merhaba ,yeni hamileyim:bbo: benimde sorunum geceleri ayaklarim çok yaniyor surekli soguk suda yikayip öyle yatiyorum ama nafile vucudumun diger kisimlari normal ayak yanmasi haric , öneriniz varmi bu durumda ?
kızlar vallahi bendede durum aynı yüzüstü hiç yatamıyorum sıkıntı yapıo sağa yada daha çok sola yatmaya çalışıyorum son aylarda iyice zorlaşacak uyumak eskiden yattığım zaman sabah kalkardım şimdi gecede kaç kere uyanıyorum
merhaba ,yeni hamileyim:bbo: benimde sorunum geceleri ayaklarim çok yaniyor surekli soguk suda yikayip öyle yatiyorum ama nafile vucudumun diger kisimlari normal ayak yanmasi haric , öneriniz varmi bu durumda ?
bende oyleyim.yatmadan once bir bardak ilik sut icin cok ise yariyor.ve canim sirt ustu yatmak cok zararli.cunku o zaman kan dolasimi iyi olmuyormus.en iyisi sol tarafina yat.bacaginin arasina bir yastik koy.bir tanede karnini desteklemek icin yastik kullan. o zman biraz rahat edebilirsin.
hamilemisin yazmamissin.
merhaba ben yeni hamile değilim ama bahsettiğin durum baştan beri bendede var bu yüzden de ayaklarım yorganın dışında yatıyorum hep. benim için bu yeterli oluyor.
arkadaslar sizinle ayni durumun 5 fazlasini cekiyorum inanin. 9. Ayima girdim 6. Ayimda ayak yanmasi olarak basladi kemik sizlamasida eklenip suan halen çekmekteyimarkadaşlar ben geceleri uyku problemi çekiyorum çünkü sağa dönsem olmuyo.sola dönsem olmuyo kaburgalarım batıyo sanki ağrı oluyo sürekli sırt üstü yatmaya çalışıorum ozamanda hareketsizlikten boynum ağrıyo.omuzlarım ağrıyo sabah eşimi yolcu ettikten sonra 8de gece boyunca uykusuz kalmaktan olsa gerek öğleye kadar uyuyorum.Gece uyumak daha sağlıklı fikri olan paylaşırsa sevinirim.:a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?