Uyuyamıyorum çok skıntılıyım lütfen bakın..

Baharyagmuru35

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
14.263
14.668
498
Moralim gerçkten çok bozuk.
Geçen şehir dışına çıktığım zaman eşim 4 gün boyunca gece geç saatlere kadar arkadaşları ile gezip içti birşey demedim.
İçen biri değildir hiç nadir oluyo diye tmm dedim. Ama ben gelince yine arkadaşlaı ile çıkmak istedi haftada bi arrtık çıkmak istediğini söyledi.
Zar zor izin verdim bugün 9 da çıktı akşam beni annesine bıraktı kendi gece 1.30 da gelcem dedi 2 de geldi lastik patladı dedi tel kapandı vs çok sinirlendim gerçkten. O son yarım saat çok sinirlendim. Büyük kavga çıkardım daha sonra eve gelince ve yol boyu.
Üstelik yine içmiş biraz bira. Bir sürü konuştum geldim ayrı odaya. Horlayarak uyuyo şuan. Yok işte sanki kötü bişey yaptık bilmem ne. Sanayi de oturduk vs foto gösteriyor.
Adam içkici zaten bi arkadaşı öteki de şimdi faceden baktım adanalı kıronun teki silahlı foto filan paylaşmış tüm fotoğrafları içkili pisliğin teki belli.
Eşim de son zmnlar da silah alcm bilmem ne demeye başladı.
Çok değişti gerçkten son bi iki haftadr.
Şuan üzüntüden uyuyamıyorum.
Ya bi insan doğru düzgün bi arkadaş nasıl bulamaz anlamıyorum.
Bu özenti nedir sen 27 yaşında insansın bu yaşta bu aklı kim yıkıyor anlamıyorum.
Kocamı tanıyamıyorum.. İnanın parti fikri dahi değişti ya bikaç gündür.
Bi insan iki haftada nasıl bütün fikirlerinin zıttı olabilir.. Anca takıldığı yanlış insandan olabilir diye düşünüyorum. Gerçekten çok üzgün ve mutsuzum. Sen izin vermezsen ben de kafama göre giderim hayatı kimse için yaşamaya gelmedim benim için ben değerliyim senin için kendimş eve hapsedemem dedi bana. Ben de sana ne oldu böyle senin kendi aklın yok mu nasıl insanlar ile takıldın da böle oldun otur düşün dedim. ne yapacağım bu insanlar ile takılmaması için ne yapacağım.
Üstelik tek o da değil. Eşimin kardeşi de aynı ortamda aynı dükknda çalışıyorlar o çocuk da bugün eve içkili geldi kayınvalidemde idim gördüm.

Plan yapın eğlenin beraber. O arkadaşlarıyla olduğundan daha güzel vakit geçirin (zor olmayacaktır)

Aklıma bi tek bu geldi yada ortak arkadaşlarınızla planlar programlar yapın onu da meşgul edin ama iyi olun aranızı iyi tutun belki o şekilde uzaklaşır o insanlardan.

Kardeşi de o şekildeyse kv ile konuşabilirsiniz

Kv ile konuştum şimdi. Bugün baya sohbet ettik o zmnda anlattım zaten. Hallederiz dedi. Ya zaten beraber de bir sürü geziyoruz ama gerçekten bu arkadaşları hiç hoşuma gitmedi adamın facede gülle silah yan yana ve içkili fotolar dolu elde tesbih giymiş takım tam kıro adanalı bi dde

Aman Tanrim birden tipler gözümde canlandi tüylerim diken diken oldu :))

Canim direk git kv ve kp sikayet et böyle böyle de cok degisti taniyamiyorum böyle giderse sonumuz kötü de. 27 yasinda bu kadar arkadas boyunduruguna giriyorsa ana babasini da dinler herhal..

Annesi durumdan haberdar. Nedir yani gül ve silah yan yana fotosu olan içki fotoları dolu olan adanalı koroya takılmak

Iyyy gözümde canlandı.. Allah korusun ya silah milah ne alaka. Mafyaya mı bulaşmış kocanız nedir yani yan kesici mi ney bu adamlar.
Kv Nasıl halletmeyi düşünüyor

Annesi durumdan haberdar. Nedir yani gül ve silah yan yana fotosu olan içki fotoları dolu olan adanalı koroya takılmak
Onu dedim iste yaa gözümde canlandi o tipler canlanmaz olaydi :))
Esiniz böyle ciktigi birgün bahaneler uydurun cocuk hasta gel veya kapida hirsiz var cok korktuk gibisinden ne bileyim bi sekilde evde tutun. Silah almak istemesi yarin birgün daha abuk seyler yapabileceginin habercisi.. üzüldüm gercekten.

Çocuk yokki daha bi buçuk yıllık evliyiz

Haaa daha iyi ne yalan söyleyim sevindim. Sakin cocuk yapma bu adama haa.. erkekler bazen böyle dangoz tiplerle muhabbete merak salıyor. Yapı olarak onlardan farkliysa birkac görüsmeye sıkılabilir zaten.

Yani benzer yanları yok değil. zaten ondan korkuyorum daha çok. Ya ama eşim öle değil of npcam bn ya mal mal tipler buluyor ya

haftada bir arkadaşlarıyla içmesinin bi sakıncası olamaz bence, erkeklerin erkek erkeğe takılmaya ihtiyacı oluyor aynı kadınlar gibi ama onlar boş vakti genelde akşamları bulabiliyor, ayni bunda bişey yok. Sıkıntılı olan kısım kiminle nasıl içtiği, yani arkadaş çevresi gerçekten kötüyse, silahla foto çekilmek gibi saçma sapan hareketleri varsa çevresinin o sıkıntı tabii
bence haftada bir çıkmasında bişey olmadığını ama arkadaş çevresinin kötü olduğunu düzgün insanlar çıkmasını istediğini söyle, yani evden çıkamazsın edemezsin yerine arkadaşlarından git...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…