- 30 Temmuz 2013
- 7.263
- 1.746
- 398
- Konu Sahibi MissMoonTwilight
-
bide evli olsan ve gece benim gibi uyuyamasan suan öyle deli uykum varkı anlatamam
ama esim sabah 8 de gelıcek 6 ya kadar bekliyroum gün ısıdımı gidiyorum yatak odasına
gececilikten nefret ediyrum
evli olunca hem uykusuz kalıyosun hemde ev isleri oluyo bekar olsan uykuszu kalsanda anenn yapar isleri ama evli olunca 2 side sana düsüyo o bakımdanEvlilikle bağlantısını çözemedim. Evli değilim fakat gece vardiyası beklediğim oluyor...
Slm canım, sigara yani nikotin de uykusuzluk yapar. Ballı süt dene birde. Olmadı doktora git, uykuya dalma ilacı al, uyku hapı değil özellikle belirtmek isterim.İyi geceler olsun kk hanımları...
Kk klasiği olarak söylemeden edemeyeceğim ''başlıktan anlaşılacağı üzere'' uyuyamıyorum aa dostlar !
Erken saatte de geç saatte de girsem şu yatağa, hiç değişmeyen yatak programım var benim. Açılış, günün anlam ve önemini belirten 'günü düşün' evresi, ortalarda yarına dair yapılacaklar, durum değerlendirmesi ve kapanış. Her şeyi düşündüğümü varsayarak evet artık uyuyabilirim diyorum kendi kendime ama yok. Oysa ki kalktığım an dahil ( 07.30 ) okuldan eve dönesiye dek esner durumdayım. Tam eve geliyorum 1-2 saat uyuyayım diye uzanıyorum gözlerim açılıyor. Neyse diyorum uyumadığım iyi, akşam erken yatarım ama yok. Yattığım an gözlerim böyle oluyor
Bunları da buraya 1,5 saat boyunca süren uyuma çabamdan sonra yazıyorum. Şuan gözlerim son derece kısık ama biliyorum ki yattığım an yine açılacaklar
Odanın şartlarına gelirsek odada tekim, gece giren çıkan da olmuyor. Odada ışık yok, hatta hiç kapatmadığım güneşlikleri bile bu gece kapattım acaba sokak lambasının ışığından mı uyuyamıyorum diye ama yok değil. Yatağım oldukça rahat, evin başka bir yerinde uyuyamam zaten, yadırgarım. Kafein içeren içecekleri de çok tüketmiyorum illa tüketeceksem de bu genelde sabah saatlerinde oluyor. Akşamları yemeği çok kaçırmam genel olarak. İçecek türlerini denedim ( midemin alabildiklerini ). Ada çayı, ıhlamur, süt bunların ballısı, şekerlisi, şekersizi, kombosu falan yok olmuyor
Var mı çözüm önerisi olan ??
benden bıraz verıyım sana
bıraksan kac saat uyurum yaa...
yastıga koymasam da olurOff sen şimdi kafayı yastığa koyar koymaz da uyuyorsundur
Ne eski bir duygu
yastıga koymasam da olur
yatak gorıym yeter bana
olmadk zamanlarda uykusu gelıverıyo ınsanınHee anladım.. Senin de işin zor kardeş
olmadk zamanlarda uykusu gelıverıyo ınsanın
benden bıraz verıyım sana
bıraksan kac saat uyurum yaa...
off yaaBen de senin gibiyim. Gün içinde şöyle devasa, fosur fosur bir yastığa kafamı gömüp ölü gibi uyumayı hayal etmişliğim çoktur.
off yaa
bı de akşamüstü uykuları
ne tatlıdırrrr
Ben nette okudum denedim çünkü bende uyuyamiyordum geceleri.bilimsel olarak kanitlanmis 15 dk boyunca kipirdamadan yatinca vücut kendini uyku moduna alip kapatiyormus.sende uyuyormussun.tabi orda bilimsel dilde yaziyodu ben kendiddilimce acikladim.yan yat ve 15 dk hic kipirdama.BN uyudum denedm sende dene bi bakalim sende uyucanmi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?