Uyuyamadım eşim in eleştirilerinden artık bıktım!

Eşiniz evlilik sonrası hayal kırıklığı sendromuna tutulmuş gibi görünüyor. Aynı eve girince eşlerin "daha iyisini bulabilirdim" şeklinde girdikleri kafaya kısaca evlilik sonrası hayal kırıklığı sendromu diyoruz.
Sorulunca sizden vazgeçmez, legal seks, iyi kötü hazır ve nazır sevgi, saygı, kurulmuş düzen, zamanın getirdiği alışkanlık derken, ayrılmak istemez, fakat muhtemelen hayatınızın çoğunda daha iyilerine layık olduğunu düşünür, sizi beğenmez ve size bu işkenceyi çektirir.
Ayrıca lütfen dikkat: Karakter ve ahlak yoksunluğu da aynı bünyede mevcut ise aldatmaya epey meyili eş tipidir.
Boşanacağınızı zannetmiyorum, o yüzden size önerim verdiğiniz tepkilerin dozunu arttırmanız. Çıldırmaksa daha fazla çıldırın, küsüp konuşmamaksa daha beter küsüp konuşmayın, fakat verdiğiniz tepkiyi mutlaka ekstrem ve aşırı boyutlarda verin. İşe yarayana kadar o dozu da arttırın.

Offff yazdıklarında o kadar haklısın ki... bende ona neler dedım.. çektım elinden aynanın karsısına göturdum.. yanyana durduk.. bak dedım nötr ol.. sana bak bana bak dedım beni eleştırebılecek bi göruntüdemısın dedım.. evet haklısın sen bana göre daha guzelsın. Dedı.. ama daha da guzel olabilirsın sende o potansiyel war dedı.. adam mukemmeli istıyor.. bak dedım ben mukemmel deılım.. kimse mukemmel olamaz.. sevgı bu değil dedım.. haklısınözürdılerım dedı... aradan 2 gun geçmedı bu herif yenıden eleştırılere başladı...beyin duyduklarına inanır evet... bende şuan o durumdayım aynaya bıle bakmak istemıyorum...

Onu bunu bilmem ama cokkkk sert cikmaniz lazim olmadi milletin icinde rencide olmali.. yani doktora falan yapiyor diyorsunuzda nasl bir egitim yapiyor esiniz bilemedim.
"nekadar diploma elinde olursa beynin okadar daraliyor demek ki" derdim ben..! Diplomali cahillerin elindeyiz bu devirde. Halen sana nasil oyle sozler sarfedebilmis dusununce ben geriliyorummmm

masallah gene iyi idare etmissiniz..sozler cok agir sozler, ayrica neden özgüveninizi kaybedeceksiniz, siz kendinizi bildikten sonra kim ne derse desin, benim bi arkadaşım kilolu epey, esim bir gün yüzüm vurmaz incinmeyim diye der, aksi olsa kiz da özgüven düşer tabi.. size hayatınızla ilgili yorum yapamam sadece kendinize güvenin lütfen...

Beni beğenmiyorsan kapı orda de resti çek. Ne kendini bilmez hadsiz biri kocan.

Ayrıca neden ozguvenin yerle bir olsun ki. İki hafta da bir banyo yapan kokuşmuş adamın söylediklerini iplemezdim ben.

İnadına giyinir süslenir gezer tozardim. Onu da hiç bir planına dahil etmezdim.

Bunlar ağır laflar ya bunlara bir dur diceksin yada s...ri çekeceksin. Sen onun şamar oğlanı değilsin.

Ben 55 kg 1.70 boy bir kızdım eşimle sevgiliyken. 2 sene böyle çıktık. Sonra kortizonlu bir ilaç kullandım 75 kg oldum adam o şekildeyken diz çöktü evlenme teklif etti , evlendik . O ilacı kullanmaya devam ettim en son 90 kg civarıydım. Tedavi bitti . Hamile kaldım Doğuma 120 kg gittim. Doğum sonrası 90 kg lohusa topuzlu bir tiptim hemde 2,5 yıl. Bu sürede bir kere kalbimi kırmadı.ayna karşısında ağlarken bana hep destek verdi. Mart’ta kendi isteğim ile aniden mide küçültme ameliyatı oldum. Şu an 70 kg ya indim. Gene hareketleri aynı. Şişkoyken de zayıfkende bana hep sevgi dolu. Demek istediğim bir erkek karısını seviyorsa ne olursa olsun sever. Aynı şey kadın içinde geçerli. Eşimin zaman içinde saçları döküldü , hafif göbüşü oldu ama o benim ölene kadar yakışıklı mavişim . Lütfen ailenin yanına git ve ona kesin bir ültimatom ver. Bunları seni üzmek Yada ego İçin yazmadım. Sadece gerçek sevgi bir kişinin bedenini sevmek değildir

Söylediği lafları ciddiye almayın. Eşinize de hatasını göstermek için bir şey izah etmeyin, dil dökmeyin. Çözüm sizde değil çünkü bu bir rahatsızlık. Eleştiride buluduğunun, kırıcı olduğunun, insanları zorladığının farkında bile değil. Bu konuşmalar onun için nasılsın demek kadar doğal. Bu onun için rahatsız edici bir şey değil ki siz de misilleme yaptığınızda hiç rahatsız olmamış. Yani kendinizi boşa yıpratmayın. Çift terapisine gitmelisiniz.

Seni bu kadar eleştiren bir insanın seni gerçekten sevdiğine inanıyor musun?Buna katlanabileceğine emin misin?Madem beğenmiyormuş neden evlenmiş acaba?Kolay kolay söylenmez ama ortada çocuk yoksa bitir gitsin.

hatta 2 hafta da bir anca banyo yapar...
Önce kendi bakımını yapsın sonra konuşsun ..iki haftada bir banyo yapan adamı koynuma almazdım ..bence sen de alma ..sert eleştir ..kendi eksikliklerini kapatmak için seni eleştiriyor bence . Anlattıklarına göre aşağılık kompleksi de olabilir ..hem sen neden onun yüzünden aynalara küsüyorsun ki ? Kendine saygın yok mu ? Boşver kimseyi memnun etmeye gelmedik bu dünyaya ..

Sadece size karşı öyle değilmiş
Büyük ihtimal sosyal çevresi de bu yönü nedeniyle yok
Nörolojik bir rahatsızlık o
Öyle kolay kolayda düzeleceğini sanmam doktora gitse bile
Yol yakınken dönsen mi acaba
İlerde çocuklarına da böyle yapacak çünkü
Sürekli rencide olma tedirginliğiyle yaşanmaz adam farkında değil yaptığının

Kadinlara hakaret ettiginizin farkinda misiniz?

eşinizin sizi kıskanmasından doğup ilerlemiş büyük bir özgüven eksikliği bu.. biliyor ya kendisi öyle bunu konduramayınca karalama çabaları. tahammül edilecek gibi değil. yanlış anlamayın ama sanırım gerekli tepkiyi gösteremiyorsunuz ben öyle hissettim. yoksa hala bu pişkin davranışlarına devam etmesinin başka açıklaması olamaz. kendine saygısı yok ki bu adamın size olsun. psikolojik destek almalı kim bilir bilinçaltında ne yatıyor

Adamın hem huyu pis hem de kendi pis.2 haftada bir yıkanmak nedir? Sırf pisliğinden sebep o adamla aynı yatağa girmezdim.
Sevdiği için değil huyu ve kendi pis olduğu için böyle yapıyor. Can çıkar huy çıkmaz,ya bu deveyi güdeceksiniz ya da...

Eşinizin size o kadar saygısı yok ki pis pis dolaşabiliyor yanınızda. En büyük şey eksik o da saygı. Sevgi zaten yok. Bu kadar üzüldüğünü göre göre bile bile yapan bir adamın sevgisine zerre inanmam. Bir kere ağızdan kaçar eyvallah. Senin ne kadar üzüldüğünü görüp daha dikkatli olması gerekirken bilerek yapıyor bence. Yazık aşağılık kompleksi var. Asla düzelmez üzgünüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…