Uyuyamıyorum

Geronimoo

Okçu'nun önünde saygıyla eğil
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2019
1.501
1.036
53
41
Kızlar akrabamızın cenaze sine geldim 6 gündür burdayım konu açıldı kardeşim den bi olaylar olmuş 3 sene önce kardeşim diger kuzenlerim falan iki kişiyi sıkıştırıp dövmüş bizim kiler 10 kişi falan kardeşim çok dövmüş çocugun kolunu kırmış poşetle sarmış kırık kolu bir daha kırmış uyuyamıyorum bunu duydum bana bişey söyleyin lütfen kardeşim i niye tutmamış digerlri ya daha 28 yaşındaydı kardeşim küçük çocuk lanet olsun

Biraz karışık yazmışsınız, sanırım uykudan; kardeşiniz mi 28 yaşında küçük çocuk, yoksa dövdükleri kişi mi küçükmüş o kısım biraz birbirine girmiş.

Bir de 3 sene önceki olay, kardeşiniz vefat etmiş başınız sağ olsun; şimdi "Neden tutmamışlar?" diye bu geri dönüş ne derece manalı?

Günaydın. Öncelikle başınız sağolsun. Kardeşinizi en iyi siz bilirsiniz böyle bir şey yapabilecek karakterde mi? öncelikle ordan biraz pay çıkarabilirsiniz. Ayrıca bizim insanımız olayları biraz abartarak anlatmaya meraklıdır, bana biraz abartı var gibi geliyor. Doğruluğundan emin olmak istiyorsnız dövdüklerini söyledikleri kişyi ya da birleşip dövdükleri kişilerden öğrenebilirsiniz. Ama öyle bir olayda resmi bir şikayet vb. bir şey olması gerek diye düşünüyorum ki, olsa mutlaka duyardınız.
Bu arada, cenaze evinde ölmüş başka birinin arkasından konuşanların anlattığı şeyler de ne kadar güvenilir, onu da sorgulamak lazım..

Kavga etmeye gitmiş zaten, kim kimi tutar ki? Kardeşiniz neden vefat etti? Başınız sağolsun. Siz de ahireti nasıl olacak falan diye mi düşünüyorsunuz?

Basiniz sagolsun... her duydugunuza inanmayin lütfen. Insanlar birazda konusmus olmak icin konusuyor

siz anlatılanlara takılmayın bence. Abartmışlar gibi. Yok poşetle sarmış bi daha kırmış falan. Nerden görmüşler kırıldığını? Xrayle gözüküyor kırıklar.
Ayrıca işin içine ne polis karışmış ne dava.

Kardesin vefat etmis zaten birak yerinde rahat uyusun. Millette utanmiyor yillsr sonra ölmüş birini konusmaya ne gerek var. Hic birimiz sutten cikmis ak kasik degil. Bu konuyu bosver. Benim de kardesim vefat etti acisini bilirim. Basin sagolsun.

ölmüş insanın arkasından bence konuşulmaz.ne olduysa olmuş.eğer yaptıysa da kötü birşeymiş.sizin yapacağınız birşey yok üzülmeyin.olay olduğunda 28 yaşındaysa küçükte değilmiş ne olduğunun farkında olarak yapmış yani herkesin bir günahı vardır.Cenaze evinde size bunu anlatmanın ne lüzumu vardı?bence bu insanlara dikkat edin.6 günde çok fazla değil mi?artık eve dönün zamanla aklınızdan çıkar.

Öncelikle başınız sağolsun ama kardeşiniz küçük çocuk değilmiş, 28 yaş yani..

Başınız sağ olsun. Ölenin arkasından konuşulmaz lafı boşuna değil. Kardeşiniz hayatta değil ki anlatsın olayı ya da savunsun kendini. Bence olayda çok büyük abartı var. Aynı olayı yaşayan insanlar aradan yıllar geçtikten sonra olayı çok farklı hatırlayabiliyorlar. Gerçekte ne olduğunu bilemeyiz. Siz kardeşinizin ruhu için dua edin, bir hayır yapın. Yani size ne huzur verecekse onu yapın. Düşünmeyin bu olayı. Kımbilir neydi olay, gerçeği de öğrenme şansınız yok. Üzmeyin kendinizi.

Karışık biraz konu ben bu kadar dövdügünü dün ögren dim dövülenler 25 30 yaşlarında sanırım sinirlerim bozuldu bu aralar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…