• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uyuyamadım..

Baharyagmuru35

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
14.263
14.668
498
Moralim çok bozuk..
Bugün kayınvalidem grip olmuş o yüzden ona gittim. Evde gittiğim de baya akşam olmuştu geç söyledi eşim çünkü. mutfak da yerlerde kıyafetler iç çamaşırları yerde minderler tezgahta iki üç günlük bulaşıklar tepsiler vardı. bulaşık makinesinde temizler çamaşır makinesinda yıkanmış kıyafetler ayakkabı filan bile vardı. şok geçirdim hatta hep böle oluyo evi ama bugün ayrı beterdi. Neyse hepsini topladım buz gibi odada.temiz tabak kalmamıştı onları yıkadım. 7 kişi olacaktık yemekte 7 kişilik 4 çeşit yemek ve salata yaptım sofrayı kurdum yemeği yedk topladım çay koydum servis yaptım. Neyse çay kaynadı sobanın üstüne koydum odun sobası eşim dedi ki orda ısınmaz götür bunu. tmm dedim götürdüm geri ocağa koydum gittim içeri bu sefer de eşim getir niye götürdün dedi herkes oradaydı ve ben de dedim ki benle dalga mı geçiyorsun? çayın altı soğuk sanmış kaynatmadan koydum sanmış ondan öyle demiş öle dedi. gittim yine getirdim neyse sonra herkesin içinde bana sert sert baktı ben de üzüldüm mutfağa gidip oturdum. sonra bayanlar olarak mutfağa geçtik yengesi ben kuzeni kayınvalidem yani. sonra en son çay koymaya içeri gittim tam koydum bitti eşim bana da koy dedi sonra koyacaktım neyse dedi gittim mutfağa. öküz gibi gel buraya çay koy diye bağırdı gittim koydum ama sabır da artık taşıyordu. sonra mutfağa gttim mesaj attım. sen ne nankörsün dedim vs vs. sonra bağırarak çağırdı gittim yanına. çağırdığında kimse yokmuş mesaj atma diyecekmiş tam ben gittiğimde kardeşi de gelincs bişey diyememiş ama o an ben ne bileyim. Neyse git geri dedi.. Ben de dikilip sert sert baktım önümden çekil diye bağırıp üstüme yürüdü kardeşi aramıza girdi bnde uzatmamak için gidiyorum dedim.
Nyse sonra eve geldik. Yok işte bana sarılma sakın temas etme filan dddi yatarken ben de rahat et gidiyorum dedim başka odada yatıyorum şuan.
O kadar iş yaptım bi teşekkür edeceği halde ailesinin yanında bilmem neresi kalktı beyefendinin.. Bütün gün yüzüne bile bakmadım. üzüldüm kırıldım rezil olduk.. ama yine de herşey bi kenara öpmek sarılmak istiyorum hep birşey beni ona çekiyor dayanamıyorum onsuz yattığım için şuan bile çok üzülüyorum.. Neden böyle oluyorum sanki onu öpmeden ona sarılmadan geçirince günü sanki hiç o gün görmemişim görüşmemişiz gibi geliyor.. hep yanında olmak istiyorum.. Hiç ayrı kalmak istemiyorum..

Eşinizin size gram saygısı olmadığı gibi herkesin içinde aşağılıyor bir de. Size saygısı olmayan birine nasıl sevgi besliyorsunuz anlamak mümkün değil. Eşinize de böyle vazgeçilmez olduğunu hissettiriyorsanız maalesef bu tavırları daha da sürecektir. Kendinizi ezdirmeyin, burada çok söyledim size de söylüyorum siz birbirinizin hayat arkadaşı olmalısınız, o evin efendisi siz de hizmet göreni değil.

Ne güzel birşey eşini sevip sayman ona ve ailesine hizmet etmen bunların hepsi zaten senin vazifen Allah görüyor kimse görmese bile.. Anlattığın kadarı ile evin durumu gerçekten vahim tamam belki ben kv yi sevmem huyundan ötürü ama ölse hastalıktan öyle pisliğin içinde hayatta durmaz. Esine gelince sana haksızlık etmiş sanki benim eşim de böyle ara da gelir ona da eser gürler sonra ben de senin gibi üzülür kaçarım o da gelir ertesi gün gönlümü alır..

Bazı erkekler kendi ailelerinin yanında resmen öküzlesiyolar. Onlardan biri de babam, emir verir kendi ailesinin yanında . Bir kez sinirlenip çay bardagini kafasına vurmuslugum var. Nefret ederim emredilmesinden. Bence siz üstüne gitmeyin, hatalı olan o. Çayı getir, götür o ne ya oyun oynatır gibi. Ben sizin bahsettiğiniz su isleri yapsam, yani kayınvalidenizin o pis evini temizlesem davul çaldırır herkese anlatırdım, çok tembel biri olduğumdan, ben yaptım diye kibirlenirdim, heleki kendi annemin evi bile değil. Bir dahaki kv ziyaretinde bence ilk bardakları dağıtın sonrasında çaydanlığı esinizin yanına bırakın . Kendisi de doldurabilir sonuçta.

Bazı tipler böyledir kendi çöplüğüne ailesinin yanına geçince bir anda horozlanırlar şımarırlar. bu durum değişsin istiyosan kendini ezdirme sarılmak istemekte ne demek ya onsuz yapamamak ne demek.... ben de biri benim peşimde bu kadar kör kütük dolaşsa sömürebildiğim kadar sömürürüm. Yok yok yapamam ama eşin yapıyo işte!! Gözlerini aç canım alttan alma çünkü haksız olan o; ne üslup biliyo ne görgü ne edep...

Öncelikle merhaba,
Basta birbirinizi yanlış anlamissiniz be büyük tepki vermissin orda. Belki sen de ailenin yaninda sana oyle tepki verse onun yaptiklarini yapardin. Tabi neticede sana haksizlik yapmis ama siz de baska birr yerde ytmakla daha buyuk hata yapiyorsunuz. Ayrica gonlunuzu alacagini da dusunuyorum uzulmeyin lutfen.

Ne güzel birşey eşini sevip sayman ona ve ailesine hizmet etmen bunların hepsi zaten senin vazifen Allah görüyor kimse görmese bile.. Anlattığın kadarı ile evin durumu gerçekten vahim tamam belki ben kv yi sevmem huyundan ötürü ama ölse hastalıktan öyle pisliğin içinde hayatta durmaz. Esine gelince sana haksızlık etmiş sanki benim eşim de böyle ara da gelir ona da eser gürler sonra ben de senin gibi üzülür kaçarım o da gelir ertesi gün gönlümü alır..
Yapmak mecburunda değil içinden geliyorsa yapar, vazifesi değil yani..

Küçüklükten beri bu nato kafalı erkeklerin beyinlerine işleniyor iste ondan boyle odun oluyorlar.hayır efendim esin haksız sende biraz geri adım atmayı bil arkadaşım ne yani o sensiz yatiyorsa , pekâlâ sende onsuz yatabilirsin

Adama odun desem o bile degil.Sende bi garipsin. Kocam bana bunlari yapacak sesimi cikarmak bi yana gidip öpüp sarilmak isteyecegim. Yok oyle bir dünya. Bence sen simartmissin bunu bu kadar

Hayır anlamadığım çaya niye karışıyor bu adam.Kaynana gibi getir ,götür,sonra tekrar getir diyor.
Kadın işine karışacağına oturduğu yerden,kalksın götürsün bir zahmet.
Ayrıca siz annesinin onca işini yapıp,yemek hazırlayıp birde 7 kişiyi ağırlıyorsunuz,kusura bakmayında size kuracağı tek cümle teşekkür cümlesi olmalıydı.
Gidip sarılmayın,gönlünüde almayın zira gönlü alınacak kişi sizsiniz burada.
Lütfen kendi değerinizi önce kendiniz bilin.

Bazı erkekler kendi ailelerinin yanında resmen öküzlesiyolar. Onlardan biri de babam, emir verir kendi ailesinin yanında . Bir kez sinirlenip çay bardagini kafasına vurmuslugum var.
:deli::KK70:
Ay ne guldum. Allahta seni guldursun.

Konuya donersek vallahi helal olsun diyorum okadar isleri yap sen bide hizmetci gibi caylari ver topla okadar emir dinle surat gor sonra bide okz herife gidip sarilip opcen oylemi?
Hayyalesselaaah. Vur dedik oldurdun ama sende, bu yaptiklarinin sonunda onu kenara cekip biyerini cimciklerdim ben valla.:KK67: bidahada asla oyle kv gidip hizmetcilik gibi bi hata yapmazdim. :süslü:

Hiç davranmaz aylardır hiç kavga etmedik tartışmadık hep ailesinin yannda oluyo tartışma
Bnm öküzü anlattim sandim birden bnm ki de ayni bole oluyor ailelerin yaninda bole yapinca erkek olduklarini ustun olduklarini evde soz gecirdiklerini ispat ediyolar guya millete ama bilmiyolar ki eslerinin gözünde ki sevgileri eksiliyor :olamaz:

Onca olaydan sonra ben olsam bi kaşık suda boğardım, sense sarılmak istiyorsun. Kocan sana köpek çekiyor farkında mısın? Kendi değerini bu şekilde yok ediyorsun.
B Baharyagmuru35 bende aynisini yazcaktim arkadas yazmis kendi degerini bil once bi yil hizmet ettim 7 günün 5 günü küstü kv simdi evimde ayrildi haftada 1 gidiyorum isde yapmiyorum gayet iyiyiz once kendine deger ver kendini dusun yeter ki

Bugüne kadar esim kv evinde su isi yap demedi ben canim isterse ve gereği varsa yaptim yaparim da.azicik bisey de yapsam ellerine sağlık der esim.ancak her gittiğimde dip köşe temizlik yapsam bi gittiğimde yapmasam niye yapmıyorsun şurayı görmüyormusun der cunku ben alistirmisimdir ona.bazı seyler baştan nasılsa oyle gider..biraz geri durup herşeye yetismemeye değerli bi insan olduğunuzu ona gosterin.

Back
X