uyuyamadım ben mi büyütüyorum

youonlyliveonce

Guru
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2011
5.100
200
363
iyigeceler şuanda canım çok sıkkın.. görüştüğüm birisi var geçmiş konularımdan bilen arkadaşlar vardır ama ben kısaca özet geçeyim.. bana çok ilgi gösteriyor bir mekanda beni görmüş hal ve hareketlerimi çok beğenmiş ulaştı bi şekilde 1 ay olacak nerdeyse aramızda bişeyler olacak gibi görüşüyoruz telefondan samimiyetine güveniyordum taa ki 2 saat öncesine kadar.. foursquareda bi mekanda check-in yapmış. mekanın üzerine tıklayınca o mekanda onunla beraber onun arkadaş listesinde oradaki kişileride gösteriyor. her zaman takıldığı bi arkadaşı ve daha önce listesinde olmayan bir kız onun listesinde ve mekana aynı anda gelmişler. kızın arkadaş listesine baktım ortak hiçbir arkadaşı yok sadece kendi listesinde var. orada görüp kızı eklemiş bariz bir şekilde ortada bu.. başımdan kaynar sular indi resmen gece gündüz bana ilgi gösteren adam bunu nasıl yapabilir? ben mi çok büyüttüm gözümde onu kızlar nedenini bilmiyorum ama canım çok yanıyor ona tam alıştım derken bu neden oldu şimdi niye yaptı bunu? iftardan sonra zaten hiç yazmamıştı işkillenmiştim. ben bunu gördükten sonra bana 'güzellik?'' diye yazmış whatsapp'tan.. bende 'müsait değilim konuşmak istemiyorum'' dedim oda 'peki ne oldu hayırdır?'' yazmış.. bende 'o kısmı beni ilgilendirir özel bi durum varda'.. yazdım hakim olamadım kendime.. mesajlar iletilmedi telefonunu kapatmış benden yanıt almadan.. uyuyamadım bende uyku tutmadı.. diğer zamanlarda kafasına takardı hatta konu paylaşmıştım sizinle burada ne oldu diye merak etmemiş bile uyudu muhtemelen..
bilmiyorum belki abartıyorum ama sanırım onu fazla büyüttüm gözümde ne yalan söyleyeyim içim acıdı uyku tutmadı ona yakıştıramadım bunu

Son düzenleme:
Bende arkadasa katılıyorum hic ilgilenme bakalım ne yapicak nasil davranicak

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

neden ki? yaptığına bakarmısın sence doğru bişey mi*

Hoş değil ama daha sevgili bile değilsiniz, bir de böyle tepki göstermek bana çocukça geliyor. Ben olsam açık açık şu hareketin bana çok garip geldi sinek de küçük ama mide bulandırır tarzı konuşurdum. herkesin tepkisi farklı olur ama ben düşüncemi söyledim :34:

Hoş değil ama daha sevgili bile değilsiniz, bir de böyle tepki göstermek bana çocukça geliyor. Ben olsam açık açık şu hareketin bana çok garip geldi sinek de küçük ama mide bulandırır tarzı konuşurdum. herkesin tepkisi farklı olur ama ben düşüncemi söyledim :34:

tepki değildi ki aslında anlayıp anlamadığını bile bilmiyorum sorgulamadı bile uyudu bu beni çok sinirlendirdi

tepki değildi ki aslında anlayıp anlamadığını bile bilmiyorum sorgulamadı bile uyudu bu beni çok sinirlendirdi

O konuya kıllanmana hak veriyorum, açık açık söylemezsen anlamaz o beyinleri bizle aynı çalışmıyor :27: Ama açık konuşman şu konumda ne kadar doğru işte onu ben de bilmiyorum çünkü daha sevgili değilmişsiniz. :26:

O konuya kıllanmana hak veriyorum, açık açık söylemezsen anlamaz o beyinleri bizle aynı çalışmıyor :27: Ama açık konuşman şu konumda ne kadar doğru işte onu ben de bilmiyorum çünkü daha sevgili değilmişsiniz. :26:

aynen açık konuşamam bunu zaten yapamam ama keşke sussaydım hiçbişey yazmasaydım

Valla bende aynı şekilde şok olurdum sanırım, (ben ki yakın arkadaşım (!) sevmediğim insanla konuşup instada takipleşiyor diye sinirden ağlayan insanım..) .. Senin yerine kendimi koydum bende şüphelenirdim sanırım.. Aynen bencede bir süre uzak gibi dur, bide lafın arasına sokuştururdum ben, git bence o kıza yaz beni boşver falan diye..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Onu fazla büyütmüşsün bence de .
Mekandan gördüğü kızları ekleyen biri çok itici gerçekten .
Sana ilgisi varken böyle davranışlara ne gerek var . Şimdi ona sorsan kırk tane bahane sayar gelde çık işin içinden .

Valla bende aynı şekilde şok olurdum sanırım, (ben ki yakın arkadaşım (!) sevmediğim insanla konuşup instada takipleşiyor diye sinirden ağlayan insanım..) .. Senin yerine kendimi koydum bende şüphelenirdim sanırım.. Aynen bencede bir süre uzak gibi dur, bide lafın arasına sokuştururdum ben, git bence o kıza yaz beni boşver falan diye..
şuanda bende o durumdayım daha önceden yaptım aynı şeyi ilk başlarda şimdi laf soksam beni kıskanıyor diye havalara girebilir

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Onu fazla büyütmüşsün bence de .
Mekandan gördüğü kızları ekleyen biri çok itici gerçekten .
Sana ilgisi varken böyle davranışlara ne gerek var . Şimdi ona sorsan kırk tane bahane sayar gelde çık işin içinden .
aynen cecen ne yapabilirim yardımcı olun bana :(
foursquarede ortamda olanları göstermiyor mu ya?
ortak arkadaş olanları gösterdiğinden emin misin?

evet tabiki

Back
X