Ben artık amelia-la valse şarkısı ile uyuyorum ,uyku ilacı,film,ses her şeyi denedim yok bana mısın demedi.
İyi fikir aslında :)Bende..
Bari uykusuzlar geyik topiği açalım :/
Biyolojik saatinizi bu zamana kurmuşsunuz, uykuya geçmek istediğinizde sarı kantoron bitkisini çay olarak demleyip içmeyi deneyin. Veya yatağa yatıp uyku gözlüğü takıp beyne uyku saatim geldi mesajı ile uykuya geçmeyi iletin.
Bu kadar az uyku gün içinde halsizlik agresiflik yapar, sıkıntılı bir durum
Bu saate kadar ayaktayım. Sabah ne kadar erken kalkarsam kalkıyım gece hep bu saatlerde uyuyorum. Bildiğiniz bir yöntem var mı?
Elinizde bir kitap alin, okurken belki de uykunuz gelir. Zaten dunden beri dolunayBu saate kadar ayaktayım. Sabah ne kadar erken kalkarsam kalkıyım gece hep bu saatlerde uyuyorum. Bildiğiniz bir yöntem var mı?
Anneme ne zaman uyuyamıyorum, az uyuyorum, erken yatamıyorum falan desem yorulmadığın içindir, yorulsan yattığın yeri bilemezsin der. Ama bu teorisi de bende işlemiyor. Geçen gece saat 4'e geliyordu yattım. Zaten zor dalarım, 20-30 dk zaman alır uykuya geçmem. Sabah saat 8'de uyandım tabi zorlanarak. Yoğun bir gün geçirdim, şehirler arası yolculuk yaptım, gittiğim şehirde bir dünya şeyle uğraştım, evrak vs koşturmaca sonra akşamüstü geri dönmek için otobüse binip evime geldim, yaşadığım şehre. Aynı gün içinde. Geldiğimde saat 23'ü geçiyordu. Çok yorgun ve uykulu olmama rağmen o gece ancak 2'yi geçerken yatabildim. Yarın öbür gün çalışmaya başlayınca ne yapacağım hiç bilmiyorum.
Elinizde bir kitap alin, okurken belki de uykunuz gelir. Zaten dunden beri dolunaybelki sizi etkileniyor.
Bana dönem dönem şu olur mesela, uyuyamam, tamamen uyuyamam yani. Birkaç gece üst üste, uyuyamadığım, sürekli sağa sola döndüğüm fakat bir türlü dalamadığım olur. Sonra kendiliğinden geçer çünkü dayanamam ve yıkılırım ama geç yatma olayı geçmiyor tabi.Bende çok yorulduğumda hemen dalamam ama son birkaç gündür böyle oldugu için endişelendim.
Yarın öbür gün çalışma hayatına başlarsam uyku düzenim sıfır bende ne yapacağımı bilmiyorum.
Bende aynıyım
Sabah 6 da kalkıyorum akşam erken uyuyabileyim diye yok banamısın demiyor
Farklı öneriler gelir belki bende denerimTek olmadığıma sevindim en azından :)
Farklı öneriler gelir belki bende denerim
Bitki çayı yorgunluk uyku ilacı hiçbiri işe yaramadı
Ninni bile dinlemişliğim vardır
Çözenedim bu sorunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?