsiniz boylece
ben anlıyorum zaten köpek neden havlıypr diye sormadım bunun sorumlusu o adam bırakıp gitti köpeği bari kontrol ediyorlar mı diye merak edip arasın bizde insanız uyumak istiyoruzAc susuz olabilir, tuvaleti gelmis olabilir. En onemlisi yalniz oldugu icinde havliyorudr
Köpeği evde yalnız mı birakiyorlar yani sizce eğer öyleyse çok yazık gerçekten.Ne bilim insan tatile de giderken köpeğini alabilir çok güzel evcil hayvan kabul eden oteller tatil köyleri var.Kopekler de gerçekten çocuk gibi insan nasıl çocuğunu bırakıp tatile gider.kp işde söyledi adamın ablasına o da dediki bir adam bakacakdı dedi sonr birkaç gün kesildi ses adam baktı heralde şimdi tekrar başladı havlamaya
hayvana çok üzülüyorum geceleri belliki korkuyor yada yemegi yok yada ilgilenmiyprlar dışarı çıkarmıyorlar ama iki kere söyledik tekrar mı söyleyelim olmuyor
evet tek başına şuanda..Köpeği evde yalnız mı birakiyorlar yani sizce eğer öyleyse çok yazık gerçekten.Ne bilim insan tatile de giderken köpeğini alabilir çok güzel evcil hayvan kabul eden oteller tatil köyleri var.Kopekler de gerçekten çocuk gibi insan nasıl çocuğunu bırakıp tatile gider.
kp ye sabah derim Konuşur işde bu gece uyku haram gene başım agriyacak..Ablayla tekrar iletişim kurulsa, hatta mümkünse direkt komşunun numarasını isteyip konuşsanız? Hem size yazık hem de köpeğe yazık.
Köpeğin sahibi,komsunuza ulaşın.evet tek başına şuanda..
benim ailemde kabul etmez bunu sanırım bizimkiler pek hayvan seven tip değiller ben eve kedi köpek sahiplenek desemde hoş karşılamıyorlar ben de üstünde durmuyorum pek annemde sevmezdi yada belki korkuyorlar hani dışarda gorunce tatlı falan diyorlar ama evde istemiyor bazı aileler :üzgün:Tekrar söyleyin. Hayvanın evde maması , taze suyu var mı , yürüyüşe çıkartılıyor mu belli değilse ; sahibini de bilgilendirmiş olursunuz.
Siz Rusya da yaşıyordunuz yanılmıyorsam. Sahibi gelene kadar siz ilgilenin desem , hamilesiniz ve komşunuz bunu kabul etmeyebilir.
ablasından numarasınl almamız lazım ozaman bizde yok çünküKöpeğin sahibi,komsunuza ulaşın.
Kesinlikle ısrarcı olun,yoksa şikayet edeceğim tarzına girebilirsiniz çünkü anormal bir durum.Köpek dediğin havlar ama ihtiyaçlarını giderirsin susar ya da ilgilendiğin de susar.ablasından numarasınl almamız lazım ozaman bizde yok çünkü
yani yasal olarak evde tek birakmasi yasak zaten , sikayet etseniz barinaga gelip alirlar hayvani. arabada bile bebek gibi tek birakmak yasakben anlıyorum zaten köpek neden havlıypr diye sormadım bunun sorumlusu o adam bırakıp gitti köpeği bari kontrol ediyorlar mı diye merak edip arasın bizde insanız uyumak istiyoruz
aynen diyorum ki şikayetçi olucam diye post yazayım şehir grubuna görür kv kp onlar iyi insanlar diyor belliki köpekle ilgilenen adam yalandan ilgileniyorum diyor dedilerKesinlikle ısrarcı olun,yoksa şikayet edeceğim tarzına girebilirsiniz çünkü anormal bir durum.Köpek dediğin havlar ama ihtiyaçlarını giderirsin susar ya da ilgilendiğin de susar.
yani benim yüzümden böyle bir şey olsun da istemem...yani yasal olarak evde tek birakmasi yasak zaten , sikayet etseniz barinaga gelip alirlar hayvani. arabada bile bebek gibi tek birakmak yasak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?