- 7 Temmuz 2011
- 5.100
- 200
- 363
- Konu Sahibi youonlyliveonce
iyigeceler şuanda canım çok sıkkın.. görüştüğüm birisi var geçmiş konularımdan bilen arkadaşlar vardır ama ben kısaca özet geçeyim.. bana çok ilgi gösteriyor bir mekanda beni görmüş hal ve hareketlerimi çok beğenmiş ulaştı bi şekilde 1 ay olacak nerdeyse aramızda bişeyler olacak gibi görüşüyoruz telefondan samimiyetine güveniyordum taa ki 2 saat öncesine kadar.. foursquareda bi mekanda check-in yapmış. mekanın üzerine tıklayınca o mekanda onunla beraber onun arkadaş listesinde oradaki kişileride gösteriyor. her zaman takıldığı bi arkadaşı ve daha önce listesinde olmayan bir kız onun listesinde ve mekana aynı anda gelmişler. kızın arkadaş listesine baktım ortak hiçbir arkadaşı yok sadece kendi listesinde var. orada görüp kızı eklemiş bariz bir şekilde ortada bu.. başımdan kaynar sular indi resmen gece gündüz bana ilgi gösteren adam bunu nasıl yapabilir? ben mi çok büyüttüm gözümde onu kızlar nedenini bilmiyorum ama canım çok yanıyor ona tam alıştım derken bu neden oldu şimdi niye yaptı bunu? iftardan sonra zaten hiç yazmamıştı işkillenmiştim. ben bunu gördükten sonra bana 'güzellik?'' diye yazmış whatsapp'tan.. bende 'müsait değilim konuşmak istemiyorum'' dedim oda 'peki ne oldu hayırdır?'' yazmış.. bende 'o kısmı beni ilgilendirir özel bi durum varda'.. yazdım hakim olamadım kendime.. mesajlar iletilmedi telefonunu kapatmış benden yanıt almadan.. uyuyamadım bende uyku tutmadı.. diğer zamanlarda kafasına takardı hatta konu paylaşmıştım sizinle burada ne oldu diye merak etmemiş bile uyudu muhtemelen..
bilmiyorum belki abartıyorum ama sanırım onu fazla büyüttüm gözümde ne yalan söyleyeyim içim acıdı uyku tutmadı ona yakıştıramadım bunu
bilmiyorum belki abartıyorum ama sanırım onu fazla büyüttüm gözümde ne yalan söyleyeyim içim acıdı uyku tutmadı ona yakıştıramadım bunu
Son düzenleme: