Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bipolar bozukluk olabilir canim uykusuzlukla baslar mevsimlerden etkilenir ve uyumadan gun boyu enerjjik hisdederler psikiyatrise git derim bir an onceBeni de ekleyiver listeye canım.
Uyku düzeni şu şekilde oluştu on 1-2 haftadır.
1.gün hiç / 2.gün 7 saat.
Mesela bugün hiç günümdeydim. Henüz uyumadım, daha da uyumam bu saatten sonra.
iştahım da kapansa iyi olacak da, tatlıda nirvanadayım bu aralar. Alıyorum kiloları bakalım nereye kadar...
Burası son 1 aydır tam depresyon havası zaten. Mütemadiyen, aralıksız yağıyor. Ruhum daraldı.
Yok, enerjik falan değilim. Gözlerim kapanıyor da, bilerek uyumadım belli bir saatten sonra. İyice dönmesin uyku düzeni diye.Bipolar bozukluk olabilir canim uykusuzlukla baslar mevsimlerden etkilenir ve uyumadan gun boyu enerjjik hisdederler psikiyatrise git derim bir an once
Çok teşekkür ederim, öncesinden gündüz uyurdum gece uyuyamazdım ama son bi kaç gündür hiç uyuyamıyorum , söylediklerinizi yapcam inşaaşşah düzelir, artık bıktıö doktora gitmektenBen de üniv. Zamanın da 3 ü bir aradalari çok icerdim sınav haftasi ders çalışmak için son uyku problemim olurdu ama bi süre son geçerdi . Eğer kahve vs icmemenize rağmen ve üzerinden 1 haftada fazla geçtiyse bu sorun olabilir. Belli uyku zamanları vardır yani tam zamanlarını bilmiyorum kişiden kişiye de değişiyordur örneğin akşam 7-8 gibi sonra 10- 11 o da giderse 1-2 sonra sabaha kadar gelmez 4-5 kadar vs. Uyku terbiseyesi durumlarında gündüz asla uyumamak önerilir ki erkenden yatağa girilip uyunsun. Kesinlikle karanlık bi oda ve duş . İnternette muhakkak daha fazla bilgi vardır bunları yaparsanız zaten uyursunuz eğer ciddi bir sorun yoksa. Uyuyamazsaniz hemen doktor
Teşekkür ederim ilaç için gidecemAile hekiminize gidin, sorununuzu anlatın. Muhtemelen çok hafif bir uyku ilacı verir. Birkaç hafta düzeni oturtana kadar ilaçla uyursunuz sonra normale döner.
Şuan nasılsınız peki, bende bitki çayları içiyorum ama etkisini göremedim , onu denetim birde inanın uyumak için denemycem şey yok gibiben uyuyamadığımda ki benimde düzenim tamemen bozuldu 3'den önce dalamıyorum uykuya- hem yorgun hem uykusuz olmaya başladığımda 1 çay kaşığı rezene demliyorum çay bardağına onu içip uyuyorum az da uyusam rahatlatıyor.. ilaç kullanmadan önce deneyebilirsin- papatya-rezene gibi çaylar demle.
O an gergindim gerçekten uykusuzluktan yanlış anlamıssım k.bakmayın teşekkür ederimUyycam diye zorlarsanız takıntı olur ve hiç uyuyamazsınız ona odaklanmamaya çalışın ışık kapalıysa düşüne düşüne dalarsınız
cascade- dedi: ↑
Uyumucam de, o zaman uyursun
Bir dene bakalım burda arkadaş doğru söylemiş siz uykusuzluktan olsa gerek yanlis anlayıp terslemişsiniz
P.tesi yaptırdım normal çıktıTiroid tahlili yaptırin..
Bunu söylediğiniz çok iyi oldu :)21 gün kuralıyla dene, baktın olmuyor SEDA PLUS, uyku şurubu var, tadı da güzel :)
K.bakmayın yanlış anladım inanın o kadar gergindim o an , sonradan anladım yanlış anladıgımıDalga mı geçiyorsunuz (ben de sınav zamanı uyuyamadım . Arkadaş böyle tavsiyede bulundu ben de uyumuştum, beynimi kandırıp)
Ben cidden dedim
Ne kadar sert çıktınız
İyi günler size
Merhaba.Bunu söylediğiniz çok iyi oldu :)
Gözlerimi sürekli kapatıyorum ama maalesef olmuyo:) inşaallah bemimkide düzelir dönemseldir gerçekten kafayı yeme noktasına gelecem böyle devam ederse hala fal tası gibi AÇık gözlerim:)Dönemsel bir şey diye düşünüyorum. Bir ara başıma geldi gerçekten çekilmez bir durum. Uyumaya bayılırım ama uyuyamıyorum kabus gibiydi.
Uykum gelip yatağa gidince farkında olmadan uyumam gerek diye düşünüp kendimi sıktığımı anladım. Sonra bu düşünceyi atıp uyumayı denedim birkaç gün yine işe yaramadı. En sonunda “en azından normal uyku saatlerimde gözlerimi kapatıp yatayım gözlerim dinlensin” diye yatmaya başladım ve düzeldiDeğişik bir tavsiye oldu ama benimki böyle geçti
![]()
Suanki en büyük hayalim hatta uyusam yeter , KK olmasa napardım bilmiyorumŞöyle 11 de uyuyup sabah 9 da uyanma güzelliğini yaşamak istiyorum ama güneşi görüyorum sonraaaaYarasa gibi kalmışız buralarda sabahlar olmasın
![]()