- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.668
- 498
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
Kv ile konuştum şimdi. Bugün baya sohbet ettik o zmnda anlattım zaten. Hallederiz dedi. Ya zaten beraber de bir sürü geziyoruz ama gerçekten bu arkadaşları hiç hoşuma gitmedi adamın facede gülle silah yan yana ve içkili fotolar dolu elde tesbih giymiş takım tam kıro adanalı bi ddePlan yapın eğlenin beraber. O arkadaşlarıyla olduğundan daha güzel vakit geçirin (zor olmayacaktır)
Aklıma bi tek bu geldi yada ortak arkadaşlarınızla planlar programlar yapın onu da meşgul edin ama iyi olun aranızı iyi tutun belki o şekilde uzaklaşır o insanlardan.
Kardeşi de o şekildeyse kv ile konuşabilirsiniz
Annesi durumdan haberdar. Nedir yani gül ve silah yan yana fotosu olan içki fotoları dolu olan adanalı koroya takılmakAman Tanrim birden tipler gözümde canlandi tüylerim diken diken oldu :))
Canim direk git kv ve kp sikayet et böyle böyle de cok degisti taniyamiyorum böyle giderse sonumuz kötü de. 27 yasinda bu kadar arkadas boyunduruguna giriyorsa ana babasini da dinler herhal..
Iyyy gözümde canlandı.. Allah korusun ya silah milah ne alaka. Mafyaya mı bulaşmış kocanız nedir yani yan kesici mi ney bu adamlar.Kv ile konuştum şimdi. Bugün baya sohbet ettik o zmnda anlattım zaten. Hallederiz dedi. Ya zaten beraber de bir sürü geziyoruz ama gerçekten bu arkadaşları hiç hoşuma gitmedi adamın facede gülle silah yan yana ve içkili fotolar dolu elde tesbih giymiş takım tam kıro adanalı bi dde
Adam cezaevinde yatmış bi de ya şimdi gördüm içkici silahlı adanalı daha nolsun Adama bak bunla takılan nolur ya of Allah ım gel de uyu bn nasıl uyuycm şimdiArkadaş çevresini temizlemeniz gerekli,yoksa daha çok özenir neler neler yapar görüştürmeyin.
Konuşarak bilmiyorum ki bana da ağırlığını koy dedi moralim sıfır ya adamın tipi tip değilIyyy gözümde canlandı.. Allah korusun ya silah milah ne alaka. Kv Nasıl halletmeyi düşünüyor
Nasıl görüştürmeyeceğimArkadaş çevresini temizlemeniz gerekli,yoksa daha çok özenir neler neler yapar görüştürmeyin.
Onu dedim iste yaa gözümde canlandi o tipler canlanmaz olaydi :))Annesi durumdan haberdar. Nedir yani gül ve silah yan yana fotosu olan içki fotoları dolu olan adanalı koroya takılmak
Kendini kullanacaksın eşinin seni sevdiğini varsayarak ya onlar ya ben diyeceksin ki zaten bu lafa vereceği cevaba göre her şey belli olur.Nasıl görüştürmeyeceğim
Çocuk yokki daha bi buçuk yıllık evliyizOnu dedim iste yaa gözümde canlandi o tipler canlanmaz olaydi :))
Esiniz böyle ciktigi birgün bahaneler uydurun cocuk hasta gel veya kapida hirsiz var cok korktuk gibisinden ne bileyim bi sekilde evde tutun. Silah almak istemesi yarin birgün daha abuk seyler yapabileceginin habercisi.. üzüldüm gercekten.
O cevap belli ya. Onlar ayrı sen ayrı der. Ama sanrım kavga ile olcak iş değil oturup insan gibi anlatmak gerekKendini kullanacaksın eşinin seni sevdiğini varsayarak ya onlar ya ben diyeceksin ki zaten bu lafa vereceği cevaba göre her şey belli olur.
Kuzucuk onlar ayrı sen ayrı isen sana vakit ayırmak zorunda bunu farketmeyecek kadar öküz olamaz diye umuyorum...O cevap belli ya. Onlar ayrı sen ayrı der. Ama sanrım kavga ile olcak iş değil oturup insan gibi anlatmak gerek
Haaa daha iyi ne yalan söyleyim sevindim. Sakin cocuk yapma bu adama haa.. erkekler bazen böyle dangoz tiplerle muhabbete merak salıyor. Yapı olarak onlardan farkliysa birkac görüsmeye sıkılabilir zaten.Çocuk yokki daha bi buçuk yıllık evliyiz
Haaa daha iyi ne yalan söyleyim sevindim. Sakin cocuk yapma bu adama haa.. erkekler bazen böyle dangoz tiplerle muhabbete merak salıyor. Yapı olarak onlardan farkliysa birkac görüsmeye sıkılabilir zaten.
İşte evden hiç çıkmıyordu arrtık bi gün çıkmak istiyo arkadaşıyla o arkadaşı da anlattığım tipKuzucuk onlar ayrı sen ayrı isen sana vakit ayırmak zorunda bunu farketmeyecek kadar öküz olamaz diye umuyorum...
Babasından filan korkmazmı söyleseniz.yada eğer böyle devam ederse biter bu iş deseniz.böylelerinden ancak zarar gelir.bir an evvel uzaklaştırmaya bakın.İşte evden hiç çıkmıyordu arrtık bi gün çıkmak istiyo arkadaşıyla o arkadaşı da anlattığım tip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?