- 5 Ekim 2017
- 4.791
- 3.002
- 133
- 41
benim eşim de dışarı çıktığımızda bana daha düşkün,Zaten dışarıya çıkacağımız zaman makyaj yapma sen makyajsız güzelsin.. şöyle giyinme diyip duruyor.. bi dışarı çıkacağınız zaman üstü kapalı iltifat ediyor.. bende artık komplex yaptığının farkındayım
yooo başak burcu olamaz başak burçları hayatımda gördüğüm en tititz en pinpirkli insanlareşiniz başak burcu mu? bazen özgüven sorunu yaşayan erkekler yanındaki kadını eleştirerek kendilerini tatmin ederler. kendi eksiklerini böyle kapatırlar... benim saçım açılmış ama onunda memeleri düşmüş gibi.... benim göbeğim var ama o da makyaj yapmayı hiç beceremiyor gibi...
Çok garip madem sizi beğenmiyor niye sevdi nasıl sevdiSeverek evlendim.. evlenmeden önce bu kadar odun değildi
Bence sizi kıskanıyor ve öz güvenlik eksikliği yaratarak sizi dışarıdan yoksun etmeye çalışıyor.guzelmissiniz de bakımlı ve titizsizin de bunlar kendinde olmadigi için sizi kiskaniyordur dışarıdan böyle ezmeye çalışıyor.Yuz vermeyin sizi ezdikce umursamayin siz onu kucumseyin kendinize daha cok bakın.Olmasını istediği kişiği , hayalindeki kişiyi istiyorsa benimle neden evlendi? Beni sevmiyor mu ? Artık sevgisinden de süphe etmeye başladım
Bende merak ettim şimdi bana da gonderirmisinyazık ya, prenses gibisin melek gibi de tertemiz yüzün,
canım kendine sahip çık, güzelliğin e yazık,
takmamayı öğrenirsen o da eleştiremez
Bende güldümmm :) sonra ağladım ama :)Kabile memeli miya bu gerçekten komik olmuş bana biri dese gülerdim sanki kendisi tom hardy evlenmeseymiş
bir başak olarak söylemeliyim ki eleştirmeyi çok severler fakat eleştirilmekten hoşlanmazlar... eşinizin özgüven sorunu olduğunu yanınızda kendini eksik hissettiğini düşünüyorum.yooo başak burcu olamaz başak burçları hayatımda gördüğüm en tititz en pinpirkli insanlar
Madem öyle bundan sonra ilk en küçük eleştiride minicik sözde mahvet onuSon güncelleme , dün aksam arkadasım ın evindeydim.. gece 1 e kadar orada konuştuk beni eve gelmeye ikna etti bir daha böyle birşey söylemeyeceğini söyledi.. ama yine de ikna olmadım.. daha önce de söz vermiştin özürdilemiştin, 1-2 gün sonra yeniden kırıcı eleştiriler de bulunmuştun dedim. Bu sefer başka olacağını beni kaybetmekten korktuğunu söyledi..bardağın sadece boş tarafını gördüğümü seni ne kadar sevdiğimi görmediğini söyledi.. “zaten güzel olduğunu biliyorsun neden iltifat edeyim ki “ dedi .. bende zaten iltifat etmeni istemiyorum , sen tam tersine hakaret ediyorsun farkındamısın dedim.. ben onları sana ciddi bi şekilde söylemedim ki gülerek söyledim çok hassassın kafana takıosun dedi... daha sonra emin ol bir daha böyle kırıcı konuşmıycam dedi.. bende bu tip davranışların devam ederse boşanmaya kadar gidecek dedim. Üzüldü. Daha sonra evimize gittik..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?