- 30 Haziran 2017
- 194
- 1.032
- 63
- 37
Offff yazdıklarında o kadar haklısın ki... bende ona neler dedım.. çektım elinden aynanın karsısına göturdum.. yanyana durduk.. bak dedım nötr ol.. sana bak bana bak dedım beni eleştırebılecek bi göruntüdemısın dedım.. evet haklısın sen bana göre daha guzelsın. Dedı.. ama daha da guzel olabilirsın sende o potansiyel war dedı.. adam mukemmeli istıyor.. bak dedım ben mukemmel deılım.. kimse mukemmel olamaz.. sevgı bu değil dedım.. haklısınözürdılerım dedı... aradan 2 gun geçmedı bu herif yenıden eleştırılere başladı...beyin duyduklarına inanır evet... bende şuan o durumdayım aynaya bıle bakmak istemıyorum...Benim eski eşim tıpatıp böyleydi. Ne bu adam değişir ne de sen üzülmeyi bırakabilirsin bu durumda. Şimdi bazı arkadaşlar buna üstü kapalı övgü demiş fakat adam sizi eleştirirken HEHE ASLINSA BENİ ÇOK BEGENİYOR diyebilecekmisiniz? Bence hayır. Neden çünkü beyin duyduklarına inanır.yani bu tarzda eleştirilerle seni pek çok yerinden yaralıyor ve en önemlisi özgüveninden ve kadınlığından yaralıyor.yıllarca bu nalet duruma katlandım ve sonuç..biz boşandık o gitti başkasıyla evlendi. Olan bana oldu..! Söylediklerin yenir yutulur şeyler değil.kediye bakıp sende böylesin demek falan.inanılır gibi değil. Muhtemelen bu adamın dünyası berbat.ve siz dahil hiçkimseyi sevebilen biri değil bu kişi. Çocuk yokken evliliği masaya yatırın derim.ha evliliği masaya yatırmadan evvel lütfen sizde onu derin derin yaralayın ki en azından bi noluyoruz diyebilsin kendi kendine. Bu erkekleri anlamadan öleceğim ben herhalde. Ne istersiniz narin psikolojili bu anne vasıflı canlılardan yaa.
Onu bunu bilmem ama cokkkk sert cikmaniz lazim olmadi milletin icinde rencide olmali.. yani doktora falan yapiyor diyorsunuzda nasl bir egitim yapiyor esiniz bilemedim.Ne guzel anlatmışsın.. aynen konuşma tarzımı da eleştırıyor.. ıngılızce bı kelimeyı yanlış söyleğimde cahil isin yok o öyle mı okunur vs.. yok 32 dişini göstererek gulme.. fotoğraf çekinirken ağzımı hep kapatmışım normalde hep neşeli biriydım.. sence evden gitmek çözum mu? Bu adamı duzeltemezmıyım?
masallah gene iyi idare etmissiniz..sozler cok agir sozler, ayrica neden özgüveninizi kaybedeceksiniz, siz kendinizi bildikten sonra kim ne derse desin, benim bi arkadaşım kilolu epey, esim bir gün yüzüm vurmaz incinmeyim diye der, aksi olsa kiz da özgüven düşer tabi.. size hayatınızla ilgili yorum yapamam sadece kendinize güvenin lütfen...Merhaba kızlar 1 buçuk senelik evliyim.. evlendiğimizden bu yana eşim sürekli beni eleştiriyor.. yok çamaşırı düzgün yıka kırısık çıkıyor.. mutfakta bulaşık biriktirme..tam tersine titiz biriyim mutfağım banyom hep temizdir ama insanlık hali bazen bulaşık yıkamadan uyuyorum.. saçın şöyle olmuş .. bu ayakkabı türü sana yakışmıyor.. göğüslerin sarkmış afedersiniz (kabile memeli dedi bana )size komik gelebilir ama ben çok üzüldüm.. bunları dedikten sonra özürdiliyor ama hiç bir anlamı yok özürdilemesinin.... ayrıca, basit bir şenlik etkinliğinde ki güzellik yarışmasında 1. Seçilmiştim 25 yaşındayken... yani ben anlamadım bakımsız bi kadın değilim.. ama bu adam beni 7/24 eleştiriyor.. artık tamamen özgüvenimi kaybettim.. aynaya bile bakmak istemiyorum... eskisi gibi giyinişime bile dikkat etmiyorum sanki... çünkü nasıl olsa beni eleştirecek diye... çünkü makyajıma bile karışıyor.. yok bu makyaj sende çok kötü duruyor makyaj yapmayı beceremiyorsun vs....3 saatten beri aralıksız ağlıyorum artık kafayı yeme noktasına geldim... dış görünüş olarak ondan 7 yaş küçüğüm ve çevreme göre bakımlı ve güzel bi kadınım.. eşim bana göre daha bakımsızdır.. hatta 2 hafta da bir anca banyo yapar... ben bu adamla nasıl başa çıkacağım ?? Onun gibi bende onu eleştirdim olmadı... duymamazlıktan geldim olmadı.. ağladım olmadı çıldırdım olmadı.. evliliğimizde ki tek sorun bu.. evine bağlı çok güzel bir eştir.. ama bu büyük bir sorun .. bugün bardağı taşıran son damlayı söyledi.. kediye bakarak , kedinin sırtı gibi senin de sırtın öyle kambur dedi.. şok oldum me diyeceğimi bilemedim.. sonra özürdilerim diyor.. kafayı yemek üzereyim.. kelime hataları yaptıysam affola elim ayağım titreyerek yazıyorum bunları.. artık dayancak gücüm. Kalmadı ona laf yetiştirmekten bıktım artık
Önce kendi bakımını yapsın sonra konuşsun ..iki haftada bir banyo yapan adamı koynuma almazdım ..bence sen de alma ..sert eleştir ..kendi eksikliklerini kapatmak için seni eleştiriyor bence . Anlattıklarına göre aşağılık kompleksi de olabilir ..hem sen neden onun yüzünden aynalara küsüyorsun ki ? Kendine saygın yok mu ? Boşver kimseyi memnun etmeye gelmedik bu dünyaya ..hatta 2 hafta da bir anca banyo yapar...
Kadinlara hakaret ettiginizin farkinda misiniz?Dünyaya kadin olarak gelmeliymişsin bu dille de bardağı kır özür dile bardaktan belki kendi kendine normale döner de. Bu laflarinin evliliği yıprattığını söyle meger mükemmel ananın mükemmel evladisin o zaman mükemmel kadinla evlenseydin benim neden başımı yaktin de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?