uyuyamiyorum

andeella

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2020
1
0
1
32
1.5yil Ailevi meselelerle baslayan asiri derecede uykusuzluk problemim var gece uyuyamiyorum gündüz hep uyumak istiyorum yorgun halsizlik Ve mutsuzluk hiçbir şey den zevk alamıyorum sanki ruhum çekilmiş gibi Etrafında insanlar kin ve nefret ediyorum yaşamak isteğim kalmadi 1 ay önce doktora gittim ve ilaç tedavisi başladım hayatım düzene ve Ailevi meseleler tekrar Hayatıma girdi ilaç tedavisi bıraktım doktorum ilaclarlari birakmamin Durumunda hastalığın kutuye gidecegi hatta agirlasacagimi söyledi ama ben ilaçları bıraktım öyle yavaş yavaş degil birden bıraktım ve uykusuzluk mutsuz günlerime geri döndüm Bir türlü toparlanamiyorum hep yorgun halsizlik Konuşmak bile istemiyorum daha kötüsü napicagimi bilmiyorum tedaviye devam mı etmelimiyim etmemelimiyim

Bence ilaçlarına devam etmelisin. Biliyorum bunu yapmak çok da kolay değil ama bence her şeyden önce kendi sağlığını ve mutluluğunu düşünmelisin. Bu anlarını, bu dakikalarını bir daha yaşayamayacaksın. Hayatımız bize verilmiş bir hediye. Böyle düşün. Her sabah uyandığında kendine tekrarla ‘kendim için mutlu olacağım’ de. Etrafında olup bitenleri görme. Kendine yeni hobiler bul, kafanı dağıt. Eğer onlara odaklanırsan kendini yer bitirirsin. En sonunda Allah korusun hasta olursun. Allah yardımcın olsun.

Back