Uyuyamadım eşim in eleştirilerinden artık bıktım!

benim eşim de dışarı çıktığımızda bana daha düşkün,
evde kim kime dum duma,
öyle sinir oluyourm ki

Eşinizin sıze yaptıgı psıkolojık şiddet
Sızı bu sekılde etkısı altına alıp
Pasifize edıyor lütfen böyle bırıyle hayat gecmez benım evlılıgımde de buna benzer bır durum vardı
Bır kısıye kırk gun ne dersen o olur,bakımsız cırkınsın dersen o kişi buna dönüşür
Özgüvenini yitirir mutsuz olur ötesi var mı
Ondan ayrıldıgımda kendıne yetebılen ve itici olmayan bır kadın oldugumı cevremde begenıldıgımı saskınlıkla nedne şaşkınlıkla çünkü beynımı yıkamıstı kötüydü kötülüğün beden bulmus haliydi ..

Seven adam böyle yapmaz yanı bu derece yapmaz sen uzulunce durur lütfen ama lütfen kendın için bu zulme son ver arkadasım

yooo başak burcu olamaz başak burçları hayatımda gördüğüm en tititz en pinpirkli insanlar

insan banyo yapmadan nasıl durabilir şaşıyorum hem de 2 hafta nasıl bir mantık ve suan havalr cok sıcak daha da beter insanlar sıcaklıyor bunalıyor terliyor banyo gibisi var mı ben 2 gün banyo yapmasam kendi kendime koktugumu hissederim kalduı 15 gun siz de de ıyı sabır varmış maşallah oyle bir insanla değil evli olmak 500 mt yakınıma yaklaştırmam net

eşiniz sizi aşağılayarak kendini yüceltiyor anladığım kadarıyla
eşinize muhtemelen sizin daha genç, güzel ve temiz olduğunuz söylendi
o da kendince aşağılanma psikolojisini bertaraf ediyor
sizi eleştirdiğinde sen yap deyin ev işlerini bırakın yapsın
öyle lafla olmaz eline iş güç verip ortalığı batırdğını görmezse düğzelmez gibi geliyor
ve maalesef bu adam katıksız öküz evli olmasan uçan tekme at kaç derdinm

Olmasını istediği kişiği , hayalindeki kişiyi istiyorsa benimle neden evlendi? Beni sevmiyor mu ? Artık sevgisinden de süphe etmeye başladım
Bence sizi kıskanıyor ve öz güvenlik eksikliği yaratarak sizi dışarıdan yoksun etmeye çalışıyor.guzelmissiniz de bakımlı ve titizsizin de bunlar kendinde olmadigi için sizi kiskaniyordur dışarıdan böyle ezmeye çalışıyor.Yuz vermeyin sizi ezdikce umursamayin siz onu kucumseyin kendinize daha cok bakın.

Evet kesinlikle katılıyorum eşinize biri güzel ve bakımlı olduğunuzu söylendi yada duydu kesinlikle kıskanıyor dışarıdan sizi

yooo başak burcu olamaz başak burçları hayatımda gördüğüm en tititz en pinpirkli insanlar
bir başak olarak söylemeliyim ki eleştirmeyi çok severler fakat eleştirilmekten hoşlanmazlar... eşinizin özgüven sorunu olduğunu yanınızda kendini eksik hissettiğini düşünüyorum.

Ah ahh..
Ben de aynı dertten muzdaribim hala bir çare bulamadım bende 2,5 senedir evliyim ve 2 tane çocuk var burnu surtsun diye bırakıp gitsem çocuklar için gelir o derece öyle eleştiriler yapar ki olaydaki tek suçlu yine ben olurum eşinin özgüveni eksik demişler ama ozguvenden yapmıyorlar bence ben esimde aksine özgüven tavan olduğu için bi türlü begendiremem. Baş etmenin bi yolunu bulursan bana ulaştır gözünü seveyim yoksa bigün kanser olup öleceğiz

Senin psikolojinle oynayıp seni kendine mahkum etmek istiyor .sende kendiniz ezik yetersiz çirkin hissedeceksin . Çok yazık siz de bugünden itibaren ona o şekilde davranmaya başlayın bakalım ne oluyor

Madem öyle bundan sonra ilk en küçük eleştiride minicik sözde mahvet onu

çok can sıkıcı biliyorum ama bazı insanların karakteri gerçekten böyle sanırım canım. benim de başıma geldi bunlar sevdiğine beğendiğine eminim ama böyle şeyler söylüyorlar işte

Yanlış anlamayin ama kendini sizin yanınızda küçük görüyor olabilir bu yüzden yok yere Size hakaret ediyor tedavi olması lazım

Esinizin mizaci nedir,belkide sizi kizdirmak icin yapip sinirlenmeniz hosuna gidiyordur. Burda hemen bosan seni sevmiyor diyenlere bakma derim.Sende ona oyle davran kokuyorsun,pis kafali felan de bakalim. Zayif noktalarini biliyorsundur .Aynisini yap ,hosuna gitmezse bak nasil oluyormus boyle dersin
Anlar zaten. Eve gitmek mantiksiz. Bana da esim sinir etmek icin cok sey diyor,bende ona diyorum

Malzeme bu, beğenmiyorSan aha bu da kapı. Arkadan çek cereyan yapıyor derim. Kendi eksikliğini sizi ezerek örtmeye çalışıyor deyyus psikolojik şiddet görüyorsunuz resmen

Ben olsam durup durup "Allahım sümüğü akan, göbeği sarkan, pis pis kokan mükemmel bir koca verdin bana. Dili de evlere şenlik" derim :))

Bir de dalgaya almayı deyin bakalım. Mesela hazırlanınca filan " evet değerli moda eleştirmeni her şeyi çok bilen kocam, beğenmediklerini hızlıca söylede çıkalım. Geç kalıyoruz." Ya da "bak bugün hiç bana olumsuz eleştiride bulunmadın, kıyamet filan kopacak galiba. Günün kalanını ibadetle geçirsek iyi olur" gibi gibi. Onu ve sözlerini dalgaya alın bu arada siz de içinizdekileri söyleyip rahatlamış olursunuz bi de arada banyo yapmayı düşünüyor musun, komşular yakında kokudan şikayete gelecekler filan deyin de ne kadar mükemmel olduğunu fark etsin.

Son olarak siz dünyada bi tanesiniz, kim olursa olsun sizi üzmesine izin vermeyin. Bu hayatı bir kez yaşıyoruz ve o da üzülmek için çok kısa canım ya.

Ay bi de şey desene "zevksiz olduğum doğrudur, evlendiğiM adamdan da anlayabilirsin zaten" :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…