• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

uyuyamıyorum :(:( bacak ağrıları

sedaak

PoYRaz & Elif
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2011
527
121
123
kızlar geceleri kabus gibi geçiriyorum artık sabahı sabah edemıyorum bacak ağrıları yuzunden benim gibi olan var mı nasıl bir önlem alınmalı ? netten masaj terlikleri gördüm iyi gelir mi acaba kullananınız var mı

gecen haftalar da ben de ayni sorundan yakiniyordum... kendi kadin doktoruma degil ama muayene icin gittigim doktora sordum bana günün her aninda oturdugum zaman uzandigim zaman mümkün olabildigince bacaklarimi yüksek bir yere koymami söyledi... genelde bacaklar su toplamaya basladigin da olurmus... suan agrim hic yok ama bacaklarim ve ayaklarim cok sistiler 2 nr büyük ayakkabi aldim rahat yürüyebilmek icin

gecen haftalar da ben de ayni sorundan yakiniyordum... kendi kadin doktoruma degil ama muayene icin gittigim doktora sordum bana günün her aninda oturdugum zaman uzandigim zaman mümkün olabildigince bacaklarimi yüksek bir yere koymami söyledi... genelde bacaklar su toplamaya basladigin da olurmus... suan agrim hic yok ama bacaklarim ve ayaklarim cok sistiler 2 nr büyük ayakkabi aldim rahat yürüyebilmek icin

saol canm aslında sürekli dinlendiriyorum bacaklarımı o sekilde ama bana pek faydası olmuyo sanırım :(hiç şiş yok bacaklarımda ve ayaklarımda ama napıcam boyle bılmıyorum :(

teşekkür ederim cevaplarınız için evet ilaçlarıma baktm smdi magnezyumu doktoruma bir danışayım

benimde haftalardır agrıyor bacaklarım hemde kopacak gibi.Gecelerim artık kabus gibi,yatağa gitmek istemiyorum - o derece..Magnezyum bende içiyorum ama agrılar için değil,şimdi okudum öğrendim burda ağrılar için magnezyum kullanıldıgınıda..eğer öyleysede bende işe yaramadı.Acaba sizinde benim gibi hamilelik varisleriniz çıkmış olabılır mı?

kızlar beslenmeye dikkat edince ağrılar olmuyor... benim ta ocakta oluyordu.... şimdi yok... normalde 6. aydan sonra kasılmalar rahatsız edici derecede oluyormuş....
geçmişler olsun...

Back
X