uyutmayan komşu köpeği

anahtar yok ki bende yoksa havlarken gider bakarım neden havlıypr diye

Komşuyu arayıp haber verin .kizlar gece evde bile olmayabilir

Pasiflestirilmissiniz hiç açıklama yapamam şimdi

Siz sesten rahatsız olduğunuzu değilde bir canlımın evde yalnız bırakıldığını, aç susuz olma ihtimalini bu yuzden sabaha kadar ağladığını söyleyeceksiniz. Burda mesele ses yapması değil olmamalı zatrn köpek ağlarken nasıl rahat kafayı vurup yatacaksınız ?
Burda mesele köpeği kurtarmak. Lütfen elinizdem geleni yapın 10 gün bırakıp gidenleride Allah bildiği gibi yapsın. Ayaklarına dolansın.

Pasiflestirilmissiniz hiç açıklama yapamam şimdi
valla iki günden bir baan yiyorm anlamadım gitti yav fbsskkdks
Ben bu postu yazdıktan bir iki gün sonra sesler kesildi birkaç defa daha şikayet ettik ve o gelip bakan kişiler akşamlarş dışarı çıkardı köpeği o yuzden sakindi eskisine göre zavallı yavrucak tüm günü evde kimbilir tualetini bile eve yapıyordur belkide. Anahtarım olsaydı gece gece gider bakardım ama maalesef konşuyla pek samimiyetim yok..

Benim de köpeğim var, bazen geceleri havlıyor ama hemen kalkıp uyanıp susturuyorum bakıcılara para veriyorum gün içinde yoruldun enerjisini atsın havlamasin diye, komşulardan özür diliyorum. Böyle hayvan bakılmaz böyle bakanlar yüzünden biz ev bulmakta zorlanıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…