- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.668
- 498
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
Eşinizin tavrı çok çok çirkin. Size resmen hizmetçi muamelesi yapmış. Hep böyle mi davranır
Yapmak mecburunda değil içinden geliyorsa yapar, vazifesi değil yani..Ne güzel birşey eşini sevip sayman ona ve ailesine hizmet etmen bunların hepsi zaten senin vazifen Allah görüyor kimse görmese bile.. Anlattığın kadarı ile evin durumu gerçekten vahim tamam belki ben kv yi sevmem huyundan ötürü ama ölse hastalıktan öyle pisliğin içinde hayatta durmaz. Esine gelince sana haksızlık etmiş sanki benim eşim de böyle ara da gelir ona da eser gürler sonra ben de senin gibi üzülür kaçarım o da gelir ertesi gün gönlümü alır..
Bazı erkekler kendi ailelerinin yanında resmen öküzlesiyolar. Onlardan biri de babam, emir verir kendi ailesinin yanında . Bir kez sinirlenip çay bardagini kafasına vurmuslugum var.
Bnm öküzü anlattim sandim birden bnm ki de ayni bole oluyor ailelerin yaninda bole yapinca erkek olduklarini ustun olduklarini evde soz gecirdiklerini ispat ediyolar guya millete ama bilmiyolar ki eslerinin gözünde ki sevgileri eksiliyorHiç davranmaz aylardır hiç kavga etmedik tartışmadık hep ailesinin yannda oluyo tartışma
B Baharyagmuru35 bende aynisini yazcaktim arkadas yazmis kendi degerini bil once bi yil hizmet ettim 7 günün 5 günü küstü kv simdi evimde ayrildi haftada 1 gidiyorum isde yapmiyorum gayet iyiyiz once kendine deger ver kendini dusun yeter kiOnca olaydan sonra ben olsam bi kaşık suda boğardım, sense sarılmak istiyorsun. Kocan sana köpek çekiyor farkında mısın? Kendi değerini bu şekilde yok ediyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?