Uyuyamadım..

Eşinin sana saygısı yok minnet duyacağına bir de havalara girmiş. Hep neden biliyor öusun fazla iyilik yaramıyor kimseye.misafir gibi otur kalk bak o zmn peşinde nasıl dolanıyorlar. Yaptığın iyilikler zamanla senin işin olur unutma. Gripse de grip biz de hasta oluyoruz 2 gün ev toplanmasa da olur o kadar kişiyseler ya evde bi çorba kaynatıp içerler ya da dışardan sipariş ederler hizmetçi yerine koydurma kendini

Yok ya, Allah dağına göre kar veriyor gerçekten. Bana bunları yapacak kocanın çaydanlığı kafasında kırarım ben, az ye de kendine bir hizmetçi tut diye. Bir de sarılmak ve özlemek? Hiç işim olmaz. Benim kocam bana bunları yapsa (yapamaz, o sıkar biraz da) anasının evine postalamıştım kesin. Git de orda horozlan diye. Ben de sıcacık yatağımda mis gibi uyumuştum

valla ben olsam lafımı soylerdım hemo kadar ısı ne dıye yapıyorsunuz kı grıpse grıp kadın bıldıgın pıs ben onun pıslıgını temızlemezdım az yesın temızlıkcı tutsun bır zahmet ...

Eşinin bunları rutin bir davranış haline getirmesini hatta bunların daha fazlasını yapmasını istiyorsan öp, sarıl tabi. Aşık ta olsam, eşimi çok da sevsem tahammül edemediğim bir türdür.. Nankör İnsan!!!! Acaba orda bu artistlikleri kime karşı yapıyor senin üzerinden merak ettim doğrusu. Ben oracıkta bırakır çıkardım o evden. Hem hasta annesine bak hem de egosunu yükseltmesine basamak ol

Esimde gecenlerde babamların ufak tefek marangoz isleri vardi babam sen dedi alet edavatlarini ver ben yapayım dedi esimde yok baba sen simdi tam yapamazsın birlikte yapalım dedi beraber de yaptılar
Sonra işler bitince nasil olmus diyor bana esim bende cok guzel olmus bundan daha iyisi olamazdı ellerine sağlık diyorum mutlu oluyor bidahakine daha istekli oluyor mecbur mu esim hayir kendi istekli ne olur bi eline sağlık hayatim desen ne olur bunlar hep bi taktik

ne yalan söyleyeyim benim eşimde kırıcııdır bazen ama ailesinin yanında asla böyle tavırlar sergilemez hatta rica minnet çay vs ister. sizinki tam hödük.

Amin canım hepimiz gülelim

Şu erkek ailesine hizmet etmek gelinin vazifesidir kafasını bi türlü anlayamıyorum. Kendilerine yapılan ezikliği başkalarında da görünce aaa tabi canım senin vazifen iyi yapmışsın diyorlar. Haayır efendim vazifen değil. O senin lütfun, ikramın. Lütfen bırakın şu kölelik zihniyetini artık. bugüne kadar yapmadım. 9 yıllık evliyim. Bu saatten sonra da yapmam. Ama kv e de kendi evimde iş yaptırmadım. Hayat yeteri kadar zor kadınlar için bi de böyle antin kuntinlerle uğraşmayalım bi zahmet

bana bu şekilde davranan adamın kafasına geçiririm çaydanlığı ne sarılması tövbeler olsun..
bence bu konu hakkında ciddi ciddi birşeyler yapın size saygısı yok erkeğin (adam diyemedim kusura bakmayın benim için adamlık bu değil..)

Bana eşim böyle davransa ne sarılması ne opmesi gormek bile istemem ayrıca bide esiniz sucsuz gıbı bana sarılıp opme demis yanı demek ki siz hep barısmak ıcın adım atıyorsunuz gıbıme geldi sakın yaklasmayın sizden özür dilesin öyle barısın ve bı daha bu sekılde davranırsa aılesının yanında onla bırlıkte oraya gıtmıycegını söyleyin

Allahım okurken çıldırıyordum!!! bacım sen nesin? eşin ne? ailen seni kendi evlerinde böyle eziyormuydu?
bizdeki de koca bende çok seviyorum büyük konuşmakta istemiyorum ama bana böyle yapacak herkesin içinde söylerim söyleyeceğimi haddini bilsin! kocam diye sahibim değil!

bide gidecem sarılacam imkansız yahu imkansız düşünemiyorum bileee.

Niye sessiz kaldın? Eve gelince sen bana niye böyle davrandın ayıp değil mi milletin yanında yaptıkların vs diye üstüne gitseydin. O zaman o senin gönlünü almak isteseydi. Haklıyken haksız olup kocanı havaya sokmuşsun.

Esiniz size hizmetci muamelesi yapmış..Ben olsam sogurdum öyle sarılmak falan istemezdim yani. Hatasını anlatın ve bırakın o gönlünüzu alsın

yaptığında değer gömüyorsun madem yapmayacaksın!!! aç kalsınlar evde o kadar insan varmış kimse kalkıp yardım etmiyormu başım ağrıyo de sende uzan bi yere. yapma o kadar o zaman. sana güvenip de mi dağıtmışlar. sorarlarsada bu zamana kadar yaptım da ne oldu dersin.

şahsen ben bu yaptıklarınızın hıcbırını yapmam kv deme
grip olduysa oldu
ölümcül değil ya
evını falan toplamam o samımıyetı kurmam yani

yapmış oldugumu varsayalım
eşim benı tekdır eder
sizin esınız kusura bakmayın ama cok nankörmus
eline sağlık dıyeceğine
yardımcı oldun dıyeceğine
yaptıgı seyler hıc hoş değil

bir de uste cıkıyor yok bana temas etme falan

evet misafir gbı dolanınca kıymetlı olunuyor
bunlardan bırı de benım
senede ıkı kere kv evıne gıderım
kısın gttıgımızde hıcbıseye elımı surmem
zaten evde gorumcem var
o halleder

yazın gttıgımızde de bahcede gelen gıdenle muhabbet ederım
eşime yuruyuse cıkarız denıze gıderız
aksam yemek hazır olunca gelırız evlerıne

eşim daha agzını acıp bır kere de annemlerde iş yapmıyorsun demedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…