Uyuyamiyorum

kız ben kocama güveniyorum ilk evlendiğimizde başka şehirde yalnızlıktan öyle paranoyaklıklar yapıyordum

Valla bazen biz kadinlar hic bir sorun yokken sorun ariyoruz dimi :)
Hani sorunsuz hayat yokmus, imkansizmis sanki gibi. Canim evliligin tadini cikar, bebeginde varmis allah bagislasin. Hic uzme kendini be kuzum :)

Valla bazen biz kadinlar hic bir sorun yokken sorun ariyoruz dimi :)
Hani sorunsuz hayat yokmus, imkansizmis sanki gibi. Canim evliligin tadini cikar, bebeginde varmis allah bagislasin. Hic uzme kendini be kuzum :)

Ttlım bnim bebeğim yok maalesef ama olması için uğraşıyorum

Kendini uzme o zaman kiz :)
Bazen kadinlar sorun olmayinca sorun yaratiyor kendimden bilirim. Ayyy ben bu forumlarda neler okudum ne esler ne cadi kaynanalar varmis yaaa. Sukredelim halimize. Benimde tek derdim esimin horlamasi. Yoksa cook seviyorum kiyamam horlamaya care yok dimi ah ah

Erkeğin horlamasına tek çare 1 tepik ben uyuyana kadar böyle dvm eder

uyku düzenimi ramazanda iyice bozdum ben, uykum varsa top patlasa yine uyurum, mesela düzen için, 1 gün boyunca yani uyandıktan sonra hiiç uyumam mesela 1 gün öğlen 1 de uyandım, işim gücüm bitti, uyumam gece çünkü uyuyamıycam, sabah 8 gibi uykum gelir ısrarla uyumam, taaki akşam 10,30 a kadar.. sonra diğer günlerde bir terslik olmazsa düzene girer..

Son düzenleyen: Moderatör:
Anlaşıldı sen yeni evlisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…