İnan evde cinnet geçirdim anlamadı... sustum anlamadı ben bu adamla ne yapacağımı artık şaşırmış durumdayım.. bardak olayını deneyeceğim .Dünyaya kadin olarak gelmeliymişsin bu dille de bardağı kır özür dile bardaktan belki kendi kendine normale döner de. Bu laflarinin evliliği yıprattığını söyle meger mükemmel ananın mükemmel evladisin o zaman mükemmel kadinla evlenseydin benim neden başımı yaktin de.
Kadınlar bu dille mi konuşuyor anlamadım. ayrıca bardak kırmak vs ne öyle türk filmi sahnesi gibi. sizce böyle öküz bir insan bunu anlar mı?Dünyaya kadin olarak gelmeliymişsin bu dille de bardağı kır özür dile bardaktan belki kendi kendine normale döner de. Bu laflarinin evliliği yıprattığını söyle meger mükemmel ananın mükemmel evladisin o zaman mükemmel kadinla evlenseydin benim neden başımı yaktin de.
Evet evliliğimizde ki büyük bir sorun... gerçekten sevmediği için mi böyle davranıyor? Ben yarın ailemin yanına gitmeyi düşünüyorum en azından bir süre kafadinlemek düşünmek.. doğru karar mı bilmiyorum.. sinirle de hareket etmek istemiyorumEvliliğimizdeki tek sorun bu dediğiniz şeyin en büyük sorun olduğunun farkında mısınız? Eşiniz sizi sevmiyor. Kabile memeli ve kambur laflarından sonra ben ağlayıp sızlanmam direkt o evi terk ederdim. üstelik bunu diyen de 2 haftada bir duş alan,hijyen yoksunu bir insan
Canim durun hele.okadar buyutmeyinEvet evliliğimizde ki büyük bir sorun... gerçekten sevmediği için mi böyle davranıyor? Ben yarın ailemin yanına gitmeyi düşünüyorum en azından bir süre kafadinlemek düşünmek.. doğru karar mı bilmiyorum.. sinirle de hareket etmek istemiyorum
Seni gaza getirmek için söylemiyorum ama evet doğru karar. biraz dik durun n'olur, azıcık gururunuz olsun. yanında ağlamayı falan da bırakın. bardak kırma olayına falan da hiç girmeyin. öyle duygu sömürüsü yapmak daha da küçük düşürecek sizi. sizin önce kendinize saygınız olmalı ki başkaları da saygı duysun. kendinize güvenin ve bir süre gidin o evden. ve üzgünüm evet maalesef sevmiyor. seven insana en kusurlu yerler bile güzel gelir. "güzelliğin on para etmez bu bendeki aşk olmasa" sözü boşuna söylenmemiş. aksine sevmeyen insana da her şey batar. eşiniz sizi sürekli eleştirip, sürekli kusur buluyor. normal mi bu? baksanıza adam 2 haftada bir duş alıyormuş, sırf bunun için o ev terk edilir, ben bırakın eşi ayda 2 kez duş alan ev arkadaşıyla bile aynı evde yaşayamam. ama seviyorsunuz ki gözünüz kör olmuşEvet evliliğimizde ki büyük bir sorun... gerçekten sevmediği için mi böyle davranıyor? Ben yarın ailemin yanına gitmeyi düşünüyorum en azından bir süre kafadinlemek düşünmek.. doğru karar mı bilmiyorum.. sinirle de hareket etmek istemiyorum
bu adam her seyi anliyor da isine gelmiyor bence küstah ve ukala biri o yüzden kendi hijyen yoksunu halini karisina kabul ettirmiş.tip olmayabilir ama beyni ukala ve cahilce calisiyor.belki evlenmeden bunu hep sakladi konu sahibimdenKadınlar bu dille mi konuşuyor anlamadım. ayrıca bardak kırmak vs ne öyle türk filmi sahnesi gibi. sizce böyle öküz bir insan bunu anlar mı?
İnan karşıma alıp ciddi ciddi konuştum.. tamam yapmıcam özürdilerim diyor.. sonra aradan 1 gün geçiyor adam yine aynı adam.. yine konuşuyorum yine özürdiliyor tamam yapmıcam diyor yine aynı.. yani artık kafayı yicemm ruh sağlığımı kaybettim bu adam yüzünden özgüven diye birşey kalmadıCanim adam akilli alip karsina konuş
Bak benim zoruma gidiyo yapma de yaparsada konuşma 1 yapar 2 yapar baktın konusmuyosun dikkat etmeye çalışır
Konusma derken ama hemeb yumsama baya baya konusma yani
Aynen birbir dediklerinizi karşıma alıp düzgünce söyledim.. benimle bu şekilde konuşamazsın dedim sen kendini ne zannediyorsun dedim.. özürdilerim haklısın diyor.. sonra 2 gün geçmeden yine başlıyor.. ne yapayım ben bu adama ? Valla şuan uyuyor adamı öldüresim warre .. adam ın umrunda değil hiç birşeyBence eşinizde ciddi özgüven eksikliği var. O yüzden sizin özgüveninizi de düşürmeye çalışıyor. Sakın oyuna gelmeyin. Ayrıca niye öyle konuşmasına müsaade ediyorsunuz anlamadım. Benimle böyle konuşamazsın ,sen kendini ne zannediyorsun diye başlayın devamını da getirin. Terbiyesizliğin lüzumu yok. Eşiniz sizi zapt etmek için ezmeye çalışıyor. Siz onu ezin bence. Kafasını kaldıramasın. Sakın sizi manevi olarak yıkmasına izin vermeyin. Lütfen kontrolü elinize alın
Valla ne yapayım anlamadım? Evlilikte diğer herşey yolundayken.. adamdan bu sebepten boşanayım mı ? Valla her türlü öneriye açığım bardak kırmak olsun .. adam ın kafasını kırmak olsun... ya bu deveyi güdücem ya da bu diyardan gidicem çünkü böyle evlilik yürümezKadınlar bu dille mi konuşuyor anlamadım. ayrıca bardak kırmak vs ne öyle türk filmi sahnesi gibi. sizce böyle öküz bir insan bunu anlar mı?
Olmasını istediği kişiği , hayalindeki kişiyi istiyorsa benimle neden evlendi? Beni sevmiyor mu ? Artık sevgisinden de süphe etmeye başladımSizi aşağı çekmeye çalışıyor
olduğunuz hali değil olmasını istediğiniz hali söylüyor, hiç düşürmeyin özgüveninizi, gelmeyin oyununa
Eşinizin kişilik sorunu var.
İnan sizin yazdıklarınızdan sonra gerçekten daha kötü oldum... belki de haklı olduğunuzdan dolayı... beni sevmiyor.. seven insan bu şekilde eleştirmezSeni gaza getirmek için söylemiyorum ama evet doğru karar. biraz dik durun n'olur, azıcık gururunuz olsun. yanında ağlamayı falan da bırakın. bardak kırma olayına falan da hiç girmeyin. öyle duygu sömürüsü yapmak daha da küçük düşürecek sizi. sizin önce kendinize saygınız olmalı ki başkaları da saygı duysun. kendinize güvenin ve bir süre gidin o evden. ve üzgünüm evet maalesef sevmiyor. seven insana en kusurlu yerler bile güzel gelir. "güzelliğin on para etmez bu bendeki aşk olmasa" sözü boşuna söylenmemiş. aksine sevmeyen insana da her şey batar. eşiniz sizi sürekli eleştirip, sürekli kusur buluyor. normal mi bu? baksanıza adam 2 haftada bir duş alıyormuş, sırf bunun için o ev terk edilir, ben bırakın eşi ayda 2 kez duş alan ev arkadaşıyla bile aynı evde yaşayamam. ama seviyorsunuz ki gözünüz kör olmuş
Ben yarın ilk otobüsle ailem in yanına gideyim.. oma da bir süre kafa dinlemek istediğimi söyliyim.. belki mesafe iyi gelir.. şimdilik aileme birşey anlatmamayı düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?