bencede kahretsin böylesini. dövsen adam yerine koyarlar içeri atarlar bide bizi..Allah kahretsin böyle adamları ki adam demeye bin şahitBöylelerini dinlenip dinlenip döveceksin Peki ailesine durumu anlatsa boy boy fotolarını gösterse yine de sahip çıkmazlar mı kızlarına Ayrıca adam düzelir mi diye sormuşsun ya düzelmez arkadaşım eşşek adam olur bu adamdan bir b*k olmaz Allah karısına güç versin
Tamam anlıyorum destek olmadan çok zor ama göz göre göre de böyle bi adamın eline çocuklarla kadını bırakmak hiç mantıklı değilbencede kahretsin böylesini. dövsen adam yerine koyarlar içeri atarlar bide bizi..
aslında ailesi biraz biliyorlarmış. gelirsen köye gel demişler köydede kaynanasıgil felan çok zor diyo babasıda alkol bağımlısı ne yapcağı belli olmaz diye çekiniyor. çok haklısın banada düzelmez gibi geliyor..Amian canım. çok zor çok çıkmazda keşke elimden bişey gelse.
babasıgilde al birini vur ötekine hesabı işte. kocasıda biliyor anası babası sahip çıkmaz böyle sömürüyor kızı. şer..sz işte. Allah belasını versin. boşayacak illaki çocuklar büyüsün diyo. o zaman ne yapacaksın diyorum. çalışırım çocuklar okula gider gelir kendilerini idare eder böyle yaşanmaz. o şer..sz de biliyor çocukları bırakıp gidemeyeceğini sırf çocukların başında dursun diye boşamıyomuş. seni onun için besliyorum gibi bir sürü hakaretler.. offfTamam anlıyorum destek olmadan çok zor ama göz göre göre de böyle bi adamın eline çocuklarla kadını bırakmak hiç mantıklı değilPeki baba evi bu adamın ettiklerinden daha mı kötü ne bileyim sonuçta tabiki kendi evindeki gibi rahat olamaz ama en azından bu pisliğin evinde yaşamaktan iyidir
bende diyorum gençsin çalışırsın kazanırsın. ilköğretim mezunu ama olsun asgariden başlarsın diyorum nerde kalacağım diyor. kiralar belli. illa biri destek olmalı. o kadını tebrik ederim. helal olsun ona. nasıl başarmış arkasında bir desteği vardır mutlaka.Geçen gün haberlerde bi kadini gosteriyolardi doguda doğmuş buyumus 13 yasinda yasli bi herifle evlendirilmis siddet, hakaret gırla.. 14 yasinda hamile olmuş bilmem kac yasinda üstüne kuma getirilmis 2 çocuk annesi, anasi babasi kocandir severde doverde kafasinda vs vs...
Kadin suan kendi ayakları uzerinde durabilen sirket sahibi 2 cocuk annesi bekar bi hanim hayati yolunda o bataktan cikmayi kafasina koymus ve tum zorluklara ragmen basarmis
Arkadaşınızın cevabi yazdiklarimda gizli, sadece cesarete ihtiyaci var bence
şimdi çekiyor çocuklar için küçüğü 1e başladı. ne zamana kadar çekecek bencede biran evvel boşamalıalışmış kudurmustan beterdır.
adamcık düzelmez bu saatten sonra.
2 secenegı var; ya boşanacak
ya çekecek
ailesinin yanına gıdıp zamanla kaynanasının cenesını kapatır
allah yardımcısı olsun.
Anam adam resmen yürüyen felaketbabasıgilde al birini vur ötekine hesabı işte. kocasıda biliyor anası babası sahip çıkmaz böyle sömürüyor kızı. şer..sz işte. Allah belasını versin. boşayacak illaki çocuklar büyüsün diyo. o zaman ne yapacaksın diyorum. çalışırım çocuklar okula gider gelir kendilerini idare eder böyle yaşanmaz. o şer..sz de biliyor çocukları bırakıp gidemeyeceğini sırf çocukların başında dursun diye boşamıyomuş. seni onun için besliyorum gibi bir sürü hakaretler.. offf
hemde ne felaket. aşşağılık. bazen geberse diyoruz. geberse böyleleri..Anam adam resmen yürüyen felaketKonuda nerden tutsak elimizde kalıyor
bende diyorum gençsin çalışırsın kazanırsın. ilköğretim mezunu ama olsun asgariden başlarsın diyorum nerde kalacağım diyor. kiralar belli. illa biri destek olmalı. o kadını tebrik ederim. helal olsun ona. nasıl başarmış arkasında bir desteği vardır mutlaka.
şimdi çekiyor çocuklar için küçüğü 1e başladı. ne zamana kadar çekecek bencede biran evvel boşamalı
ah canım ahhbende diyorum gençsin çalışırsın kazanırsın. ilköğretim mezunu ama olsun asgariden başlarsın diyorum nerde kalacağım diyor. kiralar belli. illa biri destek olmalı. o kadını tebrik ederim. helal olsun ona. nasıl başarmış arkasında bir desteği vardır mutlaka.
şimdi çekiyor çocuklar için küçüğü 1e başladı. ne zamana kadar çekecek bencede biran evvel boşamalı
Aminn bende en çok çocuklara üzülüyorum. evleri varda şöyle kaynanasının binası yani kaynanasıgilin üzerine. başkada bişeyleri yok yada adamın varsa bankada felan bilmiyor olsa bişey yapabilirmi? keşke birazcık beyni olsa bu adamın yuvasını bu hale getirmese ne zamana kadar böyle alemlerde gezebilecek. zaten şuan sanki kocası yok gibi kadın çekip çeviriyor o haftada 1-2 gelirse para felan bırakıyor. çocuklar doğru düzgün babalarını göremiyorlar bile. sanki dul gibi yaşıyor çok zoruna gidiyor.oturduğu yerde mahalle kesimi herkesinde dikkatinden kaçmıyor.konu komşu bakıyo bu kadının kocası gelmiyor. çok zoruma gidiyor diyor. çocuklar soruyormuş anne babamız neden gelmiyo hergün bişey uyduruyordum ama artık öyle yapmıycam söylücem bilsinler ne mal olduğunu diyor. babalıkla alakası yok babacık...Arkasinda hiçbir destegi yok kim olsunki cevresi koyde yasayanlardan ibaret e hepside ayni kafada :)
Zor, cok zor kolay degil ama mecbur buna guzel bi nafaka koparabilse bide konfeksiyona bile girse belki rahatlar . Ayrica kendi evleri yok mu niye kiraya gidiyo? Eger evleri varsa kadin yerlessin kocası gitsin
Yanliz ben cocuklara cok üzüldüm özellikle, allah yardımcilari olsun
evet en büyük kötülük onlara oluyor evet. ama kadıncağız bırakıp gitse çocukları evden bi haber bu adam çocuklarla alakası yok. ya anası bakacak ya bacısı. onlarda nasıl bakacak. yanında götürse nereye götürecek.. köyde okul bile yok. sığınma evine gitse orda daha beter belki yakışmaz ne bileyim. çocuklar küçük 10-7 yaşları. küçük olan daha fazla şahit oluyo yaşananlara malesefah canım ahh
çocuklar için boşanmıyoruz dıyorlar ya hanı? inan ki en buyuk kötülüğü çocukların büyümesini beklemekle yapıyorlar. bır cocuk savasın, kavganın ortasında büyümektense, anası babası bosanmıs bır cocuk olarak buyumesı daha hayırlı bence.
o çocukların psıkolojılerı ne haldedır allah bılır.
büyükse atlatır, ama küçükse hafızaya kaydeder ve ılerıde sorunlu olurlar
aynen sana katılıyorum harfi harfine..Ya allahım yarabbim su sitede karaları bağlıyorum hergun ya . Arkadaşım bu erkek milletinin ne iğrenç bir nefsi var ya tamam kadında elinde tutmayı bilecek diye bir koca kari deyimi var fakat SEREFSİZ her turlu SEREFSİZ
evet en büyük kötülük onlara oluyor evet. ama kadıncağız bırakıp gitse çocukları evden bi haber bu adam çocuklarla alakası yok. ya anası bakacak ya bacısı. onlarda nasıl bakacak. yanında götürse nereye götürecek.. köyde okul bile yok. sığınma evine gitse orda daha beter belki yakışmaz ne bileyim. çocuklar küçük 10-7 yaşları. küçük olan daha fazla şahit oluyo yaşananlara malesef
aynen sana katılıyorum harfi harfine..
sağol canım bilgiler için bende bakıyorum bugün ne yapabilir diye. adamın bişeyi yokki alacağı çocuklar onda olursa nafaka. aslında kadıncaz evliliğini kurtarmak istiyor. ama bu beyinsiz değişmez böyle gelmiş böyle giderr.. keşke gebersebir avukata danışılsa, aldatıldığına ve eşinin vazifesini yapmadığına dair kanıtlar sunulsa bi güzel nafakasını alır hayatına bakar... üzgün bir kadın çocuklarını sağlıklı yetiştiremez ki...
internette biraz araştırma yapmalısınız, şuan net hatırlamıyorum ama yardım kuruluşları var belki destek alabilir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?