- 2 Ağustos 2013
- 1.277
- 2.459
- 133
Arkadaslar merhaba. Benim sorunum uyuyamamak... Ne kadar yorgun olursam olayim, hatta uzun suredir az uyumus olsam bile uyuyamiyorum.
Cenem cikacakmis gibi esniyorum kac gecedir, esneye esneye gozlerimden yaslar geliyor ama yastiga basimi koyunca isik, ses, kisaca her sey bana batmaya basliyor, bir yudum su icsem bile surekli tuvaletim geliyor. Bacagim kasiniyor, elim kasiniyor, ayagimin alti kasiniyor.
Ses duyarliligim oluyor. Uykuya dalma noktasini kacirdigim an zaten hic uyuyamiyorum, sabahliyorum. O noktayi tutturursam birkac saat uyuyabiliyorum. Bizim buralar sicak memleket, klima acayim dedim uyuyayim, belki sicaklik sorundur diye. Yok olmuyor. Uyuyamiyorum.
Uzun suredir boyle.
Bu arada kafaya taktigim cozumsuz dertlerim var, belki de asil sebep onlar.
Ne yapayim uyku ilaci mi alayim?
Onerebileceginiz bir seyler var mi?
Dun gece hic uyuyamadim yine, gozlerim ve basim cok agriyor. Ama uyumaya calistim bir yarim saat olmuyor.
Cenem cikacakmis gibi esniyorum kac gecedir, esneye esneye gozlerimden yaslar geliyor ama yastiga basimi koyunca isik, ses, kisaca her sey bana batmaya basliyor, bir yudum su icsem bile surekli tuvaletim geliyor. Bacagim kasiniyor, elim kasiniyor, ayagimin alti kasiniyor.

Uzun suredir boyle.
Bu arada kafaya taktigim cozumsuz dertlerim var, belki de asil sebep onlar.
Ne yapayim uyku ilaci mi alayim?
Onerebileceginiz bir seyler var mi?
Dun gece hic uyuyamadim yine, gozlerim ve basim cok agriyor. Ama uyumaya calistim bir yarim saat olmuyor.