uyuyamıyorum sizde öylemisiniz...

dilara01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2009
28
0
86
40
Kocaeli
arkadaşlar ben geceleri uyku problemi çekiyorum çünkü sağa dönsem olmuyo.sola dönsem olmuyo kaburgalarım batıyo sanki ağrı oluyo sürekli sırt üstü yatmaya çalışıorum ozamanda hareketsizlikten boynum ağrıyo.omuzlarım ağrıyo sabah eşimi yolcu ettikten sonra 8de gece boyunca uykusuz kalmaktan olsa gerek öğleye kadar uyuyorum.Gece uyumak daha sağlıklı fikri olan paylaşırsa sevinirim.:a015:

benim bebişim sanki belimde geziyo gece uyumak mümkün değil mecburen kalkıyorum ve öğlene kadar uyuyorum gece uykusuz kalınca tabi gecem gündüzüm karışıyo o zamanda..
ama sırt üstü yatmak pekte rahat değil bebek içinde tabi ben hamile kalmadan önce hep yüzükoyun yatardım şimdi ise sol yanıma yatmak zorundayım bebişim için.. uykusuz kalmak zor oluyo...

aynen benim de öyle canım.Sağa sola dönüp duruyorum.Gece uyuyabileyim diye gece geç yatıp iyice uykumun gelmesini bekliyorum.Yine de bazen sabah 5'te uyanıp saatlerce uyuyamıyorum.Sonra da uykuya dalınca öğlen 11-12'ye kadar uyuyorum.

bende oyleyim.yatmadan once bir bardak ilik sut icin cok ise yariyor.ve canim sirt ustu yatmak cok zararli.cunku o zaman kan dolasimi iyi olmuyormus.en iyisi sol tarafina yat.bacaginin arasina bir yastik koy.bir tanede karnini desteklemek icin yastik kullan. o zman biraz rahat edebilirsin.

hamilemisin yazmamissin.

kızlar slm.bendede böle bu durum söz konusu...2 aylık hamileyim ama geceleri asla delkisiz uyyamıyorum... birincisi hep bebekle ilgili rüyalar görüyorum ikinci ve en önemli olarakta midem delinecek gibi bi gram bişey kalmamış gibi açlıktan uyanıyorum...kazınıyo resmen.uyuyamıyorum bu yüzden...bunun için bana önerileriniz varmı?

merhaba ,yeni hamileyim:bbo: benimde sorunum geceleri ayaklarim çok yaniyor surekli soguk suda yikayip öyle yatiyorum ama nafile vucudumun diger kisimlari normal ayak yanmasi haric , öneriniz varmi bu durumda ?

bende aynı durumdayım arkadaslar
sagıma donsem olmuyo soluma donsem olmuyo sankı bobreklerım ezılıyo ve acıyo
sırt ustu yatsam korkuyorum sakıncalıymıs ne yapıcam bılemıyorum

bana doktorum sırt üstü yatma dedi ama inadına geceleri kendimi sırt üstü yatarken buluyorum uykuda öylece kalıyorum bende sağda solda yatamıyorum çok zor oluyo karnımı bastırıyor gibi oluyor bende gece 4 5 kere uyuyorum uyanıyorum gece çok acıkıyorum bi düzensizlik var hep

kızlar vallahi bendede durum aynı yüzüstü hiç yatamıyorum sıkıntı yapıo sağa yada daha çok sola yatmaya çalışıyorum son aylarda iyice zorlaşacak uyumak eskiden yattığım zaman sabah kalkardım şimdi gecede kaç kere uyanıyorum

merhaba ,yeni hamileyim:bbo: benimde sorunum geceleri ayaklarim çok yaniyor surekli soguk suda yikayip öyle yatiyorum ama nafile vucudumun diger kisimlari normal ayak yanmasi haric , öneriniz varmi bu durumda ?

canim ayni durum bende de oluyor bazen. yani her 4 geceden 2 sinde. ben bunun cozumunu su sekilde buldum. benim yatagimin baslkigi yok. ayaklarim duvara gelecek sekilde yastigimin yonunu degistiriyorum. bak yan degil. direkt ayak altim duvara degiyor. onun soguklugu ile uyuyorum.

canim ben hep yuzustu yatardim. hamileyken hem sakincali hem de zaten insan rahatsiz oluyro.

onun yerine ben yumusak bir yastigi sol tarafima koyuyorum. ustune iyice abaniyorum. yuzustu pozisyonu bile olsa, yastikla yatak arasinda kalan bosluga gobegim geliyor. gobegim sikismiyor.sola meyilli yuzustu yatmis oluyorum. anlatabildim mi bilmiyorum.

ayyyy sormayın kızlar benimde derdim aynı yatağımı yastıklarla dolduryom hadi gelde topla....

bende öyleyim.sabaha karşı muhakkak uyanıtorum.gce açlıktan bende uyanıyorum.muzla süt için ozaman acıkmazsınız.muz tok tutuyor ve miğdeyi yumşatıp dinlendiriyor.

merhaba ben yeni hamile değilim ama bahsettiğin durum baştan beri bendede var bu yüzden de ayaklarım yorganın dışında yatıyorum hep. benim için bu yeterli oluyor.

Evet cnm 27 haftalık hemileyim tavsiyeler için teşekkürederim mutlaka deniyeceğimkaydirigubbakcemile3

merhaba ben yeni hamile değilim ama bahsettiğin durum baştan beri bendede var bu yüzden de ayaklarım yorganın dışında yatıyorum hep. benim için bu yeterli oluyor.

Arkadaşlar hamilelikte ayakların sıcak tutulması önemliymiş.Dr söyledi bugün,karnım cok gergindi bi kaç gündür ,dr ayaklarımı sıcak tutmanı tavsiye etti gerginlikle nasıl alakası var sormadım çünkü inanın ayaklarımı buz kesiyo sanki çok soğuk ısıtamıyodum bi türlü.Onun için soğutayım derken aman üşütmeyin derimkaydirigubbakcemile5

ben geceleri uyuyamıyorum. en erken uyuduğum saat 3 filandır. bazen sabahlara kadar oturuyorum. uyanmam da öğlen 1i 2yi buluyor. doğuma 1 hafta kaldı nasılsa sonra uyumak zor olacak fırsat buldukça uyuyorum şu an

arkadaslar bende aksam uyuyorum isteksizde olsam ama sabah kalkmasam aksama kadar uyurum 2yi falan buluyor bazen kalkmam o zamanda kahvaltı saati öğleye kalıyoır sabahları uykuya doyamıyorum:1shok:

arkadaslar sizinle ayni durumun 5 fazlasini cekiyorum inanin. 9. Ayima girdim 6. Ayimda ayak yanmasi olarak basladi kemik sizlamasida eklenip suan halen çekmekteyim birakin uyuyup uyanmayi 3 gun ust uste uyumadigimi biliyorum. Dr huzursuz bacak sendromudur ilac yok tedavi yok dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…